İçeriğe Yönlendir

Digitürk Bağlatmayı Düşünen Arkadaşlar

Uğur Köker

Recommended Posts

Uğur Köker

haziran ayında digitürk üyeliği gerçekleştirdim;gerçekleştirmez olaydım! internet paketime sözde 6 tl farkla digitürk sahibi olacaktım ama üyelik sonrası fatura paket hepsi farklı çıktı,fatura yüksek yüksek gelmeye başladı pakette anlatılanları kapsamıyormuş ,sık sık aramama rağmen düzelmede olmayınca mecbur iptal etme kararı aldım ama nafile!iptal et edebilirsen!resmen şuan cebelleşiyorum;üyelik iptal ücreti çıkardılar,faks çektim aradım gittim geldim derken geçen gün yayınımı kesmişler!şimdi eski tv yayınımı da izleyemiyorum ,meğer yukarıdan merkezi yayınımı devredışı bırakıp kendi yayınını vermişler,aradım eski halinede getiremeyeceklerini söylediler;usta bulup kendim ücretli yaptırmam gerekiyormuş,2 ayda durduk yere 400 tl ye yakın param gitti!durduk yere kaşındık yani!nacizane tavsiyem eğer digitürk bağlatma niyetiniz varsa bu anlattıklarımı göz önünde bulundurun derim;çünkü telefonda anlatılanla gerçekleşen çok farklı!!!internette araştırdım ve benim gibi yüzlerce mağdur var...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Digitürkden memnun olanı duymadım daha. Kullanırken herşey çok güzel ama iş iptale geldimi yandınız..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Köker

işin üzücü tarafı telefondaki kampanya bilgilerini paylaşan arkadaşa ısrarla'' bakın dediğinizin dışında farklı bir fatura gelmez inşallah?'' dediğimde;''olur mu beyefendi konuşmalarımız ses kaydına giriyor ,bir problem çıkmaz ''demesiydi .:( 400 tl ye focusuma bir bakım yaptırırdım :)

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Geçmiş olsun. Sizin durumunuz biraz farklı olmuş ama şunu da belirtmek isterim. Yaklaşık 3-4 yıldır kendi evimde olmak üzere yakın akrabalarımda da digitürk üyelikleri var. Şimdiye kadar ben herhangi bir sorun yaşamadım. Abimin üyeliğinde sorunlar oldu. Kendi yaptıkları hata yüzünden plus üyelik hediye ettiler. Yine de bu tür kurumlara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Hep yapıyorlar. Söyledikleri ile yaptıkları farklı. Telefon da taahhüt alıyorlar.Sonra faturalar farklı. Yapılması gereken; Sözlerini tutmadıkları için taahüt'ün geçersiz olduğunu iletmek de, nasıl ? Noterle yapmak masraflı diğer yollarla ?  

İptal ücreti için Tüketici Hakem heyeti ne gidebilirsiniz.Genelde çözüyorlar. Genelde tüketiciler uğraşmıyor ama direnirseniz çözülüyor.

Maalesef Ülkemiz de hak aramak, çok eziyetli. Ufak meblağlar için çok fazla zaman ve masraf gerekiyor. Bunu onlarda bildiklerinden, faydalanmaya çalışıyorlar. 

Yorum bağlantısı

Adamlar size öyle bir taahhütname imzalatıyorlar ki iptalinde hiç bir hakkınız olmuyor.

Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu

benzer olay kuzende oldu 2 senedir iptal edemedi digitürk'ü...sürekli bir bahane sunup kapatmıyorlar...Zorla lig tv yi iptal ettirebildi ancak...hala daha uğraşıyor  :angry:

Yorum bağlantısı

2 senelik üye oldum. Aylık 34,90 a full sinema paketli. Sadece Lig Tv hariç. Diğer tüm kanallar açık. 2 sene bitti. Ne arama, ne uyarı ne başka birşey. Direkt ilk fatura 70 lira geldi. Aradım neden böyle diye. Üyeliğim bitmiş, kullandığım paketin şuan ki fiyatı buymuş vs. Neden önceden haber vermediniz dedim. Tık yok. İstemiyorum, ödemiyorum vs dedim. İlla ödeyeceksiniz yoksa faiz biner, icra vs şöyle böyle filan hiç yapıcı davranmadılar. Kapatın dedim. Ben yardımcı olamam dedi telefondaki arkadaş. Sonra tekrar aradım kapatma talebi için, tamı tamına 45 dakika konuştuk telefonda. Bir dünya farklı alternatif önerdiler. Hiçbirine onay vermedim. Ya en az 1 sene daha eski fiyatla aynı şekilde devam ettirin yada kapatın dedim. İlk 20 dakikadan sonra kız ne derse desin tek söylediğim kelime "kapatın" oldu. Kız: "Kerem Bey" diyor, ben "kapatın" diyorum. Sonunda ben galip geldim ve "eminmisiniz, son kararınız mı?" diye sorduktan sonra 45 dakikanın sonucunda kapattırdım. D Smart a geçtim. 2 senelik nakit ödemede 600 Tl + 6 ay kredi kartına taksit oldu. Olmayan kanal yok. Full paket. Onunda 2 senesi bitmesine 1 hafta kala sağolsunlar aradılar D Smarttan. "Efendim eğer 1 sene daha devam ederseniz aylık 25 Tl ye aynı paketten yapalım" dediler. Allah razı olsun dedim. Şuan 1 sene daha D Smart a devam. :biggrin: Tek sevmediğim yanı, paralı film kanallarında dahi küfür, kan, cinsellik vs herşeye sansür koymaları/ kesmeleri. 

