enver volkan bayrakcı 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 merhaba arkadaşlar benim aracı aldığımdan beri geçmeyen sorunum olarak yol sesini aşırı içine alması aracın bunun için ses yalıtımı tavsiyeleriniz var mı? konu ile ilgili oalrak 2 defa servise gittim lastiklerin yeni olduğunu 4 lastikten de ses geldiğini ve km arttıkça düzeleceğini söylediler acıkcası söylenenden tatmin olmadım sizce nasıl bir yol izlemeliyim? arka koltuklara 3 kişi oturduğnda baskı olduğundan ses artıyor... Yorum bağlantısı
Bünyamin YOLCU 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Müziği sesini aç hocam Tabi Şakasıydı bu Ben 2-3 aydır biniyorum arabam 3 yıllık lastikler bitmek üzere neredeyse ama dediğiniz gibi, o yolun sesi çok rahatsız ediyor alışamadım bi türlü... Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Ben on tekerler ve kaput altina yaptim hocam ama cok birsey degisti diyemem:) alistim bu sekilde kullanmaya:) Yorum bağlantısı
Özgür Bostan 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 evet yol sesi gerçekten çok alıyor fiestalar.ana genel olarak arabadan memnunum..heleki virajlara girmek bu arabala ayrı bir zevk.clionun zar zor arkası sallayarak kayarak girdiği virajlara ben gaz basrak giriyorum:D Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Yol sesi almayan araçlar D sınıfından başlıyor maalesef. C sınıfında bile çok başarılı bir yalıtım yok. Bir kaç yüz liralık ilave yalıtım malzemesi kullanmaları bu kadar zor mu nerdeyese en basit sıfır aracın 35 - 40,000 tl olduğu bir devirde...Arabalarınız olduğu gibi sevmeye çalışın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 (düzenlendi) Eğer ses lastiklerden geliyorsa, yeni lastik alırken mümkün olduğunca yumuşak lastik seçmek en iyisi. Ses desibel seviyesini kontrol edin (lastik üzerindeki etikette yazar) en düşüğünü alın. Şuan Goodyear Efficient Grip Performance var aracımda. Piyasadaki en sessizlerde gibi. 68 desibel ses seviyesi var. Lastikleri değiştirdikten sonra yol sesi neredeyse %90 kesildi gibi. Ustanın dediği gibi zamanla ses azalmaz bildiğim kadarı ile. Zamanla lastik özelliğini kaybeder, sertleşir ve daha fazla ses yapmaya başlar. 28 Ağustos 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Eğer ses lastiklerden geliyorsa, yeni lastik alırken mümkün olduğunca yumuşak lastik seçmek en iyisi. Ses desibel seviyesini kontrol edin (lastik üzerindeki etikette yazar) en düşüğünü alın. Şuan Goodyear Efficient Grip Performance var aracımda. Piyasadaki en sessizlerde gibi. 68 desibel ses seviyesi var. Lastikleri değiştirdikten sonra yol sesi neredeyse %90 kesildi gibi. Ustanın dediği gibi zamanla ses azalmaz bildiğim kadarı ile. Zamanla lastik özelliğini kaybeder, sertleşir ve daha fazla ses yapmaya başlar. Kerem bey bana da o ustanın söylediği şey mantıksız geldi. d sınıfı araçlar evet sessiz ama bu kadar sesin hissedilmesi gerçekten çok kötü bişey dediğiniz lastikleri bende inceledim. ama 17 km olmuş bir araca da lastikleri atıp yeni lastik almak gerçekten cok acı geliyor sadece anlamadığım nokta ben daha önce renault symbol kullandım ve bagaj da ne ağırlık olursa olsun araç da ses artışı olmazdı neden bizim araçlarda böyle bişey var ki .... aldığımdan beri acıkcası yüzüm gülmedi.. evet yol sesi gerçekten çok alıyor fiestalar.ana genel olarak arabadan memnunum..heleki virajlara girmek bu arabala ayrı bir zevk.clionun zar zor arkası sallayarak kayarak girdiği virajlara ben gaz basrak giriyorum:D evet virajlarda oldukça başarılı bi de ses konusunda başarılı olsaymış çok güzel olurdu bende arka bagaj ve arka koltuk altına ses yaltımı düşünüyom en azından ağırlık bastığında o ses çoğalmasın. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Belki tekerlek bilyası/ poyrası vs dende ses geliyor olabilir. Genelde Ford lar sesli araçlardır. Ama illa yalıtım yapıcam ses istemiyorum dersenizde yalıtım sonrası güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Komple aradın iç döşemelerini taban kaplamasını söküp uygun yalıtım malzemesi kaplatabilir, aracın altına (dış yüzeye) yine yalıtım kaplama yaptırabilirsiniz. Bu sesi en az%60-70 kesecektir. Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Belki tekerlek bilyası/ poyrası vs dende ses geliyor olabilir. Genelde Ford lar sesli araçlardır. Ama illa yalıtım yapıcam ses istemiyorum dersenizde yalıtım sonrası güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Komple aradın iç döşemelerini taban kaplamasını söküp uygun yalıtım malzemesi kaplatabilir, aracın altına (dış yüzeye) yine yalıtım kaplama yaptırabilirsiniz. Bu sesi en az%60-70 kesecektir. arac dan ses geliyordu önce zaten servis bu sesin normal olduğunu söyledi sonradan tekrardan ses artınca gidince arka sağ tekerlek bilyası değişti aracın 1-2 hafta kullandım arkaya 3 kişi oturunca veya yalnız ken bile ses geliyor lastik sesi olduğu belli tekrardan gidip aynı şikayeti bildirdim lastiklerden geldiğini söylediler bana.. olmazsa dediğiniz lastikler ile değiştirecem.. ses yalıtımı yaptıranlarda pek çağre olmuyor diyor acıkcası ses yalıtımı yaptırıp döşeme ile oynama yapmak istememde Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Çamurluk iç kısımlarını pütür kaplatabilirsiniz. Ayrıca lastik hava basınçlarınız düşükse de ses yapar. Yorum bağlantısı
Çözüm Yusuf Karademir 28 Ağustos 2014 Çözüm Paylaş 28 Ağustos 2014 bitüself diye bir kaplama malzemesi var bana onu tavsiye ettiler davlumbazlara ve kapılara hatta kaputun iç kısmına kaplatanlarla konuştum sesi oldukça kestiğini söylediler 1 Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 bitüself bende duydum mersin e ilk döndüğümde tekrar farklı bir servise gönderecem halen lastiklerden derlerse bu sefer tavsiyelere uyup bişeyler yapacam Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı 7 Eylül 2014 Yazar Paylaş 7 Eylül 2014 Aracın arka lastıklerı garantı degısımı sayesınde degıstırdım. Sımdi ekspertız raporu beklıyom. Ses kesıldı. Ve ayrıca bagaj arka koltuk altına krndım ses yalıtımı uygulamasj yaptım.. Fotoları en kısa surede atacam. Ses kesıldı herslde aracım sınjf atladı Yorum bağlantısı
Recommended Posts