İçeriğe Yönlendir

Zenec Ze-Nc3811D Multimedya Montajı

Mustafa Tıraşçı

Recommended Posts

Mustafa Tıraşçı

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır aracıma multimedya alma niyetindeydim. Çok şükür istediğim bir sistem olan Zenec NC-3811D model multimedyayı aldım. Bir de geri görüş kamerası aldım.

Zenec mi Nacitech mi alsam derken Zenec'te karar kıldım. Montajı bugün yaptım. Açıkçası marka ürünler dışında diğer ürünleri bilmediğim için piyasadaki iyi ürünlerin başında olduğunu düşünüyorum. En azından benim istediğim tarzda diyebilirim.

Genel olarak güzel bir cihaz. Görüntü kalitesi yeterli. Ses sistemini de beğendim. Sony'den sonra çok fark oldu diyemem. Bluetooth özellikle müthiş. Dahili mikrofonu kullanmama rağmen ses iletmesi süper. Telefondan şarkı dinlemek zaten müthiş birşey. Dokunmatiği telefonlar gibi çok hassas değil. Hafif basmatik tarzda ama adamı bıktırmıyor. Cihazın hızı için çok hızlı diyemem. Özellikle cihaz ilk açıldığında CD, USB veya SD karttaki şarkıları çalarak açılacaksa biraz yavaş. Radyo çalarak açılacaksa daha hızlı açılıyor. Geri görüş kamerası hemen devreye giriyor, hızı iyi. Kötü yanı cihaz kapalıyken geri görüş çalışmıyor. Sanırım bu tip ürünlerin hepsi böyle. Bir de sevmediğim yanı kontak kapalıyken cihaz açılmıyor. Ayrıca açılış ve geçiş logosu değiştirilemiyor. Navigasyon zaten süper. Klimayla ilgili değişiklikler ekrana yansıyor. Bu özellik sanırım diğer cihazlarda yok. Direksiyon kumandası eskisi gibi sorunsuz çalışıyor.

Dedigim gibi bu tip başka ürünü ne kullandım ne de gördüm. Belki hepsi böyle belki sadece bu böyle, bilemiyorum. İnternetteki araştırmalarıma göre iyi bir cihaz olduğu kanısına vardım ve aldım. Gerçi cihazla ilgili fazla da bilgi bulamadım, o yüzden alacak arkadaşlara yardım olsun diye bir değerlendirme yapayım istedim. İnşallah iyi yapmışımdır. :-)

Montaj aşamasındaki resimler:

4c4c3a94dad3350d2faa6bd56879a937.jpg

912aa46f306354bd6577fbec8087d3d8.jpg

c8101edbb9a8dc56b9c03d9c38f5f49f.jpg

d7714d942adc12c52f3baaffdcc6e05c.jpg

21d89a733b38b870636d1f1755ab9619.jpg

0f82a0cc1255ec43ae4b9cee75c0ea59.jpg

1051f44f228ee8a19aabaf6859f5de5c.jpg

7d78bb1ff0cc45123d3450f21eae5f8c.jpg

6c74b649b84061b5a890b1955eaa2da8.jpg

bf8a67cad1731db8a3c3ce8516708f6b.jpg

13a3654029243049e391bd3c7d789a3f.jpg

165904b19bf5cabe6bd0a835aca82398.jpg

7f4d931e448e2a194a9e7b242884cf6b.jpg

9be1d683e393a27c1bda99d4c47d91d4.jpg

Geri görüş kamerasının elektriğini geri vitesten alırsanız sadece geri vitese takınca kamerayı kullanabiliyorsunuz. Şayet kontak açık olunca elektrik olan herhangi bir yerden gücü alırsanız cihazın menüsündeki kamera tuşundan da kamerayı kullanabilirsiniz.

Cihaz hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Güzel olmuş. Elinize sağlık. Güle güle kullanın. İyiki Nacitech almamışsınız.  :fiuw:

Navitech'in üç senedir navigasyonunu kullanıyordum. Çok iyi birşey değildi ama hiç de sıkıntı çıkarmadı. Oradan Navitech'e karşı biraz merakım vardı.

Hayırlı olsun . ne kadar'a aldınız ?

1600 TL'ye aldım.

navigasyon programı sd card an mı çalışıyor?

Navigasyonun çalışması için SD kart veya USB'ye gerek yok. Sadece güncellerken veya yedek alırken USB gerekiyor. Zaten USB'yi de kutunun içine koymuşlar. :)

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bence çok para ve bu kadar paraya rağmen,dokunmatiği,açılış hızı vs  vasat olması üzücü  :(

Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

hayırlı olsun. kokpitte güzel durmuş ama plakalık lambası geceleri çok kötü görünüyor kamera orada olunca. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı

Teşekkürler arkadaşlar.

Bence çok para ve bu kadar paraya rağmen,dokunmatiği,açılış hızı vs  vasat olması üzücü  :(

Hayırlı olsun..

İnternetten diğer ürünleri de araştırdım. Tabi internetteki vidyolardan ve yorumlardan ne derece doğru bir araştırma yapılır bilemem ama bu fiyata bence iyi. 1000 TL'ye markası belli olmayan ürünleri almaktansa biraz daha ekleyip bu ürünü almak daha mantıklı geldi. Ürünün fiyatı çoğu yerde 2000 TL'nin üzerinde, ben biraz da ucuza buldum diye aldım.

hayırlı olsun. kokpitte güzel durmuş ama plakalık lambası geceleri çok kötü görünüyor kamera orada olunca. 

