İçeriğe Yönlendir

Kaporta Boya Işleri Maliyeti

Furkan Cihangir

Recommended Posts

Furkan Cihangir

Merhaba arkadaslar.    focus 1 var renk kırmızı. tavan ve bagajda güneş yanığı var fevkalade, sol kapıda hafif çizikle birlikte içe girmiş yirmi otuz cm kadar, iki yerde daha ufak boya var. 1.si güneş yanıkları için boya harici bişey yapıla bilirmi aracın değerini düşürmeyecek, 2.si güneş yanıgı hariç boyatma masrafı ne tutar, kazık yemeyelim. ( bana kalsa tavanıda bagaj kapagınıda boyatırım ama osmaniyede çok takıntı ediyorlar almıyorlar arabayı, 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Boya işi, yağ almak gibi değildir... 

Yağda marka, model vardır. .fiyatı bellidir... 

Boyada usta vardır... Usta vardır, çamurluğu 300 boyar... Usta vardır.. komple 700 e boyar çıkar... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Oğuz ERKOÇAK

Merhaba arkadaslar.    focus 1 var renk kırmızı. tavan ve bagajda güneş yanığı var fevkalade, sol kapıda hafif çizikle birlikte içe girmiş yirmi otuz cm kadar, iki yerde daha ufak boya var. 1.si güneş yanıkları için boya harici bişey yapıla bilirmi aracın değerini düşürmeyecek, 2.si güneş yanıgı hariç boyatma masrafı ne tutar, kazık yemeyelim. ( bana kalsa tavanıda bagaj kapagınıda boyatırım ama osmaniyede çok takıntı ediyorlar almıyorlar arabayı, 

Osmaniye'de iseniz görüşelim, bakalım ne yapılabilir, Ben de Osmaniye'de ikamet ediyerum, aracım aldığımda komple boyalı idi ancak 2010 yılında boyatılmış ve o zamandan beri bazı çizikler filan var ben de bu noktaları tekrar boyatmayı düşünüyorum, sizin yerinize sorarım diyemem çünkü ustalar aracı incelemek isteyeceklerdir. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Yunus Tuna

ufak tefek çamurluktakı düzeltmeler var acaba ne isterler ve ya bu durumda camurlugu komlemı boyuyorlar.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Komple boya + kaporta işçilikleri için 2000 civarı gider gibi geliyor.Yanlız mevsim biraz yanlış yaz aylarında olsaydı ve geniş zamana yayılsaydı boya ile çok daha iyi sonuçlar alınırdı. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
Kerem Gemeç

ankara da iyi kaporta boya ustası tavsiye eder misiniz?

Yorum bağlantısı
Emre Akbas

benim araçta tavanda güneş yanıgı var etrafımdakiler boyatma diyor ancak ben hergün o çirkin güneş yanığını görmektense boyatmayı tercih edenlerdenim sonuçta en az 2 sene binmeyi düşünüyorum fotolarını çektim alacak kişi ona göre alsın diye yarın boyacıya teslim edeceğim 4-5 gün sürer dedi tavan komple boyanacak 3 yerde lokal boya artı komple pasta cila atılacak 400 tl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

benim araçta tavanda güneş yanıgı var etrafımdakiler boyatma diyor ancak ben hergün o çirkin güneş yanığını görmektense boyatmayı tercih edenlerdenim sonuçta en az 2 sene binmeyi düşünüyorum fotolarını çektim alacak kişi ona göre alsın diye yarın boyacıya teslim edeceğim 4-5 gün sürer dedi tavan komple boyanacak 3 yerde lokal boya artı komple pasta cila atılacak 400 tl

Türkiye de satacaksınız boyatmayın. Fotoğrafa da aynı renk başka arabadan çekilmedigini nerden bileyim diyor artık piyasa adamları.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yanmışı, çarpılmışı, zarar görmüşü zaten boyanacak. buna boyasız denmez. sonraki sahibi nin düşünüp te onca yıl öyle de binilmez.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...