İçeriğe Yönlendir

Klima Açıkken Içeri Paspaslara Su Geliyo

Ömer Vural

Recommended Posts

Ömer Vural

Geçenlerde kalorifer musluğu sorunum vardı ve musluğu değiştirdim sorunu hallettik derken şimdide içeri su almaya başladı şöför tarafı da yolcu tarafına da paspasların olduğu yere su geliyo nedir sorun bilgisi olan varmı acaba ?

Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Tamiri zor bi durum mu acaba konsol falan sökülecekse durum kötü gibi sanki

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

gaz pedalının sağ tarafı ile yolcunun sol ayak tarafının arasında kalan boşluğa bakın orada olabilir.Aynı sorun benim fiestada da var benimkini orada bulmuşlardı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

daha önceki aracımda olmuştu tahliyesi çamurdan tıkanmıştı 1 dk bile sürmedi düzeltilmesi

Yorum bağlantısı
Ömer Vural

gaz pedalının sağ tarafı ile yolcunun sol ayak tarafının arasında kalan boşluğa bakın orada olabilir.Aynı sorun benim fiestada da var benimkini orada bulmuşlardı.

Evet o dediğiniz kısımlardan geliyo zaten gaz pedalının sağ tarafı yolcu tarafının sol tarafı

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçenlerde kalorifer musluğu sorunum vardı ve musluğu değiştirdim sorunu hallettik derken şimdide içeri su almaya başladı şöför tarafı da yolcu tarafına da paspasların olduğu yere su geliyo nedir sorun bilgisi olan varmı acaba ?

Konsolu 3 vida tutar biri vitesin arkasındaki bardaklığa benzer boşlukta ikisi yanlarda olmak üzere.

sökmesi kolay zaten. konsolu çıkarttıktan sonra kalorifer ayar düğmelerinin altından arabanın aşağısına doğru hafif sağ koltuk tarafında serçe parmağı kadar siyah renkli hortum iner. o hortum tıkanmış işte daha geçen hafta temizledim. söktükten sonra eğilir bakarsanız borunun üst ucunda kelepçe vardır plastik bir boruya bağlanıyor hortum o noktada o kelepçeyi gevşetip hortumu çıkartırsın ama yanında bez olsun bir bardak kadar su gelecektir. hortumun altı boş durumda eline biraz çek gelir zaten sonra hortuma bir üfle çamur ve yaprak kırıntılarını görürsün zaten. :) sonra yerine tak geri. 

tek sorun şu yukarıda bahsettiğim kelepçenin yeri biraz dar bölgede elinde iyi bir kargaburnu ya da ince bir pense olması lazım yoksa sökerken ve takarken uğraştırır. 

boşuna tamirciye para verme derim işlem kolay 10dk. içinde bitirirsin. Keşke resimlerini çekseydim yaparken :(

tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih OZCAN

dedğiniz bölgede kalorifer radyotörü bulunmakta sorunun onda olma ihtimalide var eğer öyle ise işçiliğide uzun süren bir işlem fakat göğüs felan sökülmesine gerek yok. Bana sorun onda gibi geliyor fakat yinede kesin bişey söylemek için bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Klima gideri tikaliysa araci krikoyla kaldirin altta iki salincak arasında klima tahliye hortumunu göreceksiniz.. İcine basincli havayi tutun sorunumuz halolacaktir. Hic bi yerleri sökmeye gerek yok gecen gun ayni sorunu bu şekilde çözdüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Klima gideri tikaliysa araci krikoyla kaldirin altta iki salincak arasında klima tahliye hortumunu göreceksiniz.. İcine basincli havayi tutun sorunumuz halolacaktir. Hic bi yerleri sökmeye gerek yok gecen gun ayni sorunu bu şekilde çözdüm

bu yolla sadece kiri yukarı iteklersiniz bir süre sonra hortumu tekrar tıkayacaktır
Yorum bağlantısı

dedğiniz bölgede kalorifer radyotörü bulunmakta sorunun onda olma ihtimalide var eğer öyle ise işçiliğide uzun süren bir işlem fakat göğüs felan sökülmesine gerek yok. Bana sorun onda gibi geliyor fakat yinede kesin bişey söylemek için bakmak lazım.

Semih bey sadece klimada yapıyorsa radyatörle alakası yoktur gider tıkanmıştır
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Pho_FordFiesta_3.jpg

bak buradan tarif edeyim kolaycacık ulaşırsın.Torpidonun ordan elini sağ yolcu koltuğunun paspasının sol üst köşesinin oradan elini sok abi orda bir boru var o boru klima tahliye borusu siyah renkte.Galiba oradaki halının altında olabilir.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Pho_FordFiesta_3.jpg

bak buradan tarif edeyim kolaycacık ulaşırsın.Torpidonun ordan elini sağ yolcu koltuğunun paspasının sol üst köşesinin oradan elini sok abi orda bir boru var o boru klima tahliye borusu siyah renkte.Galiba oradaki halının altında olabilir.

Gökhan  bu fiesta ne acaba? titanium x  mi? :)

Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Benimde sorun çözüldü arkadaşlar dediğiniz gibi klima gideri tıkanmış yatan sağolsun herhangi bişeyi sökmeden hortumu buldu yerinden çıkarıp temizleyip yerine taktı baya pislik çıktı içinden sorun kalmadı

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa Bay
(düzenlendi)

Ayni olay benim aracimdada vardi kaportaci ustam polen filtresinden giriyordur dedi iyi havalarda halledelim dedi beraber polen filtre kabini soktuk teresonlayip tekrar bagladik sorun cozuldu cevabim gec oldu ama sorun yasayan arkadaslara faydali olabilir

tarihinde Mustafa Bay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...