İçeriğe Yönlendir

Mersin Sonax Nano Boya Koruma

Engin YİĞİT

Recommended Posts

Engin YİĞİT

Bugün aracıma mersin sonaxta nano boya koruma ve motor yıkama koruma yaptırdım, üstüne patron eski bir tanıdık çıkınca peremium cila hediye oldu, çalışma ahlakına sahip bir kurum, müşteri memnuniyeti ilk sırada tavsiye..

Eski hali

ve9u5y9y.jpg

mu2yjudy.jpg

ava9ymaq.jpg

Yeni hali

ju8u2enu.jpghanepaba.jpgamumygym.jpg

a2eseja8.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Harika olmuş, güle güle kullanın, bu işlemler için fiyat nedir, paylaşırmısınız.

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

uygulama harika görünüyor güle güle kullanın,ne kadar süre koruyor bu uygulama? 6 ay 1 sene? fiyat olarak ne kadar? 

Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT

Aslında nano korumanın su tutma testini videoladım fakat bi türlü ekleyemedim. Gerçektende süper birşey. Fiyat olarak sahibi tanıdık çıkınca 300 tl motor dahil oldu. Liste fiyatı sadece nano 460 TL premium 560 sanırım. motor 90 TL .. Aslına bakarsanız fiyat fazla gelebilir ama sonuç sıradan pasta ciladan çok farklı, tek eksik yanı ufak çizimleri bile kapatamadı.kaputtaki taş izleri için ilk önce pasta çektirdim.

Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT

Teşekkürler sadık abi..

Dün gece mersinden aydına yola çıktım konya civarında kum fırtınası çıktı tam ortasında kaldım. Bir süre sonra durdum arabanın üzerinde doğru dürüst toz yoktu:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Arabayı yenileyince sende bir araba aşkı doğmuş Engin.  :biggrin:  Garibim focus1'in yüzüne bakmıyordun .  :D  Çok güzel görünüyor, pazartesi olsa da şu aracın tamponunu bi düzeltsek.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT
(düzenlendi)

Sonax nano boya koruma uygulamasından sonra su testi

Sonax nano boya koruma uygulamasından sonra su testi

Bu video işi daha kolay olsaydı keşke

Su testi

tarihinde Engin YİĞİT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT

Buda çizik giderme ve ciladan sonra nano uygulanmadan önceki su testi.

Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT

Buda çizik giderme ve ciladan sonra nano uygulanmadan önceki su testi

Arkadaşlar ilk defa video bekliyorum biraz sıkıntılı oldu ilk iki video nanadan sonra, son video nanodan önce. Kusura bakmayın..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...