Bora Ulter 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Selamlar, Maceralı bir tatil dönüşü aklımda kalanları sizlerle paylaşmak ve konuşmak istedim. Bir benzin istasyonununda dizel aracıma yanlışlıkla benzin konulmuş. Ben de durumu farketmedim. Çeyrek depo maztun üzerine yarım depoda benzin almış oldum. Gayetde virajlı ve inişli-çıkışlı dağ yollarından oluşan bir 25 km yi bu karışımla tamamladım. Bu sırada önce bir yokuşu çıkarken stop etti. Ancak hemen çalıştı. Daha sonra bir su kenarında mola verdim. Ancak burada araç bir türlü çalışmadı. Yokuş aşağı olmasından yararlarak aracı çalıştırabildim ve son 2-3 km de de tamamlayarak otele vardım. Ancak daha sonra otelden araç bir daha hareket etmedi. Yardımsever milletim aracın sağına soluna baktı ama sorunu bir türlü bulamadık. İstanbul'dan eksper bir tanıdığımıza telefon açtım. Durumu anlattım. Fişime bakmamı söyledi. Bir baktım ki durum bu. Benzin şirketine telefon açtım ancak onlardan önce istasyon hemen bir çekici gönderip aracı aldırdı. Çanakkale Ford servisine gönderdiler. Aracın deposu vs. temizlendi. Filtreler değişti. Mazot kondu. Bir de mazota takviye koymuşlar. Şimdi tabi aklımda bir sürü soru var. Her ne kadar serviste bişey olmaz deselerde bu işlemler yeterli midir? Araçta var olan bir sistem benzin girişini engelliyormuş. Bu nedenle araç çalışmamış. İstasyondakilerle servis tanıdık gibi geldi. Hızlıca sorunu hallettiler. İlerde sorun çıkar mı bilemiyorum? Gerçi araçla dönüşte 400 km yol yaptım. Arada devirli kullandım. Ancak bir sorun olmadı. Ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Bana sorarsanız enjektörler ve pompa ilk akla gelenler, değişmesi gerekirdi... 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 iyi de,deponun ağzı dizel pompasına göre değil mi,benzin pompası nasıl girmiş ordan 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 iyi de,deponun ağzı dizel pompasına göre değil mi,benzin pompası nasıl girmiş ordan bende bunu merak ediyorum hep Yorum bağlantısı
Bora Ulter 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 enjektör, pompa ve depo temizlenmiş, filtreler değiştirilmiş. Ancak detaylı bir rapor yok. Test raporlarını istemiştim ancak onu da ulaştıramadılar. Kendi servisime götüreceğim bu hafta. Aklıma takılan bir diğer problem de akü lambası, anahtarı iki tık çevirdiğim zaman yanıyor.Motor çalışınca sönüyor. Eskiden yapmazdı. Araç buzdolabı aldım acaba ondan mı yoksa aracı çalıştıracağız diye sürekli marş basmamızdan mı bilemedim? Akü zayıflayınca mı çıkıyor? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) enjektör, pompa ve depo temizlenmiş, filtreler değiştirilmiş. Ancak detaylı bir rapor yok. Test raporlarını istemiştim ancak onu da ulaştıramadılar. Kendi servisime götüreceğim bu hafta. Aklıma takılan bir diğer problem de akü lambası, anahtarı iki tık çevirdiğim zaman yanıyor. Motor çalışınca sönüyor. Eskiden yapmazdı. Araç buzdolabı aldım acaba ondan mı yoksa aracı çalıştıracağız diye sürekli marş basmamızdan mı bilemedim? Akü zayıflayınca mı çıkıyor? Akü lambası araç çalışmadan evvel hep yanık olur ? araç çalışınca söner.. Geç sönmesi normal değildir.. Bu arada geçmiş olsun..İstasyonda ki pompacıyı tebrik etseydiniz üstün başarısından dolayı.. 18 Ağustos 2014 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bora Ulter 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 o zaman benzini yiyince düzeldi lamba pompacıyı bir daha görmedim, bu ilk vukuatı değilmiş. sanırım rakip firmaya çalışıyordu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Benzine mazot karıştırırsanız kötü de, mazota benzin karışınca kurtuluşu var:) Hatta mazota belli oranda benzin katıldığında biraz daha performans bile alırsınız. Daha da ileri gidelim; yanlış akaryakıt sadece araçlara değil, akaryakıt depolarına da aktarılabiliyor. Böyle durumlarda belli bir yüzdeye kadar tolerans tanınıyor, araçlara konuluyor:) Saygılarımla. 18 Ağustos 2014 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bora Ulter 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 benim oran biraz yüksek oldu o zaman. yaklaşık çeyrek depo üstüne yarım depo benzin ilave edilmiş oldu. bana söylenene göre yeni modellerde benzinin motora gitmesini engelleyecek sistem mevcutmuş. bu sistem nedeniyle araç çalışmıyormuş. doğru mudur henüz bakamadım internetten? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 benim oran biraz yüksek oldu o zaman. yaklaşık çeyrek depo üstüne yarım depo benzin ilave edilmiş oldu. bana söylenene göre yeni modellerde benzinin motora gitmesini engelleyecek sistem mevcutmuş. bu sistem nedeniyle araç çalışmıyormuş. doğru mudur henüz bakamadım internetten? Tabii ki yalan Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 benim oran biraz yüksek oldu o zaman. yaklaşık çeyrek depo üstüne yarım depo benzin ilave edilmiş oldu. bana söylenene göre yeni modellerde benzinin motora gitmesini engelleyecek sistem mevcutmuş. bu sistem nedeniyle araç çalışmıyormuş. doğru mudur henüz bakamadım internetten? Böyle bir sistem ben de duymadım. Sadece bilindiği üzere, yeni nesil ford'larda kullanılan kapaksız sistem, mazotlu araca benzin pompası girmesini engelliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts