Cem Dilmen 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Daha fazla aydınlık olması için ? Sizin resim var mı? gece resmi görebilirmiyiz ? Hem beyaz ışık daha şık durduğu için hem de aydınlatması daha iyi olduğu için yaptım. En kısa sürede resim eklerim... lamba ic kisimda kaldigi icin pek iyi aydinlatmayacagini düsündüm acikcasi, cift tarafli olsun istedim. bir de burada o tarz lambalar her yerde yok, olan yerlerde de cok pahali. kablolar karisik degil aslinda cok basit bir sekilde birlestirdim, fotograflarda karisik görünüyor sanirim. valla kablo falan girince işin içine ben anlayamadım sanırım. Ben sadece orjinal ampulu çıkarıp diğerini taktığım için sizinki komplike bir işlem gibi kaldı. Ampullar o kadar pahalı değil. Mondeo bagaj ampulu mesela Feston denilen tipten. Tanesi 5 TL ile 20 TL arasında değişiyor. Kalite durumuna göre. MEsela ben tüm iç aydınlatmalar, ayak aydınlatmaları dahil, ayrıca ayna altları falan hepsi toplamda 80 TL tuttu. Ama görsellik olarak bence hoş oldu. Dediğim gibi ilk fırsatta resim eklerim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 pandizotun alti bence de en iyi aydinlatmayi saglar ama pandizotu cikarmak gerekince ne olacak Soketli yapacaksınız.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2014 Hem beyaz ışık daha şık durduğu için hem de aydınlatması daha iyi olduğu için yaptım. En kısa sürede resim eklerim... valla kablo falan girince işin içine ben anlayamadım sanırım. Ben sadece orjinal ampulu çıkarıp diğerini taktığım için sizinki komplike bir işlem gibi kaldı. Ampullar o kadar pahalı değil. Mondeo bagaj ampulu mesela Feston denilen tipten. Tanesi 5 TL ile 20 TL arasında değişiyor. Kalite durumuna göre. MEsela ben tüm iç aydınlatmalar, ayak aydınlatmaları dahil, ayrıca ayna altları falan hepsi toplamda 80 TL tuttu. Ama görsellik olarak bence hoş oldu. Dediğim gibi ilk fırsatta resim eklerim. ampul degistirmeye bakarak karisik bir islem dogru ama gercekten cok cok kolay. ampullerin tanesi burada 8-15€... evlerden irak yani Soketli yapacaksınız.. orasi kesin de onu sök tak vs... ugrasmam ben Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Araç sedan mı bilmiyorum ama çok fazla uğraşmış. Bende yaptım sedan bagajıma. Koltuğun arkasındaki kaplamayı sökünce sağ arka tarafta bagaj aydınlatma lambası var. Ordan bagaja kablo çekip 1.5 metre led şerit döşedim. Kendi yapışması zayıftı bali ile yapıştırdım bagajın içine. üst kısımda 5 cm kadar U şeklinde kanal var oraya yerleştirdim ve çok güzel oldu. Resmi burda çok parlak hemde. Gece flahssız çektim resmi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Araç sedan mı bilmiyorum ama çok fazla uğraşmış. Bende yaptım sedan bagajıma. Koltuğun arkasındaki kaplamayı sökünce sağ arka tarafta bagaj aydınlatma lambası var. Ordan bagaja kablo çekip 1.5 metre led şerit döşedim. Kendi yapışması zayıftı bali ile yapıştırdım bagajın içine. üst kısımda 5 cm kadar U şeklinde kanal var oraya yerleştirdim ve çok güzel oldu. Resmi burda çok parlak hemde. Gece flahssız çektim resmi Benim araçta da bu şekilde.. Gece boncuk dizebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts