Volkan ÖZBAKIŞ 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 arabamın zor çalışma ve tekleme sorununu buji kablosunu değişme ile düzeltiyorum yanlız 2 ay sürmeden tekrar aynı sorunu veriyor motocraft marka kablo alıyorum ama randıman alamıyorum sorun nerde olabilir acaba tesadüf aldığım kablolarmısorunlu yoksa buji kablosunu bozan başka parçamı vardır? Yorum bağlantısı
Hasen Kara 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Zor çalışmayı biraz açabilir misiniz? Akünüzün durumu nasıl? Teklemenin biçok nedeni olabilir. Sadece buji kablosu değil, bujileri ve ateşleme bobinini de kontrol ettirin bence. Ayrıca teklemeye, motor kulaklarının kırılması/çatlaması da neden olabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Ateşleme sistemi değişecekse genel olarak 3lü takımın değişmesini önerirler. Biri bozuk olursa sağlamı da bozar derler. Ben buji ve kabloları değiştim ancak bizim aracın motocraft bobinini bir türlü bulamadım. O yüzden değişemedim. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Bence kablolar orijinal olmadığı için oksitleniyor ve sorun çıkartıyor, bosch kablo deneyin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Buji kablo ve bobin.. üçünü birden değiştirin.. Yorum bağlantısı
Volkan ÖZBAKIŞ 18 Eylül 2014 Yazar Paylaş 18 Eylül 2014 (düzenlendi) şimdi yorumumla ortalığı karıştıracam ama ihtimal kafamı karıştırdı artık tesadüfmü saçma bir yorum olacaktır belki size göre ama aklıma gelen buaracıma bundan önce buji kablosu aldığımda sorun düzeldi ancak kablo aldığımdada araca 25 lt benzin almıştım depo yarıya yaklaştı eski benzinle beraber,araç ilk marşa basmada 2 sn içinde çalışıyor ve gaz yemesi düzeldi normalde 4-5 sn gaza basınca alıyor ve zor gaz yiyordu tekleyerek gidiyordu ısınıp tüpe geçene kadar sıkıntı veriyorduşimdi benzin azaldı depo ilk çizgiye düştü bu sorun başladı acaba depoda pislik oluşup motor çekmede zorlanıp rahat benzin alamıyor olabilirmi? yoksa kendimce boşunamı senaryo kurdum bukadar 18 Eylül 2014 tarihinde Volkan ÖZBAKIŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 (düzenlendi) Ateşlemedeki sorunlar genel olarak tüpte daha çok hissedilir. İlk mesajınızda ilk çalıştırma sorunundan bahsetmişsiniz ancak sonrasında titreme demişsiniz ve lpgye geçtiğinde düzeldiğinden bahsetmediğiniz için ateşleme sistemi olarak yorum yaptım. Ama sorun sadece ilk çalışıtırma ve lpgye geçene kadar ise benzin pompanız sağlıklı çalışmadığından ya da yeterli basıncı üretemediğinden az kalan benzini motora götürmekte zorlanıyor olabilir. Benzer sorunla karşılaştığımda ustam yarım deponun altına düşme bunlarda demişti. Ne kadar doğrudur bilemem. 18 Eylül 2014 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Münir Yiğit 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 bu kablosunu ohmetre ile ölçün. 8000 ile 10000 ohm arası bir değer görmeniz gerekir. Bilhassa 5000 ohmdan aşağa bir değer görürseniz. arıza kablodadır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Buji kablo ve bobin.. üçünü birden değiştirin.. bunu yapmalı + bujinin kafasına gevşek oturursa kablo yine yanar yanarken bobini de yakabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts