Ömer Vural 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Geçenlerde kalorifer musluğu sorunum vardı ve musluğu değiştirdim sorunu hallettik derken şimdide içeri su almaya başladı şöför tarafı da yolcu tarafına da paspasların olduğu yere su geliyo nedir sorun bilgisi olan varmı acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Eğer sadece klima açıkken su oluyorsa, klima su tahliye hortumu eklerde çıkmış, delinmiş vb olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 bu klima su tahliye hortumu nerede oluyor ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Vites konsolu sökülecek . orada göreceksiniz. Kroniktir. Yorum bağlantısı
Ömer Vural 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 Tamiri zor bi durum mu acaba konsol falan sökülecekse durum kötü gibi sanki Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 gaz pedalının sağ tarafı ile yolcunun sol ayak tarafının arasında kalan boşluğa bakın orada olabilir.Aynı sorun benim fiestada da var benimkini orada bulmuşlardı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 İyi bir işçilikle 30- 45 dk da hallolur. İşçilik gerekli bir işlem. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Yok çok kolay. Konsolu bir vida tutuyor. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 daha önceki aracımda olmuştu tahliyesi çamurdan tıkanmıştı 1 dk bile sürmedi düzeltilmesi Yorum bağlantısı
Ömer Vural 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 gaz pedalının sağ tarafı ile yolcunun sol ayak tarafının arasında kalan boşluğa bakın orada olabilir.Aynı sorun benim fiestada da var benimkini orada bulmuşlardı. Evet o dediğiniz kısımlardan geliyo zaten gaz pedalının sağ tarafı yolcu tarafının sol tarafı Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 (düzenlendi) Geçenlerde kalorifer musluğu sorunum vardı ve musluğu değiştirdim sorunu hallettik derken şimdide içeri su almaya başladı şöför tarafı da yolcu tarafına da paspasların olduğu yere su geliyo nedir sorun bilgisi olan varmı acaba ? Konsolu 3 vida tutar biri vitesin arkasındaki bardaklığa benzer boşlukta ikisi yanlarda olmak üzere. sökmesi kolay zaten. konsolu çıkarttıktan sonra kalorifer ayar düğmelerinin altından arabanın aşağısına doğru hafif sağ koltuk tarafında serçe parmağı kadar siyah renkli hortum iner. o hortum tıkanmış işte daha geçen hafta temizledim. söktükten sonra eğilir bakarsanız borunun üst ucunda kelepçe vardır plastik bir boruya bağlanıyor hortum o noktada o kelepçeyi gevşetip hortumu çıkartırsın ama yanında bez olsun bir bardak kadar su gelecektir. hortumun altı boş durumda eline biraz çek gelir zaten sonra hortuma bir üfle çamur ve yaprak kırıntılarını görürsün zaten. sonra yerine tak geri. tek sorun şu yukarıda bahsettiğim kelepçenin yeri biraz dar bölgede elinde iyi bir kargaburnu ya da ince bir pense olması lazım yoksa sökerken ve takarken uğraştırır. boşuna tamirciye para verme derim işlem kolay 10dk. içinde bitirirsin. Keşke resimlerini çekseydim yaparken 14 Ağustos 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih OZCAN 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 dedğiniz bölgede kalorifer radyotörü bulunmakta sorunun onda olma ihtimalide var eğer öyle ise işçiliğide uzun süren bir işlem fakat göğüs felan sökülmesine gerek yok. Bana sorun onda gibi geliyor fakat yinede kesin bişey söylemek için bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Klima gideri tikaliysa araci krikoyla kaldirin altta iki salincak arasında klima tahliye hortumunu göreceksiniz.. İcine basincli havayi tutun sorunumuz halolacaktir. Hic bi yerleri sökmeye gerek yok gecen gun ayni sorunu bu şekilde çözdüm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 Klima gideri tikaliysa araci krikoyla kaldirin altta iki salincak arasında klima tahliye hortumunu göreceksiniz.. İcine basincli havayi tutun sorunumuz halolacaktir. Hic bi yerleri sökmeye gerek yok gecen gun ayni sorunu bu şekilde çözdümbu yolla sadece kiri yukarı iteklersiniz bir süre sonra hortumu tekrar tıkayacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 dedğiniz bölgede kalorifer radyotörü bulunmakta sorunun onda olma ihtimalide var eğer öyle ise işçiliğide uzun süren bir işlem fakat göğüs felan sökülmesine gerek yok. Bana sorun onda gibi geliyor fakat yinede kesin bişey söylemek için bakmak lazım.Semih bey sadece klimada yapıyorsa radyatörle alakası yoktur gider tıkanmıştır Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 bak buradan tarif edeyim kolaycacık ulaşırsın.Torpidonun ordan elini sağ yolcu koltuğunun paspasının sol üst köşesinin oradan elini sok abi orda bir boru var o boru klima tahliye borusu siyah renkte.Galiba oradaki halının altında olabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Vural 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler herkese arkadaşlar Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 bak buradan tarif edeyim kolaycacık ulaşırsın.Torpidonun ordan elini sağ yolcu koltuğunun paspasının sol üst köşesinin oradan elini sok abi orda bir boru var o boru klima tahliye borusu siyah renkte.Galiba oradaki halının altında olabilir. Gökhan bu fiesta ne acaba? titanium x mi? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Bilmem ama ortalama 5 bin verirsen seninde olur gibime geliyor Yorum bağlantısı
Ömer Vural 23 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2014 Benimde sorun çözüldü arkadaşlar dediğiniz gibi klima gideri tıkanmış yatan sağolsun herhangi bişeyi sökmeden hortumu buldu yerinden çıkarıp temizleyip yerine taktı baya pislik çıktı içinden sorun kalmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Bay 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 (düzenlendi) Ayni olay benim aracimdada vardi kaportaci ustam polen filtresinden giriyordur dedi iyi havalarda halledelim dedi beraber polen filtre kabini soktuk teresonlayip tekrar bagladik sorun cozuldu cevabim gec oldu ama sorun yasayan arkadaslara faydali olabilir 10 Nisan 2016 tarihinde Mustafa Bay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts