İçeriğe Yönlendir

2004 Transit Connect K210S Tddi Bakım Ve Nasıl Oldugu

engin yardaş

Recommended Posts

Mahmut Maruldalı

Arkadaşlar bende de 2013 90 lık var bu araca hangi yağı kullanmalıyım . Birde bunlarda dpf var mı . Kılavuzda dpf ile ilgili uyarılar mevcut ama hangi motorlarda olduğu hakkında bilgi verilmemiş . 

Yorum bağlantısı
Mahmut Maruldalı

Arkadaşlar galiba aracımda dpf var. En azından kontağı açtığımda uyarı lambası yanıyor. Yağ olarakta mobil super 3000 5w30 kullanmayı düşünüyorum yağ konusunda tavsiyeniz nedir.

c7abcb4a1da9e57f6410df965971a2c9.jpg

Dpf uyarısı arkdaşın dediğine göre en sağdakiymiş. Ben onu cam suyu uyarısı diye tahmin etmiştim. :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
engin yardaş

arkadaşlar 2004 connect bagaj kapısının iç kısmındaki panzulotu nerden bulabilirim internette bulamadım :(

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
engin yardaş

arkadaşlar dün 2004connect aracımda bişey farkettim seyir halinde iken ani gaza yüklenmelerimde yada durdugum vakit siyah duman atıyor neden olabilir :(

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Okan Tansel
(düzenlendi)

bilgi veren olur kardeşim ama soğuk havalarda oluyor ola bilir  :unsure2:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ergün Şirin

teşekkürler ugur kardesim aracı aldıım kişilerden bi cevap alamadımtriger için bende servise sordum yalı kayış ve triger setini 2.500 tl fiyat veriyorlar ne acayip bir iş desene tambi bakım yaptırsak 5.000 tl isticekler Allah yardımcımızolsun tam insafsızlar.  senın fyatta bır yanlısslı var

slmalr ben ergün 2005 connet kullanıcısıyım... bır sene once aldım arabamı  v kayısı trıger kayısı komple fıltreler yag deısımı 850 lıraya servısınde yaptırrdım senın fyatta bır yanlısslı var  ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...