İçeriğe Yönlendir

Digitürk Bağlatmayı Düşünen Arkadaşlar

Uğur Köker

Recommended Posts

Önder Özcan

Digitürk geçen sene bildiğim kadarıyla Türkiye nin en kötü müşteri hizmeti sunan özel kurumu olarak seçildi .

http://www.dunya.com/btkdan-digiturke-13-milyon-lira-ceza-234039h.htm

Bende geçen ay digiyi bırakıp d smarta geçtim ve çok güzel bir özelliği var . Dsmart kumandasının hem tv hemde receiver kumandası olarak kullanabiliyorsunuz.

ben 2 yıl kadar da tivibu kullandım.bence çok iyiydi.bahsettiğiniz özellik tivibuda da vardı-sadece açma kapama ve AV modu geçişleri-

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Normal çanak antenle tv izliyorum, zaten tv yide çok izlemem, Türk kanallarında birşey yok, elektrik harcadığıma değmez, haberlerde zaten hikaye, tv izlemem ohh ne rahat :)

internet sağolsun, alayı elimin altında  :D

Paralı kanal= ASLA üye olmam, zaten maçta sevmem ve izlemem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

ben 2 yıl kadar da tivibu kullandım.bence çok iyiydi.bahsettiğiniz özellik tivibuda da vardı-sadece açma kapama ve AV modu geçişleri-

D-smart kumandasında normal bir tv kumandasında olan her özelliği tv içinde kullanabiliyorsunuz . Ses,kanal değiştirme, açma-kapama , vb..

Yorum bağlantısı

Kumanda dijiturkte de universal. Hatta ben note 3 sayesinde hepsini idare ediyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Çok enteresan sanırım 5 senedir falan digitürk kullanıcısıyım hiç bir sorunum olmadığı gibi gayette memnunum :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

haziran ayında digitürk üyeliği gerçekleştirdim;gerçekleştirmez olaydım! internet paketime sözde 6 tl farkla digitürk sahibi olacaktım ama üyelik sonrası fatura paket hepsi farklı çıktı,fatura yüksek yüksek gelmeye başladı pakette anlatılanları kapsamıyormuş ,sık sık aramama rağmen düzelmede olmayınca mecbur iptal etme kararı aldım ama nafile!iptal et edebilirsen!resmen şuan cebelleşiyorum;üyelik iptal ücreti çıkardılar,faks çektim aradım gittim geldim derken geçen gün yayınımı kesmişler!şimdi eski tv yayınımı da izleyemiyorum ,meğer yukarıdan merkezi yayınımı devredışı bırakıp kendi yayınını vermişler,aradım eski halinede getiremeyeceklerini söylediler;usta bulup kendim ücretli yaptırmam gerekiyormuş,2 ayda durduk yere 400 tl ye yakın param gitti!durduk yere kaşındık yani!nacizane tavsiyem eğer digitürk bağlatma niyetiniz varsa bu anlattıklarımı göz önünde bulundurun derim;çünkü telefonda anlatılanla gerçekleşen çok farklı!!!internette araştırdım ve benim gibi yüzlerce mağdur var...

benzeri ....... paketlerde kandırmaca yaptılar söz veilenler açılmadı, yok öyle paket dediler...

şu an digi de smart ta var, digi de belgesel denen kanaalın adı var içeriği çamur, film kanalı adı altındakiler vhs devrinden falan kalma :rofl:

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Formula 1 yayınları için D-Smart kullaniyordum. Benim de aboneliğim bitti. Bitmeden önce sağolsun Digitürk tüm rahatsız etme imkanlarını sonuna kadar kullandı. D smartınız bitiyor Digitürk yapalim diye. Bitmesine 1 gün kala d-smart aradı ve uzatmayacagımi ilettim. Teşekkürleşip herşey olması gerektiği gibi olup yayın günü geldiğinde kapandı. E şimdi? Tüm yeni filmleri, dizileri, birçok belgeselleri Lg Smart Tv sayesinde MKVod5 uygulaması ile izliyoruz, çocuğumuz baby tv, luli tv yayınlarını da smart tv sayesinde youtube dan bakıyor. Formula 1 yayınlarını da arkadaşın d-smart üyeliğinin, d-smaet blu kullanarak cepte ,Yine smart tv ile cepteki görüntüyü tv ye aktarıp sorunsuzca izliyebiliyorum.Tv de, Smart özelliği candır:)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