Bu arada nereden biliyorsalar 2 senemin bittiğini, Dijitürk te aradı. "Ulan" dedim "üyeyken aramazsınız.. Sizle ne konuşurum, ne alırım, ne tavsiye ederim" dedim. Suratına kapadım. :)

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

Digiturk mu kapima koymam ben 3 sene önce iptal ettirirken canim cikti bir suru para odedim bu arada 6 yillik uyeliri idim cikista benden receiveri çanak LNB ve kumandayi istediler ben elimde 24 aylik tahutname var bunların bende kalmasi gerek dediğimde benim sistemimde görünmüyor duyup isin içinden ciktilar en çok zoruna giden bir ton para verip orijinal kumanda aldirdilar bir dahami tövbe karasal yayin izlerim dijiturk almam

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İki ay kadar önce telefonum çaldı.Dıngıl Türk den arıyorlar...

Beyefendi 5 yıldır ödemelerinizi hiç aksatmamışsınız bizde siz değerli üyemize  28 tl ye maç kanalları hariç tüm kanallarınızı açmayı teklif ediyoruz....

lıg tv hariç tüm kanallar doğrumu ,,,

evet beyefendi...

Dizi kanallarıda ve film kanallarıda dahil değilmi...

evet beyefendi....

bak tekrar soruyorum dizi kanalları, belgesel kanalları, film kanalları  dahil değilmi

evet beyefendi.....

İyi açın o zaman   28 tl yi kabul ediyorum...

Tüm kanallar açılıyor .. Bir ay sonra dizi kanalları ve film kanalları yok oluyor....

Alo dıji cim canım benim benim kanallar göstermiyor niyekine....

Beyefendi biz size onları bir aylığına hediye vermiştik... süresi bitmiş....

Öylemiiiiii...  Müşteri temsilciniz ile yaptığım görüşmeyi incelerseniz anlaşmamın bu şekilde olmadığını görürsünüz... Bilmiyorum beyefendi cevabını aldım....

Hemen iki satır yazı ve ardından avukat aracılığı ile çekilen ihtarnarname....

O gün bana ulaştılar...

Beyefendi müşteri temsilcimiz size yanlış ve eksik bilgi vermiş...

EE napcaz şimdiii....

Biz kanalları iptal ediyoruz ve eski anlaşmanıza devam ediyoruz....

Ok baby ... bir daha böyle bir yanlış yaparsanız  sizi gergiye çeker tuzlar.. güneşte kuruturum ona göre... :angry:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Vay arkadaş ne dijiymiş çekmeyen kalmamış. Sene bilmem kaç lise zamanlarımda bağlatmıştık. Bizde fazla gelen faturalardan yakınıp senesi dolana kadar ödeyip zor bela kapatmıştık. Alem soyguncu olmuş. Kime güveneceğiz bu firmalarda böyle yaparsa..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Digiturk şuan TMSF elinde galiba. İyice cılkı çıkmıştır diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Uğur Köker

arkadaşlar forumda bile bu kadar mağdur varken Türkiye genelini varın siz düşünün!bu kadar insanları mağdur ediyorlar,bu kadar şikayet ediliyor ama hala devlet tarafından malesef bu tarz firmalara ceza yaptırımı uygulanmıyor!yazık günah ama millet parayı yolda bulmuyor,hepimiz biliyoruz çoğumuz ne şartlarda nerelerden kısarak birikim yapıyoruz ama gel görelim ki bu ve bunun gibi firmalar haksız şekilde tüketiciye kelime oyunları yaparak,doğrudan veya dolaylı olarak dolandırabiliyorlar...

Yorum bağlantısı

arkadaşlar forumda bile bu kadar mağdur varken Türkiye genelini varın siz düşünün!bu kadar insanları mağdur ediyorlar,bu kadar şikayet ediliyor ama hala devlet tarafından malesef bu tarz firmalara ceza yaptırımı uygulanmıyor!yazık günah ama millet parayı yolda bulmuyor,hepimiz biliyoruz çoğumuz ne şartlarda nerelerden kısarak birikim yapıyoruz ama gel görelim ki bu ve bunun gibi firmalar haksız şekilde tüketiciye kelime oyunları yaparak,doğrudan veya dolaylı olarak dolandırabiliyorlar...

