İçeriğe Yönlendir

Vites Topuzu Değişikliği

Misafir

Recommended Posts

Merhabalar arabamın vites topuzu aldıgımdan beri gözüme çarpıyordu çok çirkindi bende an itibariyle focus 2 vites topuzu aldım tam olmadı bende çift taraflı bant ve bez bant yardımıyla dolgu yaptım bir güzel. Vites körüğünün içinde klemens var onu kestim ve topuzun ayrılmış yere yaptım ve klemensledim. Bence çok güzel oldu. Yorum sizin... be3d9817e49f855673621488cb0a9a0c.jpg

b517bc0f9b4ee451e44a15aabae683b0.jpg

6367b500c715b8dbfb9b37f59e4c9509.jpg

Son olarakta. Pasta cila ç3ktim bugünlük işlem tamam [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

e8354ba3df9709e4928df65e65d058a4.jpg

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Vites topuzu dolgu yapmadan tamamen oturması lazimdi.

topuz ikinci el vede topuzun icindeki diş yatakları gidikmi.

fordlarin genelde topuzlar vidalama yöntemiyle birbirlerine uyumlu diye biliyorum ama...

bende körükteki klemensten birini kesince (f1) e yapmistim.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Arkadaslar ben f1 e vites topuzunu takmaya calismis yerine oturtamamistim...

taki vites körügünün üst kisminda (yüzüge benzeyen 3 bogum var, bu bogumlardan en üstteki bir taneyi kesin.

rahatca vidalama yöntemiyle oturur..

taki vites körügünün üst kisminda (yüzüge benzeyen 3 bogum var, bu bogumlardan en üstteki bir taneyi kesin.

Yorum bağlantısı

benim durumun kesmeyle ilgisi yok hocam aldığım vites topuzu vidasız ve genişti zaten bizimkinden

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Hocam anladim..

zaten topuzu sifir aldiydan eger, icinde vida yeri yoktur.

sen asagiya dogru saat istikametinde cevirerek vida yetlerini sen açmıs olacaksin...

vida yerleri acik topuz gelmez fordda...

Yorum bağlantısı

Hocam anladim..

zaten topuzu sifir aldiydan eger, icinde vida yeri yoktur.

sen asagiya dogru saat istikametinde cevirerek vida yetlerini sen açmıs olacaksin...

vida yerleri acik topuz gelmez fordda...

İç çapı küçük olsaydı keşke dediğin çok mantıklı ve orijinal olurdu ama benim vites kolunun çapı küçük geldi zaten ordan kaybettim ben[emoji1] neyse şimdide oldu gram oynama yok çift taraflı band ve bez band iş gördü. Senün dediğin gibi biraz kalın yapın döndürerek yaptım.
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Beyazit bey benim başıma gelen şu. ..

vites topuzu geldigi zaman; aynen sizinki gibi boldu ve boşta sallaniyordu...vede topuzun alt tarafi ,körügün üstüne kadar degiyordu..

ben körügün ustundeki bir bogumu kestikten sonra ara açildi...vede asagiya bastirinca, cevirince dişacildi oturdu..

topuzlar diş açılmış vaziyette gelmez ,sifir olanlar tabi..

saygilar

Yorum bağlantısı

Dur ben seni yanlış anlamışım. Senin vştes körüğün deri miydi bende körükte boğum yok körüğü yukarı çektim hatta keşke 1cm uzun olsaymış dedim kendime. Yani topuzu taktığımda ilk körükle topuz arası 5cm boşluk vardı aşağı yukarı

Yorum bağlantısı
Emrah Çekiç

Fena görünmüyor.ben de değiştirmeyi düşünüyorum yenisiyle.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...