İçeriğe Yönlendir

Hediye Önerileri

Kaan Fakılı

Recommended Posts

Kaan Fakılı

Öncelikle herkese selamlar. Böyle bir konu şaşırtıcı olmamıştır umarım.

Bugün eşimin doğumgünü. Her sene olduğu gibi bu sene de son güne kadar düşün düşün bir şey bulamadım. Birkaç senedir beraber olunca artık hediye bulmakta zorlanıyorum. Yaratıcı, güzel fikirlere ihtiyacım var. Yok mu bir Müslüman yardımcı olacak? :)

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Standart bir cevap olacak ama çok dillendirmediği ama ihtiyacı olan bir şey var mı ? yada beğenipte almaktan vazgeçtiği bir şeyler son zamanlarda

Var tabii ama ona para yok. :) Saat alacağım ama şimdilik ona para yok. :) Kısmet olursa doğum hediyesi olacak o.

veya herhangi bir vitrin önünde size gösterdiği ama almadığı :)

Yok maalesef. Kıyafet alamıyorum. Parfüm tarzı bir şey alamıyorum. Bunlar önümde ciddi engeller. Takı deseniz o da olmaz. Böyle akla gelmeyecek, enterasan şeyler lazım.

Yorum bağlantısı

Bayan aksesuarları ihtiyaca bağlı olmadan her daim alınacak hediyelerden. Ancak eşinizin zevklerine hakim olmazsanız mecburen erkeğin daha yatkın olduğu elektrik-elektronik cihazlar tercih edilebilir. Daha çok kendisinin kullanabileceği, mutfağa alınmayacak, misafir odasına konmayacak hediyeler sanırım kendini daha özel hissettirecektir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bende 4 yıldır evliyim ve eşim ile 9 yıldır tanışıyoruz hiç bir özel günde pas geçmedim. En kötü zamanda bile az evvel örnek verilen çiçek ve akşamına güzel bir restaurant'da başbaşa bir akşam yemeği. Yoksa bende daha ne fikirler varda son gün olmaz :) nice seneler diliyorum.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Bende 4 yıldır evliyim ve eşim ile 9 yıldır tanışıyoruz hiç bir özel günde pas geçmedim. En kötü zamanda bile az evvel örnek verilen çiçek ve akşamına güzel bir restaurant'da başbaşa bir akşam yemeği. Yoksa bende daha ne fikirler varda son gün olmaz :) nice seneler diliyorum.

buldum : can balıkta balık ekmek. yanında acılı şalgam suyu ile :)

Yorum bağlantısı
Esra Arıkan

Bence çalışıyorsa mutlaka iş yerine çiçek gönderin.

Çalışsın çalışmasın yemeği dışarıda yiyin ve çaktırmadan bir pasta alıp garsona verin, yemekten sonra sevdiği bir müzik eşliğinde getirmelerini söyleyin.. Kesinlikle şaşıracaktır.

Bence hem romantik hemde unutulmaz olur ;)

İlla birşey almak istiyorsanız da şık bir boyun fuları olabilir, kolayca bulabilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

ne yaparsanız yapım. şunları unutmayın.

birincisi: ikinizin parası ile harcama yapıyorsunuz. sadece sizin özgürce harcayabileceğiniz bir para değil.

ikincisi : evliliğinizin başlarında yüksek standartlara sahip hediye ve süprizlerle başlarsanız ilerde de beklentilerde yükselir. çok kötü bişeydir bu. sıkıntı yaratır. önemli günün unutulması durumunda  kriz hali başlar.

üçüncüsü : bayanlara özel bir sürü gün var.

bu seferlik şık bir kolye, süpriz bir pasta ve yanında yılın "en iyi eşi oscar ödülü" hiç yoktan iş yapacaktır :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

2014 yılına özel bir hediye. yeni tarihli. tüm zamanlarda geçerli.  : link

Ah bu muziplikler. :)

İşiniz zor..

Öyle ama mecbur.

son çare http://www.ciceksepeti.com/beyaz-phalaenopsis-orkide

her zaman işe yarar !!!

Aslında kendi çiçek sitem var. Bu sene göndermeyi düşünmüyordum ama orkide hoş bir fikir gibi geldi. http://www.mutlucicek.com/orkide/seramikte-beyaz-phalaenopsiz-orkide hemen siparişimi verdim. :)

Bunu yapan olmuştu etrafımda.

Bayan aksesuarları ihtiyaca bağlı olmadan her daim alınacak hediyelerden. Ancak eşinizin zevklerine hakim olmazsanız mecburen erkeğin daha yatkın olduğu elektrik-elektronik cihazlar tercih edilebilir. Daha çok kendisinin kullanabileceği, mutfağa alınmayacak, misafir odasına konmayacak hediyeler sanırım kendini daha özel hissettirecektir.

Saygılarımla.

Bunu doğuma saklıyorum abi.

Belkidee bu   

Zafer, çok güzel bir hediye bu. Ama kargo süresi işi bozuyor. Mutlaka alacağım ama bunu bir başka gün.

Vallahi bizim de doğum günü, tanışma, nişan, evlilik (resmî nikah ve düğün aynı gün değil hesap et) derken epey zorlanıyorum. Ama sonraki günler için danışacağım sana. :)

Bence çalışıyorsa mutlaka iş yerine çiçek gönderin.