Sadece bu firma değil maalesef bunu yapan. Telefon operatörleri, bankalar, sigorta şirketleri, mağaza ve marketler, otomotiv sektörü.. Aklınıza gelen gelmeyen tüm sektör, kurum ve kuruluşlar böyle. Dur diyen oluyor ama siz birşeyler yaparsanız. Şahin Abimin yazdığı gibi yollarla. Yoksa alan razı, veren razı..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

2006 Aralık ayında kurtuldum.

Dsmart aldım. Şu anda tüm kanallar açık. Çok memnunum. Iyiki bırakmışım.

Yorum bağlantısı

Digiturk su anda fona devredilmis durumda ve cazip fiyatla satilmak icin abonelik sayisini arttirmaya calisan bir firma durumunda. Dsmarttan bir uyeligi devrettim. Icinde istedigimiz bir kanal olmayinca iptal ettim 7 gun icersinde ama gelen uyducular lnb'sini degistirip yon degistirdikleri antenin ayari icin d smarta gecince ekstra 100tl odedik. Bu arada bana verdikleri modemi yasal sure 7 gun gecmeden iade etmek istedigimde ne digiturk ne de superonline geri aliyor. En son superonline cagri acti ama arayan soran yok. Beni sistemde goremedikleri icin cihazi da alamiyorlarmis. Bakalim ne zaman farkedecekler modemi ve ceza cikaracaklar.

D smartin da pek farki yok. Bir de entersan olarak evde uzun suredir kullandigim digiturk var. En son kaydedicili receiver hediye ettiler, 2 senedir en ufak sorunum yok:))

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Çaresi var; Yönetmeliğe ," Telefon tekliflerinin geçerli olması için,   müşteriye yazılı olarak iletilmesi ve yazılı teyit alınması zorunludur." maddesi eklenir.

Bunun için, siyasi irade gerekiyor tabi.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Lg tv aldım.3 ay bedava dediler bağlattım. 3 ayın sonunda cihazı geri verirsem herhangi bir ücret tahsil edilmeyeceğini söylediler.Umarım sürpriz yaşamam ayrıca memnunda değilim.Kanal geçişleri olsun makinesi olsun öyle yavaş ki tv izlemek gelmiyor içimden.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Ben Beşiktaş maçları için Digitürk almak istiyordum geçen sene.. Fiyatlar yüksek olunca Digitürkplay e yöneldim.. Digitürke bağlı ama maçları internet yayını ile dağıtan bi kol. Televizyonum da smart özelliği olduğu için bütün lig maçlarını geçen sene de bu sene de yıllık 229tl ye izliyorum. Şifrem olduğu için haftasonu bi yerlere gittiğimde maç yayınlarından geri kalmıyorum. Televizyon yayını olarakta kablolu tv var evde. Aylık 49 tl de ona ödüyorum. İçinde sınırsız internette dahil. Belgesel kanalları bana yetiyor.

Ayrıca digitürk play yayınlarından da genel olarak memnunum.. Tabi ki bi hd kalitesinde olmasa da fiyat olarak ve görüntü olarak tatmin edici..

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

bende 2 gün önce kapatmak için fax çektim d-smart kullanıyordum,karının biri aradı aklıma girdi normalde hiç yapmam ama saflığımdanmıdır yoksa insan bağzen doğru düşünemiyor ondanmıdır beni kandırdılar.Beni bir hatun aradı iptal edersek 200-tl anlaşma bozma ücreti ödeyeceksiniz onun yerine en düşük kademeye düşürelim ayda 16-tl ödeyin sonra anlaşma bitince kapatırsınız dedi bende kabul ettim.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bende 2 gün önce kapatmak için fax çektim d-smart kullanıyordum,karının biri aradı aklıma girdi normalde hiç yapmam ama saflığımdanmıdır yoksa insan bağzen doğru düşünemiyor ondanmıdır beni kandırdılar.Beni bir hatun aradı iptal edersek 200-tl anlaşma bozma ücreti ödeyeceksiniz onun yerine en düşük kademeye düşürelim ayda 16-tl ödeyin sonra anlaşma bitince kapatırsınız dedi bende kabul ettim.

bunda birşey yok,taahhütünüz vardı ise normali bu zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir
(düzenlendi)

Posta gazetesinin 17 ağustosta çıkan sayısında bu tür aboneliklerle ilgili haber yapılmıştı. Bilgisi olan var mı acaba, sadece haberde mi kaldı yoksa yürürlüğe girdi mi. Linkte ki aç kapa bedava yazan haber.

http://gazeteoku.avrupagazete.com/posta/7062-posta-17-agustos-2014.html

tarihinde Hakan Akdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci
(düzenlendi)

Digitürk geçen sene bildiğim kadarıyla Türkiye nin en kötü müşteri hizmeti sunan özel kurumu olarak seçildi .

http://www.dunya.com/btkdan-digiturke-13-milyon-lira-ceza-234039h.htm

Bende geçen ay digiyi bırakıp d smarta geçtim ve çok güzel bir özelliği var . Dsmart kumandasının hem tv hemde receiver kumandası olarak kullanabiliyorsunuz.

tarihinde Tamer Gevec tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...