Mustafa Kaya 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Merhaba arkadaşlar. Öğrenmek istediğim ben gidip 200 tl ye 400 tl ye ara aparat almak falan değil de 2011 model focus titanium arabamdaki cd yani mp3 çaları iptal edip onu direk usb ye dönüştürmek yani anlayacağınız cd çalmasın gerek yok sadece usb den parça okusun yeter. Bu mümkün mü acaba. Teyibin içinde ara soket varmıdır cd den aldığı veriyi kartına falan gönderen ??? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 onu yapana kadar bir aux çıkısı yapın maliyeti 5tl. sonra auxu usb sd carda ceviren mp3 player alın herşeyle kullanın oda 50 tl 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Bu konu benimde yapılacaklar listemde var ama Focus 1'de istanbulda bu işi daha önce yaptırmış bir yer duysam gidip gözüm kapalı yaptırırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Kaya 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 onu yapana kadar bir aux çıkısı yapın maliyeti 5tl. sonra auxu usb sd carda ceviren mp3 player alın herşeyle kullanın oda 50 tl Aux çıkışından sony mp3 player bağlasan aynı sesi vermiyor. ayrıca o şekilde direksiyon kolundaki hakimiyet nasıl olacak ? Ben sadece usb olsun diyorum. geresi boş. Bu konu benimde yapılacaklar listemde var ama Focus 1'de istanbulda bu işi daha önce yaptırmış bir yer duysam gidip gözüm kapalı yaptırırım. Ben araştırdım internetde göremedim. Zaten kimsenin işine gelmez illa ara parça yok efendim 400 tl ye çoğaltıcı satacaklar ya. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Kaset çalarlı teypte bu işlemi yapan gördümde cd çalarda yapana denk gelmedim hiç. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 onu yapana kadar bir aux çıkısı yapın maliyeti 5tl. sonra auxu usb sd carda ceviren mp3 player alın herşeyle kullanın oda 50 tl merhaba, bende usb yada sd karta mp3 ler atıp kolaylıkla dinlemek istiyorum.auxu usb ye çeviren mp3 aldığımızda,araç direksiyonundan yinede komut veremeyiz değilmi? araç direksiyonundan komut edebileceğimiz bir sistem yokmudur acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 merhaba, bende usb yada sd karta mp3 ler atıp kolaylıkla dinlemek istiyorum.auxu usb ye çeviren mp3 aldığımızda,araç direksiyonundan yinede komut veremeyiz değilmi? araç direksiyonundan komut edebileceğimiz bir sistem yokmudur acaba? teyp değişecek.bir aparat hatırlıyorum o aparatı bağladığınız zaman forda ait olmayan bir teyp taktığımızda kumandayıda kullanabiliyorsunuz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/ford-focus-mk1-digital-music-orijinal-muzik-calari-usb-sd-li-calara-cevirici-modul/productDetails.aspx?productId=otelf14945&categoryId=20054741#run=hbrecommended Link örnek olsun diye. Bu tip modüller takılarak changeri birebir simüle eden usb okuyucular takılıyor hemen hemen tüm araçlara. Takribi rakamlar 15-180 tl arası Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/ford-focus-mk1-digital-music-orijinal-muzik-calari-usb-sd-li-calara-cevirici-modul/productDetails.aspx?productId=otelf14945&categoryId=20054741#run=hbrecommended Link örnek olsun diye. Bu tip modüller takılarak changeri birebir simüle eden usb okuyucular takılıyor hemen hemen tüm araçlara. Takribi rakamlar 15-180 tl arası ürüne ait video bulamadım.bağlantı şekli nasıl oluyor.cihaz ortalık yerdemi duruyor takınca? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Kutuyu elinizin altında uygun yere koyabilirsiniz. Teybin arkasında uyacak soketleri hazır, bağlantı şeması ile geliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts