Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Merhabalar Geçen gün bir mağazadan basınçlı yıkama makinesini aldım çok hoş kullanışlı, ancak internete araştırma yaptım köpükte atıyor ancak ben attıramadım kullanan yada bilen arkadaşlar var mı acaba ? (link ve resimler temsilidir) http://www.hepsiburada.com/liste/karcher-k-2110-100-bar-basincli-yikama-makinesi/productDetails.aspx?productId=hrkarcher1k2100&categoryId=451862#Gorseller Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Aynı üründen bende aldım.Dün ilk denemesini yaptım,köpük atma olayı bildiğim kadarı ile yıkamacılardaki gibi arabayı beyazlaştıracak tarzda değil.Onun için köpük yapma aparatı oluyor, bizim aldığımızın içinden o aparat çıkmıyor.Sizin paylaştığınız resimdeki gibi deterjan hortumunu araç şampuanına batırıyorsunuz.Basınçlı yıkama makinesinin basınç yapan namlusunu çıkartıp o şekilde tetiğe basarsanız köpüklü şampuan geliyor. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Aynı üründen bende aldım.Dün ilk denemesini yaptım,köpük atma olayı bildiğim kadarı ile yıkamacılardaki gibi arabayı beyazlaştıracak tarzda değil.Onun için köpük yapma aparatı oluyor, bizim aldığımızın içinden o aparat çıkmıyor.Sizin paylaştığınız resimdeki gibi deterjan hortumunu araç şampuanına batırıyorsunuz.Basınçlı yıkama makinesinin basınç yapan namlusunu çıkartıp o şekilde tetiğe basarsanız köpüklü şampuan geliyor. hımmm ben namluyu falan sökmedim de ancak deterjan hortumunu su ve deterjan karışımına batırdım ancak hiç emiş olmadı sebebide namlu takılı olduğu içinmiydi acaba ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Sizin dediğiniz bir üst paket, 300-400 tl. idi kipa da görmüştüm. Aparat olan aynı ürünün bir üst pakedi... Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Sizin dediğiniz bir üst paket, 300-400 tl. idi kipa da görmüştüm. Aparat olan aynı ürünün bir üst pakedi... ama ali abi ürünün resimlerinde köpük attığı görülüyor.. ben namluyu sökmeden denedim belki ondan olabilir bide namlusuz denemek lazım.. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Nihat Palolu abi var bildiğim kadarı ile kendisi karcher yetkili servisi,konuyu görürse net bilgiyi verir.Bende dün namluyu sökmeden şampuana batırdığımda sadece su atmya devam etti ama namluyu söktüğümüzde yıkamacılardaki gibi olmasa kapüklü su atıyor.Birde bizim aldığımız ürün için de namluyu söküp yerine takılan köpük yapma aparatı var ama ben çift kova ve eldiven ile yıkama yaptığımızdan çok da üstüne düşmedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 ama ali abi ürünün resimlerinde köpük attığı görülüyor.. ben namluyu sökmeden denedim belki ondan olabilir bide namlusuz denemek lazım.. Bu parçalar olmalı, kipa da bu aletin 2 tipi vardı, birisi sizdekinden diğeri araç yıkama aparatlı olan pahalısından, resimdeki parçalar olmalı Köpük için bu olacak yani, emin değilim ama durum bu sanırım, Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Nihat Palolu abi var bildiğim kadarı ile kendisi karcher yetkili servisi,konuyu görürse net bilgiyi verir.Bende dün namluyu sökmeden şampuana batırdığımda sadece su atmya devam etti ama namluyu söktüğümüzde yıkamacılardaki gibi olmasa kapüklü su atıyor.Birde bizim aldığımız ürün için de namluyu söküp yerine takılan köpük yapma aparatı var ama ben çift kova ve eldiven ile yıkama yaptığımızdan çok da üstüne düşmedim. yardımın için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) k2 Compact Car, bu paket olacak http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahce/Basincli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/16731230.htm sizdeki bu k2 compact http://www.karcher.com.tr/tr/Urunler/Ev__Bahce/Basincli_Yikama_Makineleri/Giri_Sinifi/16731210.htm 18 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu parçalar olmalı, kipa da bu aletin 2 tipi vardı, birisi sizdekinden diğeri araç yıkama aparatlı olan pahalısından, resimdeki parçalar olmalı Köpük için bu olacak yani, emin değilim ama durum bu sanırım, yanlız ali abi bizim üründede şöyle bir foto var 18 Ağustos 2014 tarihinde Ümit Mavigöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) yanlız ali abi bizim üründede şöyle bir foto var Köpük atıyor canım, ama güzel olması için tabancalısı daha iyi, benim dediğim kipa aynı cihazın 2 tipi vardı, link verdiklerim bunlar, birisi ucuz k2 compact diğeri k2compact car modeliydi, bunu anlatmak istedim. Az kaldı bende alacaktım, ama burada hortumla rahatça yıkıyorum, evdede benzinliğe çekip yine hortum kova ile elle yıkıyorum, gerek yok almama ama az daha gaza gelip alacaktım, zor tuttum kendimi 18 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Köpük atıyor canım, ama güzel olması için tabancalısı daha iyi, benim dediğim kipa aynı cihazın 2 tipi vardı, link verdiklerim bunlar, birisi ucuz k2 compact diğeri k2compact car modeliydi, bunu anlatmak istedim. hımm anladım abi ben bizmkisinin hiç köpük atmadığını söylüyorsun sandım.. o zaman sorun yok anlaştık en sonunda yardımın için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 hımm anladım abi ben bizmkisinin hiç köpük atmadığını söylüyorsun sandım.. o zaman sorun yok anlaştık en sonunda yardımın için teşekkürler Peki basıncı falan nasıl, yağmurda araç sürünce yanlar gri bir kirle kaplanır, sade su tutmayla çıkmaz, onu rahatça sökebiliyormu mesela? Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Peki basıncı falan nasıl, yağmurda araç sürünce yanlar gri bir kirle kaplanır, sade su tutmayla çıkmaz, onu rahatça sökebiliyormu mesela? bir sefer kullanabildim ondada araç çok kirli değildi ancak iyi bir basıncı var senin dediğin tarzda bir kiri yakından tutmak kaydıyla söker atar abi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Mesajım bulunsun, sonra yazarım 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Nihattan alsaydınız ya abi zaten bende nasıl aldım anlmadım ki A101 in broşüründe gördüm gittim aldım aldıktan sonra ben bunu niye aldım dedim :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 (düzenlendi) Mesajım bulunsun, sonra yazarım Allaaaah daha sonra yazacakmış, kızdımı acaba, bittik biz neyseki ben almaya teşebbüs ettim, almadım 18 Ağustos 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Allaaaah daha sonra yazacakmış, kızdımı acaba, bittik biz neyseki ben almaya teşebbüs ettim, almadım Bir yere yetişmem lazımdı konuyu son anda gördüm, konuyu kaybetmeyeyim diye yazdım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Ne A101 miş arkadaş ya, bu aralar çok arayan oluyor makine aldım diye Deterjan atma konusu şöyle, burada konusu geçen makine için yazıyorum Makine üzerinde bulunan şeffaf hortum, içinde şampuan olan bir kabın içine konulacak. Tabancaya takılan namlu çıkarılınca makine otomatikman şampuanı su ile karıştırıp püskürtür. Namlu takılı iken şampuan atmaz. Tabancadan çıkarılamadan şampuan atabilen namlu da var ama o faklı model makinelerin kutusundan çıkıyor. Fiyatı 84 lira. Veya foam lance aparatı alınıp içine köpük kimyasalı doldurulup tabancaya takılıp köpük püskürtülecek. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 Ne A101 miş arkadaş ya, bu aralar çok arayan oluyor makine aldım diye Deterjan atma konusu şöyle, burada konusu geçen makine için yazıyorum Makine üzerinde bulunan şeffaf hortum, içinde şampuan olan bir kabın içine konulacak. Tabancaya takılan namlu çıkarılınca makine otomatikman şampuanı su ile karıştırıp püskürtür. Namlu takılı iken şampuan atmaz. Tabancadan çıkarılamadan şampuan atabilen namlu da var ama o faklı model makinelerin kutusundan çıkıyor. Fiyatı 84 lira. Veya foam lance aparatı alınıp içine köpük kimyasalı doldurulup tabancaya takılıp köpük püskürtülecek. nihat abi birde sormak istediğim şey var bu hortum 3m lik bana kısa geliyor makineyi gezdirmek zorunda kalıyorum 10m olanları varmı fiyat nedir abi ? Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 yardımın için teşekkür ederim Rica ederim. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 nihat abi birde sormak istediğim şey var bu hortum 3m lik bana kısa geliyor makineyi gezdirmek zorunda kalıyorum 10m olanları varmı fiyat nedir abi ? K tipi makineler için 10 metre hortum üretilmiyor. K2 serileri için eskiden 6 metre olarak üretilenler vardı artık üretilmiyor. Senin makinen K tipinin 2 serisi yani K2 serisi olmuş oluyor. Şu an alabileceğin 5 farklı alternatif var. 1. 9 metre hortum 148 TL 2. Uzatma hortumu - 6 metre 111 TL 3. Uzatma hortumu - 10 metre 186 TL 4. Hortum seti - 7,5 metre hortum, tabanca, quick connect adaptörü - 135 TL 5. Hortum seti - 12 metre hortum, tabanca, quick connect adaptörü - 150 TL Fiyatlar ilk bakışta makine fiyatına göre yüksek gelebilir, sebebi yedek aksesuarların 160 bar basınca kadar dayanıklı olması. K2 serileri 100-110 bar aralığında çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 K tipi makineler için 10 metre hortum üretilmiyor. K2 serileri için eskiden 6 metre olarak üretilenler vardı artık üretilmiyor. Senin makinen K tipinin 2 serisi yani K2 serisi olmuş oluyor. Şu an alabileceğin 5 farklı alternatif var. 1. 9 metre hortum 148 TL 2. Uzatma hortumu - 6 metre 111 TL 3. Uzatma hortumu - 10 metre 186 TL 4. Hortum seti - 7,5 metre hortum, tabanca, quick connect adaptörü - 135 TL 5. Hortum seti - 12 metre hortum, tabanca, quick connect adaptörü - 150 TL Fiyatlar ilk bakışta makine fiyatına göre yüksek gelebilir, sebebi yedek aksesuarların 160 bar basınca kadar dayanıklı olması. K2 serileri 100-110 bar aralığında çalışıyor. fiyatlar düşündüğümden yüksekmiş nihat abi hemen hemen hepsi makine parasında neyse ben 3 metrelikle idare ederim artık ilgin ve yardımın için teşekkürler Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 benim yıkamaya yerim olsa böyle bişey bende düşünüyorumda caddede oturuyorum ve yıkamak için yer hiç yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts