İçeriğe Yönlendir

Accent Era & Linea

Çağdaş Başlılar

Recommended Posts

Çağdaş Başlılar
Ayhan Sırtıkara

Vakti zamanında ikisi arasında kalıp Accent almış (kayınpederime) biri olarak ben Accent tercih ederdim, otomatiği de klasik olup sorunsuz bilgim dahilinde. Accent'in performansı da Linea'dan iyidir.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

linea şirket arabaları var iş yerinde, iç kısmı bagajı geniş başkada artı bir özelliği yok bence.. hızlanması kötü, konfor bakımından şahinin yeni versiyonu...
era yı bilmeme rağmen ben erayı tercih ederim...

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

al birini vur ötekine olmuş :D he illaki bunlar derseniz linea çok daha az yakar era tam otomatik ve gerçekten fazla yakıyor performans era deli gibi gider ama ne durmaya durur ne de yol tutar arkasını toplarsınız yolda habire yine linea ondan daha iyidir hem c sınıfı hem de multijet  ;)

ben bu paraları bunlara vermezdim şahsen 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

al birini vur ötekine olmuş :D he illaki bunlar derseniz linea çok daha az yakar era tam otomatik ve gerçekten fazla yakıyor performans era deli gibi gider ama ne durmaya durur ne de yol tutar arkasını toplarsınız yolda habire yine linea ondan daha iyidir hem c sınıfı hem de multijet  ;)

ben bu paraları bunlara vermezdim şahsen 

linea b sınıfında...

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Arkadaşlar aranan özellikler min 2008 model max 120000km dizel otomatik sedan fiyat max 33 boya önemli değil kazasız olsun yeter. Bu şartlarda başka önerileriniz var ise çok iyi olur.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Arkadaşlar aranan özellikler min 2008 model max 120000km dizel otomatik sedan fiyat max 33 boya önemli değil kazasız olsun yeter. Bu şartlarda başka önerileriniz var ise çok iyi olur.

astra sedan corolla d4d bakın derim ben

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

astra sedan corolla d4d bakın derim ben

Astra sedan baktım ama dizel otomatik sedan bulamadım

Corolla bakıyorum ama benim baktığım fiyatlarda ya km çok yüksek yada ağır hasarlı çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Şükrü Abay

İki araçta da ESP var sanırım.

Bence Linea .

Daha dolu ,daha konforlu eraya göre.

İki aracada binmiş olarak söylüyorumki Era dar ve konforsuz Linea'ya göre.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Illa ikisinden biri olacaksa bence linea donanım olarak ön plana çıkıyor. Multijet oldukça iyi bir motor size sorun çıkarmaz. Ama yine de bn olsam iksini de almazdım diyeğim ancak bu sınıfta en çok tutulan modeller de malesef bunlar.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Bende şahsen bu paraya bu marka araç tercih etmezdim. Ama saydığınız kriterlere göre bu araçlardan başkası da imkansız hale gelmiş. Hem otomatik hem dizel ama bunlar varken kilometrenin düşük olmasını beklemek bu araçlara yönelmenizi sağlamış sanırım. İkisi arasında kalsaydım Linea derdim. 

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar
Çağdaş Başlılar
Guest Mert Boran

Yakıt,parça,sorumsuzluk yönünden Linea iyidir.

Gidiş,sanziman olarak era iyidir. Klasik 4 ileri olması illallah ettirir ama.

Onun haricinde otomatik Linea bizde mevcut. Sorularnizi cevaplayabilirim. Bu para bence iki araca da değmez.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Onun haricinde otomatik Linea bizde mevcut. Sorularnizi cevaplayabilirim. Bu para bence iki araca da değmez.

niye kardeş harbi otomatik.4 ileri.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

era tabiri caizse köpek gibi gider zaptetmek zordur onu alacaksanız yay jant lastik kombinini de gözden çıkarmalısınız aracın yayları aşırı yumuşak zıp zıp sekiyor yolda 4 ileri illallah şöyle ettirir çok yakar ve aracın performansına olumsuz etki eder zevk vermez 

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Arkadaşım sanırım bu araçlar 90bg. 1.3 motor 90bg bu kasa için dizel otm için yeterlimi?

Bu paralar bu araçlara deymez ama bu paralarada bu özelliklerde başka araç yok.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Arkadaşım sanırım bu araçlar 90bg. 1.3 motor 90bg bu kasa için dizel otm için yeterlimi?

Bu paralar bu araçlara deymez ama bu paralarada bu özelliklerde başka araç yok.

Evet 90. Torkun turbonun hayrına gidiyor. Gitmesi için yeterli.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...