özgür Aksungur 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Arkadaşlar merhaba, 2010 mondeo aracımda bluetooth bağlantısı ile telefonla konuşabiliyorum ancak telefonda çaldığım müziğin arabada çalmasını beceremedim. Yapabilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Teyp ekranında ki menüde bluetooth sekmesine basıp, tefonun bluetooth ile eşleştirin. Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 22 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2014 eşleştirdim, zaten bu sayede telefonla konuşabiliyorum veya telefon çalarsa direk teyp susup telefon çalıyor.Sorun bluetooth açık olduğu halde telefondan müzik açınca teyp de çalmamaması Yorum bağlantısı
Yunus Öksüz 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Bluetooth dan bağlansanız bile ses kalitesi çok düşük olacaktır.Aux ile bağlanmayı deneyebilirsiniz ki o bile beni tatmin etmiyor. Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 22 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2014 Bluetooth dan bağlansanız bile ses kalitesi çok düşük olacaktır.Aux ile bağlanmayı deneyebilirsiniz ki o bile beni tatmin etmiyor. teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Ben telefondan müzik açınca direk araçtan çalıyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Ben telefondan müzik açınca direk araçtan çalıyorOrjinal ford bluetoothmu? Bir de telefonunuz hangi marka model? Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Bluetooth dan bağlansanız bile ses kalitesi çok düşük olacaktır.Aux ile bağlanmayı deneyebilirsiniz ki o bile beni tatmin etmiyor. Bana da tam tersine bluetooth ile ses kalitesi daha yüksek geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Orjinal ford bluetoothmu? Bir de telefonunuz hangi marka model?Samsung s4 tlf sonrada takılan navigasyon var orjinal değil Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 25 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2014 evet arabamda ki bluetooth orjinal. Telefonum ıphone 5 konuşmada hiç sorun yok ancak müzik çalmıyor.Eşimde de aynı telefon var onda da bağlantı sağlayamadık. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 evet arabamda ki bluetooth orjinal. Telefonum ıphone 5 konuşmada hiç sorun yok ancak müzik çalmıyor.Eşimde de aynı telefon var onda da bağlantı sağlayamadık. Telefonda Bluetooth profilline girerek kulaklık simgeli olana da tik atmanız gerekebilir. Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 Telefonda Bluetooth profilline girerek kulaklık simgeli olana da tik atmanız gerekebilir. akşam deneyecegım tesekkürler Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Konu başlığı MK 4 mondeo olan paylaşımlardaki nöbetime başlıyayım... Şimdi...telefonla konuşabiliyorum...sesli komutla istediğimi arayabiliyorum ...amaaaa müzik dinleyemiyorum...kardeşimde 2011 1.6 tdci titanyum araçta kendim bu özelliği kurmama rağmen kendi aracımda henüz başaramadım... Arkadaşlar bi el atın... Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 Konu başlığı MK 4 mondeo olan paylaşımlardaki nöbetime başlıyayım... Şimdi...telefonla konuşabiliyorum...sesli komutla istediğimi arayabiliyorum ...amaaaa müzik dinleyemiyorum...kardeşimde 2011 1.6 tdci titanyum araçta kendim bu özelliği kurmama rağmen kendi aracımda henüz başaramadım... Arkadaşlar bi el atın... Hasan Bey ben her şeyi denedim aux hariç olmuyor. Acaba youtube dan açtığım içinmi olmuyor diyerek telefona müzik indirdim ancak olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Aux ile dinleyin. Hem bulutut çok şarj yer. Çaresi bu. 2 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 ben bluetoothla dinleyebiliyorum ilkbaşta bende beceremedim ama sonradan buldum şöyle: bildiğiniz üzere araçta usb girişi var buradan müzik dinlemek için "cd" tuşuna 2 defa basınca usb kısmı geliyor öyle dinleyebiliyoruz eğer bluetooth la telefonu bağladıysanız aynı "cd" tuşuna 3 . kez tuşladığımızda "BT audio" kısmı geliyor telefondan açtığımız müzikler ancak ozaman dinlenebiliyor.. 2 Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 ben bluetoothla dinleyebiliyorum ilkbaşta bende beceremedim ama sonradan buldum şöyle: bildiğiniz üzere araçta usb girişi var buradan müzik dinlemek için "cd" tuşuna 2 defa basınca usb kısmı geliyor öyle dinleyebiliyoruz eğer bluetooth la telefonu bağladıysanız aynı "cd" tuşuna 3 . kez tuşladığımızda "BT audio" kısmı geliyor telefondan açtığımız müzikler ancak ozaman dinlenebiliyor.. 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdi adamsın semih bey mesai biter bitmez deneyeceğim Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdi adamsın semih bey mesai biter bitmez deneyeceğim 2010 larda usb giriş yeri yok..haliyle telefondan direk dinleme de yok...olsa iyiydi ama... Yorum bağlantısı
Semih Usluer 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Araçta bluetooth varsa bu defada cd tuşuna 2. Defa basınca BT Audio çıkar diye düşünüyorum yada AUX tuşundan 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdi adamsın semih bey mesai biter bitmez deneyeceğim 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdi adamsın semih bey mesai biter bitmez deneyeceğim Yardımcı olabilmişimdir inşallah...? Yorum bağlantısı
Soner Alp 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Samsung s4 tlf sonrada takılan navigasyon var orjinal değil Sizin Teybiniz Orijinal SONY değil sonradan takılan farklı bir ürün, Kullanma klavuzlarına yada model bilgisini paylaşırsanız daha kolay yardım bulabilirsiniz... Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 25 Eylül 2014 Yazar Paylaş 25 Eylül 2014 Araçta bluetooth varsa bu defada cd tuşuna 2. Defa basınca BT Audio çıkar diye düşünüyorum yada AUX tuşundan Yardımcı olabilmişimdir inşallah...? maalesef 2 kez basında aux cıkıyor ancak 3 kere basınca telefona donusturemedım . Yorum bağlantısı
Semih Usluer 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Anlayamadım sorunu ama aklıma şöyle bişey geliyor benim telefonda sony ondan mı bilmem ama ben araçta bluetoth u ilk açtığımda araç, telefonuma bir yazılım kurdu ismi ford.... Hatırlayamadım tam ismini şimdi. Zannedersem bunu yükleyebilmesi için android telefonunuzun güvenlik ayarları altında "yabancı kaynaklardan uygulama yüklenmesine izin ver" diye bir seçenek var bunun işaretli olması gerekiyor yoksa o yazılımı yükleyemeyebilir? Sadece mantık yürütüyorum bi kontrol edin isterseniz.. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 maalesef 2 kez basında aux cıkıyor ancak 3 kere basınca telefona donusturemedım . Bende orj. sony var. Telefon da iphone 5s. Telefonu eşleştirdikten sonra sadece usb tuşuna 3 kere başınca telefondaki mp3 ler otomatik çalmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
özgür Aksungur 29 Eylül 2014 Yazar Paylaş 29 Eylül 2014 Bende orj. sony var. Telefon da iphone 5s. Telefonu eşleştirdikten sonra sadece usb tuşuna 3 kere başınca telefondaki mp3 ler otomatik çalmaya başlıyor. youtube dana video acıp calmaya calıstım.Benim tel de ıphone.aksama bir daha deneyim. Teşekkürler yardımlarınız için. Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 youtube dana video acıp calmaya calıstım.Benim tel de ıphone.aksama bir daha deneyim. Teşekkürler yardımlarınız için. Denemeniz ne oldu? Bende aracımda Youtube den müzik çaldırmak istiyorum. Akşam evde denemesini yapayım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts