İçeriğe Yönlendir

2008 C-Max Yan Sanayi Ayna

Ömer Çayırtepe

Recommended Posts

Ömer Çayırtepe

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım yeni aldığı aracıyla 2008 model bir c-max'in sol aynasını kırmış. Numarasını yazıp bırakmış adam da aradı ayna değişimi istiyor. Bana fiyat sordu arkadaş, ben de her zaman gittiğim servisi aradım, "makyajlı c-max'lerin yan sanayii aynası yok, orijinali de 720 TL" dedi. Böyle bir şey var mı gerçekten ?  Yan sanayi ayna bulamaz mıyız ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Aynayla ilgili bilgim yok ama arkadaşınızı tebrik ederim... 

Yorum bağlantısı

bugün yıldız sanayiye gittim  binlerce focus c-max mondeo parçası var.çıkma bakın bence 750tl ye arabanın yarısının parçalarını toplarsınız :)

Yorum bağlantısı

Makyajlı kasaların aynaları ghia ile aynı. İsterseniz bir de onlara bakın. Yani ararken makyajlı kasa diye aramayın sadece.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Öncelikle arkadaşınızı tebrik etmek lazım dürüstlüğü için,

aklıma takılan bir husus aracın sahibi mi yan sanayi alın dedi acaba ?

Çünkü kartını takacak kadar dürüst biri orjinal aynasını (orjinalse tabi) kırdığı birine yan sanayi almaz sanırım

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

Aynanın yalnızca camı mı, yoksa komple ayna mı kırıldı, eğer yalnız ayna camı kırık ise ayrı satılıyor bu parça yıldız sanayide çıkması 50-125tl arası çoğu yerde camı vermeyip komple satmaya çalışıyor, yan sanayi sıfır 20 tl bilginize...

Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe

Ayna kökten kırıldı diyor arkadaş, dediğim gibi ben de görmedim. Araç sahibi de arladaşımın dürüstlüğünden dolayı çok ılımlı. Tavsiyeleriniz üzerine çıkma bakacağız. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
(düzenlendi)

Yan sanayi ayna camıyla tecrübem olmuştu, aynadaki rezistans çalıştıktan sonra kendiliğinden kırılıyor

tarihinde Cemil Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...