Yakup Buğra Bozkurt 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Merhabalar, forumda yeni sayılırım. Önümüzdeki aylarda ilk arabamı almayı düşündüğüm için, bir süredir forumu inceliyorum. Faydalı bilgiler edindim. Önümde iki seçenek var. Birinci seçenek amcama ait olan 2006 model Citroen C5 sx pk. Aracın kilometresi 25.000 civarında, iki arabaları olduğu için bunu pek kullanmadılar. Diğer seçenek ise temiz 2006-2007 Cmax Ghia bulmak. Alırsam cvt vites düşünüyorum ancak o konuda da çok fazla kötü yorum okudum. Fiyatları da aşağı yukarı aynı olduğu için bu iki araç arasında gidip geliyorum sürekli. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Aşağıdaki konuda, D sınıfı bir araçla C-Max karşılaştırması mevcut. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261418-ford-mu-mazda-mı/page-6#entry2450746 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Tanıdık bildik bir araç her zaman bir adım önde. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Bu kadar az km yapmış, temiz bir C5 daha mantıklı gibi. %99 dizeldir. SX PK full donanım. 2006-2007 temiz bir C-Max bulmak çok zor. Şuan araştıran, arayan çok arkadaş var, bulamıyorlar, bulunanlarda en az 3.000-5.000 Tl yüksek fiyatlı. Birde işin içine dizel ve Cvt girince imkansız gibi birşey. Direkt C5 tercihim olur bu şartlarda.. Aşağıdaki konuda, D sınıfı bir araçla C-Max karşılaştırması mevcut. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261418-ford-mu-mazda-mı/page-6#entry2450746 Kararınız ne oldu Bilal Bey.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Tabii ki Amcanızın arabası, 25 bin km bulunamaz, en azından alın binin beğenmesseniz iyi bir fiyata satarsınız.Sonrada c-max lara bakarsınız.. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Amcanızın aracı yeni bulacağınız araçtan daha mantıklı. Bildiğiniz araç km yaşına göre çok iyi. Artıları çok gibi görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Amca, baba yarısıdır. Sizin için bulunmaz nimet bencede. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Bugünü yazmam lazım bir yere, ilk defa bir konuda cmax tavsiye etmeyeceğim C5 daha cazip ayrıca aradığınızı C-max TR sınırlarında pek mevcut değil şu günlerde. Ben hatim ettim 1 haftadır Yorum bağlantısı
Yakup Buğra Bozkurt 25 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2014 Cevaplar için teşekkürler. Oy birliğiyle C5 çıkıyor yorumlarınızdan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 En sevdiğim özellik ise havalı ayarlı süspansiyon. Lastik ile çamurluk arası 1 karışa kadar yükseliyor. Yada eibach/ vogland vs takmış gibi sürüngen olabiliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 En sevdiğim özellik ise havalı ayarlı süspansiyon. Lastik ile çamurluk arası 1 karışa kadar yükseliyor. Yada eibach/ vogland vs takmış gibi sürüngen olabiliyor.Aynen. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Bu şartlarda kesinlikle c5. 1 yıl kadar kullandım. Tank gibi arabadır. Kemikli ve güvenli. Geniş bagaj ve iç hacme sahip. Kasaya göre dizel yakıt tüketimi çok ideal. Konfor ve donanım olarak şu da olsa diyebileceğiniz hiç birşey yok. (sk pk için). Hele bahsettiğiniz km lerde imkansız bulunmaz bir araç. Hiç düşünmeyin derim. Ha olur da aldığınız zaman beğenmezseniz ya da almaktan vazgeçerseniz forum olarak haberimiz olsun. Alıcısı mutlaka çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Bu arada cevap veren arkadaşlarımızın hepsi ford kullanıcısı ve fanatiği olmasına rağmen ne kadar objektif bir forum olduğumuz apaçık ortada değil mi? Mevzu sadece ford sahibi yada kullanıcısı olmak değil mevzu bu güzel insanların arasında olmak bence (yeğen) 4 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Kararınız ne oldu Bilal Bey.. Kararım C-Max oldu ama Mazda aldık Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Kararım C-Max oldu ama Mazda aldık Gözün aydın, kulakların Manisa kardeşim.. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Gözün aydın, kulakların Manisa kardeşim.. Hayırlı olsun. Sağ ol kardeşim, çok daha iyileri senin olsun. Olabilecek araçlar belli olmadıysa, olmayacağı kesin olanları söyle bari de ona göre bakalım sana. Yorum bağlantısı
Yakup Buğra Bozkurt 25 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2014 Bu şartlarda kesinlikle c5. 1 yıl kadar kullandım. Tank gibi arabadır. Kemikli ve güvenli. Geniş bagaj ve iç hacme sahip. Kasaya göre dizel yakıt tüketimi çok ideal. Konfor ve donanım olarak şu da olsa diyebileceğiniz hiç birşey yok. (sk pk için). Hele bahsettiğiniz km lerde imkansız bulunmaz bir araç. Hiç düşünmeyin derim. Ha olur da aldığınız zaman beğenmezseniz ya da almaktan vazgeçerseniz forum olarak haberimiz olsun. Alıcısı mutlaka çıkar. Direksiyon turunun fazla olmasından ve manevra kabiliyetinin düşük olmasından bahsediliyor. Bunun sıkıntısını yaşadınız mı? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Direksiyon turunun fazla olmasından ve manevra kabiliyetinin düşük olmasından bahsediliyor. Bunun sıkıntısını yaşadınız mı? Sıkıntı yaratmaz. Park esnasında yada tam tur dönüşlerde tek seferde dönülecek yerde 2, 3 seferde dönülecek yerde 4 defa manevra yapmanız gerekebilir sadece. Tek sorunu bu olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Sıkıntı yaratmaz. Park esnasında yada tam tur dönüşlerde tek seferde dönülecek yerde 2, 3 seferde dönülecek yerde 4 defa manevra yapmanız gerekebilir sadece. Tek sorunu bu olsun. Yukselip alcalma ve virajlarda dengeleme gibi essiz bir sistem varken(pnomatik ile yaptigi icin isletim maliyeti dusuk) varsin donmesin:))Saygilarimla. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Tabi ki amcadan C5 alınmalı. Yaşınız itibariyle bu araçlar size çok büyük diye düşünüyorum bir yandan, aile, çoluk çocuk olayı yoksa tabi. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Direksiyon turunun fazla olmasından ve manevra kabiliyetinin düşük olmasından bahsediliyor. Bunun sıkıntısını yaşadınız mı? Hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Hatta arabanın asıl sahibi bayandı ve çok rahat kullanıyordu. Km den dolayı (sıfır aldı ve 135.000 de) sattı. Park ve manevra kabiliyeti bence çok güzel. park ederken yada çok sıkıştırılmış park yerinden çıkarken sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. İstanbul ve Çorlu trafiğinde. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Arkadaşımın c5 i kullanmıştım bukadar güzel yaylanan bir araç görmedim kesinlikle c5 Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 C 5'e binin ve bir tur atın. Arabayı alıp gidersiniz. Örneğin ben öyle yaptım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts