İçeriğe Yönlendir

110'luk Connect Yüksek Hızda Boğuk Ses

Özkan Çardak

Recommended Posts

Özkan Çardak

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar forumda yeniyim.

yeni aldığım 110 ps 2008 85 000 km de connect'te 130'dan sonra boğuk bi ses geliyor sanki böyle hava filtresini çıkarmıs gibi uğultu yapıyor araba. bana pek normal gibi gelmedi, bilen arkadaşların ve abilerin yardımına ihtiyacım var

şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

aracın üzerinde kışlık lastik olabilir mi ? (kar tipi)

michelin_alpin_a4.jpg

bunun gibi mesela ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Maslak'da No Name Servise uğrayın veya Osman Ustayı arayarak bir danışın...

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Ses ıslık gibi bir ses değil de mi? Öyleyse direk turbo hortumları diyeceğim de :) Boğuk sesi tam anlayamadım :)

Yorum bağlantısı
Özkan Çardak

teşekkürler mustafa abi bi danışayım.

ıslık sesi gibi değilde hani benzinli arabalarda hava filtresini sökersin abart ekzoz takmış gibi ses verir ya biraz ona benziyo  :)  şüphelendiğim hava filtresine giden hortumlarda kaçak olabilir diye düşünüyorum olmazsa yarın bi sanayiye göstereceğim o ses çok kıllandırdı beni

daha önceden 90 bg connect vardı onda böyle bi ses yoktu

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Bu arada 110'luk connect'leri çok severim.

daha önce 2007 model ve 2011 model vardı.

sonra 90'lık silver paket almıştım 110'luk gibi gitmiyordu...

ama genel olarak güzel araçlar.

Yorum bağlantısı
Özkan Çardak

aynen çok iyi gidiyo bu 110'luk mustafa abi canavar gibi ama gaza yüklenmeye korkuyorum mazotu yakmıyo içiyo resmen  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Arkadaşlar bu connectlerin tutulan modeli 90ps mi 110ps mi anlayamadım gitti :D

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Ya da biz 110 luktan sonra 90 ve 75 liklere hiç bakmamayı tercih ediyoruz diye 110 luklar tutuluyor diyebiliriz :D

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Ya da biz 110 luktan sonra 90 ve 75 liklere hiç bakmamayı tercih ediyoruz diye 110 luklar tutuluyor diyebiliriz :D

Bizde aracı alırken tutulan 90ps die aldık aslında geçenlerde satıp 2008 110ps glx araç alacaktık pederi ikna edemedik :D Neymiş onlar çok yakıyomuş :D

110 luk olanidir.gerek performans gerek donamin olarak.

performans olarak en üstün 110ps ama donanımsal olarak nasıl oluyor  ?

Yorum bağlantısı
Latıf Kaya

aslında bakmamak değil çünkü herşey ortada hem güç,performans,donanım olarak herşey belli ama bazı yerlerde 75 lik bazı yerlerde 110luklar tutuluyo ama genel olarak bakarsak tabikide 110luk derim :)

Yorum bağlantısı
Özkan Çardak

Araban güzelmiş erkan temiz ve alımlı duruyor  :)

arkadaşlar bu arada boğuk ses olayını bizim usta sağolsun çözdü meğer o sesin nedeni hava filtresine giden hortum alttan çıkmış ondan abart ekzoz gibi ses yapıyormus  :biggrin: 

ilgilenen tüm arkadaşlara abilere teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...