Çalışsın çalışmasın yemeği dışarıda yiyin ve çaktırmadan bir pasta alıp garsona verin, yemekten sonra sevdiği bir müzik eşliğinde getirmelerini söyleyin.. Kesinlikle şaşıracaktır.

Bence hem romantik hemde unutulmaz olur ;)

İlla birşey almak istiyorsanız da şık bir boyun fuları olabilir, kolayca bulabilirsiniz.

Orkide siparişi verdim bile. :) Bir de akşam yemeği tamamdır.

İnşallah adımı google'da aratıp da -ki yapmışlığı çoktur- bu başlığı görmez. :unsure2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Esra Arıkan

google a yazarsa, o kadar kişi düşüne düşüne bunu mu buldunuz diye kızabilir :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Aynı dert bende de var.. Pazartesi ilk evlilik yıldönümümüz. Yemek garanti de hediye işi beni geriyor :( Zaten alınacak bi çok şeyi almışım geriye bakıyorum da..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

En son yaptığım sürpriz 4. yıl dönümümüzdü "10 Temmuz" hediye şuydu fikir vermesi açısından söylüyorum. 10"lik  dijital resim çerçevesi aldım. Sabah uyandığında onun göreceği bir yere kurdum ve içine bizim fotoğraflarımızı attım.

Çerçevenin önünede güzel 5-10 satırlık günün anlam ve önemini belirten mesaj yazıp bıraktım.

Güzel bir hediyeydi.. Ve akşamına yemek şart yemeksiz olmaz :)

Tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

ne yaparsanız yapım. şunları unutmayın.

birincisi: ikinizin parası ile harcama yapıyorsunuz. sadece sizin özgürce harcayabileceğiniz bir para değil.

ikincisi : evliliğinizin başlarında yüksek standartlara sahip hediye ve süprizlerle başlarsanız ilerde de beklentilerde yükselir. çok kötü bişeydir bu. sıkıntı yaratır. önemli günün unutulması durumunda  kriz hali başlar.

üçüncüsü : bayanlara özel bir sürü gün var.

bu seferlik şık bir kolye, süpriz bir pasta ve yanında yılın "en iyi eşi oscar ödülü" hiç yoktan iş yapacaktır :fiuw:

Oldukça güzel ve yerinde tespitler. Ben de şakasına `alıştırmayıın` diyecek oldum, ama bu cevabı görünce Vazgeçtim. Yalnız, 26 yılın sonunda edindiğim tecrübe şu ki, Hediyeden çok, bayanlar önemli günlerinin hatırlanmasına çok önem veriyorlar. Hediyenin de küçüğüne büyüğüne bakmıyorlar. Biz erkeklerden daha çok gururlular. Bunun farkında olduktan sonra ver gazı gitsin:) (inşallah benim eşim de günün birinde bu ifadeleri okumaz bir yerlerden :D)
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Öncelikle herkese selamlar. Böyle bir konu şaşırtıcı olmamıştır umarım.

Bugün eşimin doğumgünü. Her sene olduğu gibi bu sene de son güne kadar düşün düşün bir şey bulamadım. Birkaç senedir beraber olunca artık hediye bulmakta zorlanıyorum. Yaratıcı, güzel fikirlere ihtiyacım var. Yok mu bir Müslüman yardımcı olacak? :)

Ben bu sene evlilik yıl dönümünde kordonu değişen kutusundan biri metal üç kordon çıkan saat aldım. Kutu heybetli fiyat uygun tavsiye ederim.

http://www.hizlisaat.com/momentus/tr169s_02ss/

Bunun aynısı.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Oldukça güzel ve yerinde tespitler. Ben de şakasına `alıştırmayıın` diyecek oldum, ama bu cevabı görünce Vazgeçtim. Yalnız, 26 yılın sonunda edindiğim tecrübe şu ki, Hediyeden çok, bayanlar önemli günlerinin hatırlanmasına çok önem veriyorlar. Hediyenin de küçüğüne büyüğüne bakmıyorlar. Biz erkeklerden daha çok gururlular. Bunun farkında olduktan sonra ver gazı gitsin:) (inşallah benim eşim de günün birinde bu ifadeleri okumaz bir yerlerden :D)

Bence forum yönetimi bu başlığı üye olmayanlara gizlerse çok hayra geçer. :)

En son yaptığım sürpriz 4. yıl dönümümüzdü "10 Temmuz" hediye şuydu fikir vermesi açısından söylüyorum. 10"lik  dijital resim çerçevesi aldım. Sabah uyandığında onun göreceği bir yere kurdum ve içine bizim fotoğraflarımızı attım.

Çerçevenin önünede güzel 5-10 satırlık günün anlam ve önemini belirten mesaj yazıp bıraktım.

Güzel bir hediyeydi.. Ve akşamına yemek şart yemeksiz olmaz :)

Tavsiye ederim.

Güzel fikirmiş. Uygulanabilir. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Uğur Özdemir

Aynı dert bende de var.. Pazartesi ilk evlilik yıldönümümüz. Yemek garanti de hediye işi beni geriyor :( Zaten alınacak bi çok şeyi almışım geriye bakıyorum da..

Bunu hanımın görmesin murat abi kızabilir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Cankesen

dijital resim çercevesi alın bence içinede foto atın resimlerinize bakarsınız bol bol güzel bir ürün

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...