Murat Kuzey 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 (düzenlendi) Merhaba arkdaşlar. Geçtiğimiz pazar günü, günübirlik iğneada gezisi yaptık. Doğrusu bu kadar yorucu ve hayal kırıklığı bir gezi olacağını düşünemedik. Denizinin ve kumsalının çok methedildiği İğneadayı eminim sizde merak ediyorsunuzdur. İstanbuldan gidecek olanlar için oldukça uzun bir yol. Gidişimiz 5 buçuk saat kadar sürdü. Sadece Yıldız dağları yolunda yol çalışması yapılıyor ve yol çok kötü. Gördüğümüz en güzel şey Longoz ormanlarıydı. Gidiş te sıkıntı yoktu. Ancak dönüşte tam bir trafik çilesi çektik. Sabah 07:00 de çıktığımız yolcuğumuz gece 00:00 de son buldu. Sözü fazla uzatmadan resimlere geçiyorum. TEM otobanı , Silivri tarafları, Tem otobanından Çorluya gelmeden Çerkezköy Org. San. sitesi tabelasından saptık. Çerkezköyden sonra yollar böyle oluyor. Ayçiçek tarlaları arasından geçtik. Yıldız dağlarına ulaştık. Karşımızdaki görüntü bizi nasıl bir havaın beklediğinin habercisiydi. Ağır yüküyle virajı alamayan bir kamyon. Yol buraya kadar çok keyifliydi. Ancak sonrası... İnişe geçiyoruz çalışmalar hala devam... Yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... Yollarda hiç ışıklandırma yok. Gece çok dikkatli olmak lazım. Yol üstünde Çam Balı satıcılarına rastlamak mümkün. Kavanozu 35 TL den satılıyor. Ve, sonunda... İğneadanın girişinden sahile kadar sizlere aktarmaya çalışacağım... Ve sonunda deniz göründü... Çok kalabalık... Hala arabayı parkedecek yer bulamadık... Sahile giriş. Sonunda park ettik ve yerleşmeye başladık... İğneada sahili ve denizi.. Tepsi büyüklüğünde deniz analarına rastlamak mümkün. Ancak deniz anasının resmini çekmemişim malesef. Bunların ne olduğunu çözemedim. Ve eve Dönüş.. Yağmur da başladı. Ve gecee saat 21:00 sıralarında silivriye ulaştık. Manzara böyleydi. Avcılar tarafları... Umarım sıkılmadınız. İğneadayı merak edenler için biraz rehber olduysam ne mutlu bana. Yorum yapmayacağım. Resimlere bakarak yorumları sizlerden almak isterim. Bir daha gidermisin diye sorsanız Hayır derim ama. 22 Ağustos 2014 tarihinde Murat Kuzey tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 3-4 defa gittiğim güzel bir yer. Yol çalışmaları yeni başlamış sanırım. Sürekli virajlı ve dar yollardı. yapılınca iyi olacak. Ayaklarına sağlık. Güzel yerler.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Benim çok sevdiğim birşey bu,arabayla çık gez,şehirlerarası dolaş,eğlen,dönME ama Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Benim çok sevdiğim birşey bu,arabayla çık gez,şehirlerarası dolaş,eğlen,dönME ama Hangi arabayla? Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Güzel tanıtım olmuş bende buna benzer birşeyi kendi arşivim için yapmıştım telefon tutucuya bağlı cep telefonu ile çekerek. Ellerinize sağlık. Yarı Kamilobalı / Kumburgazlı biri olarak tem her zaman ilk tercihim diyebilirim. Kazasız keyifli sürüşler.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık. Tanıtım iyi olmuş karayolları yol çalışmaları hiç bitmiyor zaten. Onlarda olmasa yollar güzelleşmiyor işte. Denizide güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 sezon sonu olmuş gibi ama bence gayet hoş bi yolculuk olmuş arabada hani c max bi başka tatlıdır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 şanssızlığınız hava durumu olmuş,,, denize gidip de gök gürültüsü duymak insanı fitil eder. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Murat Bey, Ben gitmeyi düşünüyorum ama denizi nasıl merak ediyorum Karadeniz sahili Karaburun ve Yeniköy gibi ise günü gününe uymaz, diğer merakım Silivri yerine Arnavutköy, Karaburun'a giderken Çatalca ve Çerkezköy tabelaları var o istikametten direk gidiliyor mu acaba bilen var mı ? Yoksa TEM Silivri'den gitmek iş değil özellikle hafta sonu. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 O tarafı bilmiyorum abim ama, otobandan Saray çıkışından çıkarak Saray dan gidebilirsin. Murat Bey, Ben gitmeyi düşünüyorum ama denizi nasıl merak ediyorum Karadeniz sahili Karaburun ve Yeniköy gibi ise günü gününe uymaz, diğer merakım Silivri yerine Arnavutköy, Karaburun'a giderken Çatalca ve Çerkezköy tabelaları var o istikametten direk gidiliyor mu acaba bilen var mı ? Yoksa TEM Silivri'den gitmek iş değil özellikle hafta sonu. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 (düzenlendi) O tarafı bilmiyorum abim ama, otobandan Saray çıkışından çıkarak Saray dan gidebilirsin. Saray'dan gidiliyorsa o zaman bağlantı var demektir Kusura bakma Kerem Trakya için coğrafya bilgim zayıf hafızamda Kırklareli ile Tekirdağ'ı hep karıştırırım ben 22 Ağustos 2014 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Ne güzel yerlermiş.. Aman viraj görme sakın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Aman viraj görme sakın[emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 98 senesinde iki kere gitmiştim. ilk seferinde dönüşte benim 3,15 silivride kalmıştı,ikinci seferde beraber gittiğimiz arkadaşlarımızın (aile) brodwayi conta yakıp silivriye gelemeden kalmıştı oralar nasıl mıydı,hatırlayamadım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Çerkezköy, Saray, Vize üzerinden giderim hep yol çalışması uzun zamandır var ne zaman bitecek bilmem. İsterseniz Çatalca üzerinden Saray a çıkıp ta gidebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 (düzenlendi) 98 senesinde iki kere gitmiştim. ilk seferinde dönüşte benim 3,15 silivride kalmıştı,ikinci seferde beraber gittiğimiz arkadaşlarımızın (aile) brodwayi conta yakıp silivriye gelemeden kalmıştı oralar nasıl mıydı,hatırlayamadım Baya dertli imişsiniz...o kadar maceradan sonra hatırlamak bile istemez insan 22 Ağustos 2014 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Askerliğimi yaptığım yer,doğası çok güzel ama denizi de bana hiç cazip gelmemişti =) Gitmişken Dupnisa mağrasınada uğrasaymışsınız keşke .. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 hastayım şu yolculuklara cıkıcan yola ne görürsen çek özellikle köyler ....elinize sağlık ... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts