İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Kaza !

Ümit Mavigöz

Recommended Posts

Tahir İlter

Yumuşak noktasından almış darbeyi yine iyi mukavemet göstermiş bence. Can kaybı olmaması sevindirici.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ensari Tekel

Bugün de benim önümde, bilenler bilir outlet center yolu üzerinde ışıklara gelirken bir kaza oldu. Önümdeki focus ışıklara ve trafğe rağmen takip mesafesini korumadı ve önünde aniden duran c4 e arkadan çarptı. Takip mesafesi önemli es geçmemek lazım. 

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Yandan çarpmalar her araç için en ölümcül noktalardır. Bence focus gene iyi dayanmış. Yan perdeler vs açılmış. ;)

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Asıl darbeye en uzak noktada olması bakımından sürücü şanslıymış, kısacası Allah korumuş, arabanın sağlamlığı vesile, gerisi teferruat.

Yorum bağlantısı

Araç ağaca sarmış. Mukavemeti kaybetmiş. Bundan daha kötüsü zaten aracın burulması veya ikiye ayrılması. Daha önce metrobüs levhasına çarpıp burulan bir Linea'nın fotoğraflarını paylaşmıştık. Bence de bu kazanın en şanslı noktası sürücü tarafından değil, sağ taraftan darbe almış olması.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Bahsedilen bulvar yokuş aşağı, muhtemelen çarşıya iniş yönünde olmuş. Can kaybı olmaması sevindirici ama galiba aşırı hız da var bu işin içinde.

Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz

focusun sağlamlığına rağmen gercekten fiziksel etkenlerden ölen varsa kendi hatasıdır

1 emniyet kemeri 

2 doğru sürüş

3 cevre güvenliği en dikkat ettiğim şey
 önümden çok arkamı kollarım yanlarımı çok kazandım

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu
(düzenlendi)

Buna benzer Honda Civic kaza yapmıştı ortadan ikiye bölünmüştü.

Şimdi biraz internete baktım baya ikiye bölünen araç varmış.

tarihinde Fedai Özoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...