2008den beri dsmart uyesiyim son 3sene falan oldu herhelde dsmart hd uyesiyim. cook memnunum.

digiturk u bu guizanin fenwre geldigi sene almistim (bileydim almazdim)

kanallar kaybolmaya basladi receiver sorun cikarmaya basladi, gelecek olan servisle problem yasadim , ukalanin tekiydi. baska servis gelsin kapatirim dedim. tamam dediler yine aynisi geldi bende kapattim. vermedikleri skart kablosunun bile parasini istemeye kalktilarda evdeki dandik skartlardan birini verdim. bi serefsizler "hani skart vermemistik, bu ne?" demezmi? sanki tek skart kablosu o memlelette. Allaha cok sukur o gun o adami dovmeden o isi bitirdim ya.

neyse, hep istiyorum digiturk ama o donem aklima gelir vaz gecerim.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Çok enteresan sanırım 5 senedir falan digitürk kullanıcısıyım hiç bir sorunum olmadığı gibi gayette memnunum :)

Bende maçları izlemek için 4 yıl önce üye olmuştum ve halen daha devam ediyorum. Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım. İnşallah böyle devam eder :)

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Digitürk kullanımın da sorun yok, 8 senedir kullanıyorum, Sorun, telefonla güya cazip  tekliflerle gelip, sizden onay almaları sonra da dedikleri gibi çıkmaması.Paşa paşa ödüyorsanız,  ses etmiyorlar, Sonra bir bakıyorsunuz, yeni üye olsanız, yarı yarıya ucuz . Tavsiyem;

Kampanya bitişlerini takip edin, yenileyin.

Telefon tekliflerini mailinize yazılı isteyin,

Çevreden aynı hizmete ne ödendiğini karşılaştırın

İptal edin, Hemen kapatmıyorlar , cazip seçenekler sunuyorlar.

Fiber+digi kampanyasına kattılar , hem dedikleri fiyat çıkmadı, hem hızım 10 mb düştü. Uğraşayım dedim başa çıkamadım. 24 ay taahhüt  verdik çok cüzi bir indirim oldu.İşimi gördüğünden uğraşmayı bıraktım. 

Telefon teklifleri,kampanyaları diğer arkadaşların dediği gibi, sadece digi de değil ,her alan da tuzaklarla dolu.

Yorum bağlantısı

Zaten mevcut almış olduğunuz paketi kullanırken sorun kimsede yok. Sorun, o paketi değiştirmek yada kapatmak istediğinizde başlıyor..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

+1 :)

Olmayan paketi satan bayiler var, olmayan kampayaları yapıyorlar.. Digiturk'un haberi yok tabi, sonra bahsedilen fiyattan yüksek geliyor.. Saçma sapan numaralardan mesaj geliyor, bilmem ne paketi bilmem ne kanalı dahil ayda 19.90, enişteme gösteriyorum kampanyaya bak diye, yok öyle birşey diyor :D

düştük o tuzağa......

Yorum bağlantısı

Alın size taze taze kampanya.. ;):D

YFaKYSf.png

Kerem bu sanki aldatici bir mesaj. Noktalama yok. Kelimelerde eksik harf var.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Saygilarimla.

Bu mesaj Digiturk tarafından gonderilen mesaj değil. Ayrıca digitürk mesaj gönderdiği zaman kendi numarası yazıyor.

Yorum bağlantısı

Saygilarimla.

Aldatıcı gibi evet abim. Sanırım 1 sms içeriğine sığdırabilmek için bazı harfleri yemişler. Ücretsiz Lig Tv filanda yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi 1 yada 3 aylık filandır. Ama detay yok.. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yılllar yıllar önce dingilTürk aboneliğimi iptal etirirken çatıdaki çanağı ve kabloları söküp yetkili servise iade etmiş ve bu çanağı müsaip bir yerede tutmalarını belirtmiştim.

Daha sonra bir hata daha yapıp d zımart aldım, o yıl GS maçlarının (UEFA) sadece d zımart verecekti, bir kere alıyorsunuz bir daha hiç para ödemiyorsunuz sadece cihaza para veriyorsunuz dediler hatta reklamları bile vardı, neyse aldık cihazı geldik 1 ay sonra maç oldu bir açtım şifreli aradım hemen sövmek için 'böyle karar verdik' gibi ir cevap aldım, o zaman (paranın para olduğunda' 400 gayme vermiştim dandik alete, evimde halen muz cumhuriyetlerinde görmeden alınmaz ilkesinin bir abidesi olarak durur. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...