Teşekkürler. Evet, biraz değişik duruyor. Bir de geri görüş kemerasıyla beraber olan plaka aydınlatması led, diğer plaka aydınlatma ise orjinal. Biri sarı yanıyor, biri beyaz. En kısa zamanda orjinali de led yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
İbrahim Can

Navıx di sanırım 1000-1100 civarı navıgasyon lisansı montaj dahil fiyatı. İlteber abı yaptırmıştı bu dediğim fiyata. Tabi markalar ve özellikleri hakkında nekadar fark var bilmiyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Harun Ayan

pıooner AVIC-F9220BT taktırdım sesli komut çalışmadı bunda nasıl olur acaba.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı

hayırlı olsun hocam nerden aldınız.

Teşekkürler. Ender Elektronikten aldım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun

Sağolun.

Navıx di sanırım 1000-1100 civarı navıgasyon lisansı montaj dahil fiyatı. İlteber abı yaptırmıştı bu dediğim fiyata. Tabi markalar ve özellikleri hakkında nekadar fark var bilmiyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Şahsi düşüncem multimedya cihaz konusunda en kaliteli ürünlerden biri Zenec. Hakikaten farklı diğerlerinden, canlı görünce çok belli oluyor. Normalde bu ürünün fiyatı 2200 TL civarında. Aslında o kadar para verip almak gibi bir düşüncem yoktu, daha ekonomik olanlara bakıyordum. Gözüm de bu üründe kalmıştı ama. Sonra indirimli olarak denk geldi ve aldım.

pıooner AVIC-F9220BT taktırdım sesli komut çalışmadı bunda nasıl olur acaba.

Sesli komut olayını bilemiyorum. Benim aracımda yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Simdi inceledim de cok guzel bir cihaz almissiniz.

Gule gule kullanin.

Bunun mk3 Mondeo için olanı yok mu :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 7 ay sonra...
Mustafa Tıraşçı
(düzenlendi)

Arkadaşlar, Zenec'i alalı neredeyse 11 ay olacak. Geçen süre zarfında üründen çok memnun kaldım, çok şükür şuana kadar bir sorun çıkmadı ve halen kullanıyorum. Bu süre zarfında başka markaların multimedya teypleri denk geldi, denedim fakat hiç birisi bunun gibi değilmiş. Gerek dokunmatiği gerekse hızı gerçekten diğerlerinden farklıymış.

Gelelim asıl meseleye. Yakında arabayı satacağım. Bu yüzden ürünü ayrıca satmak istiyorum. 2 senelik garantisi devam etmektedir, daha 13 ay garantisi vardır. Ürünü Ender Elektronik'ten aldım. Faturası, kutusu, poşetlerine kadar herşeyi elimdedir. Ender Elektronikte şuan fiyatı 3200 TL civarıdır. Başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum. Şansıma son saatlerdeki bir indirimi yakaladım ve neredeyse yarı fiyatına bu ürünü Ender Elektronikten aldım.

Ürünü Eskişehir'de elden teslim edeceğim ve parayı elden alacağım. Alıcı gelecek ürünün kendisine, kutusuna, aparatlarına, garanti belgesine vs. bakacak. Kendi arabama veya alıcı arabasıyla gelirse onun arabasında takıp deneyeceğiz. Ürünün montajını kendim yaptığım için bağlantıları biliyorum. İsteyen olursa montajı da ufak bir ücret karşılığı yapabilirim. Ücret karşılığı yapmamın sebebi ise uzun süren ve dikkat isteyen bir iş olması.

Zenec NC3811D Multimedya Teyp ve Geri görüş kamerası için istediğim fiyat 1400 TL'dir. Montaj için ise 75 TL fiyat istiyorum. İsteyen olursa ürünle ilgili güncel video ve fotoğrafları gönderebilirim. Telefonla bilgi almak isteyen olursa da özelden telefonumu verebilirim. Taksit veya başka bir şehre kargoyla gönderme vs. düşünmüyorum.

tarihinde Mustafa Tıraşçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
FATİH KARAGÖZ

Arkadaşlar, Zenec'i alalı neredeyse 11 ay olacak. Geçen süre zarfında üründen çok memnun kaldım, çok şükür şuana kadar bir sorun çıkmadı ve halen kullanıyorum. Bu süre zarfında başka markaların multimedya teypleri denk geldi, denedim fakat hiç birisi bunun gibi değilmiş. Gerek dokunmatiği gerekse hızı gerçekten diğerlerinden farklıymış.

Gelelim asıl meseleye. Yakında arabayı satacağım. Bu yüzden ürünü ayrıca satmak istiyorum. 2 senelik garantisi devam etmektedir, daha 13 ay garantisi vardır. Ürünü Ender Elektronik'ten aldım. Faturası, kutusu, poşetlerine kadar herşeyi elimdedir. Ender Elektronikte şuan fiyatı 3200 TL civarıdır. Başka yerlerde fiyatı nedir bilmiyorum. Şansıma son saatlerdeki bir indirimi yakaladım ve neredeyse yarı fiyatına bu ürünü Ender Elektronikten aldım.

Ürünü Eskişehir'de elden teslim edeceğim ve parayı elden alacağım. Alıcı gelecek ürünün kendisine, kutusuna, aparatlarına, garanti belgesine vs. bakacak. Kendi arabama veya alıcı arabasıyla gelirse onun arabasında takıp deneyeceğiz. Ürünün montajını kendim yaptığım için bağlantıları biliyorum. İsteyen olursa montajı da ufak bir ücret karşılığı yapabilirim. Ücret karşılığı yapmamın sebebi ise uzun süren ve dikkat isteyen bir iş olması.

Zenec NC3811D Multimedya Teyp ve Geri görüş kamerası için istediğim fiyat 1400 TL'dir. Montaj için ise 75 TL fiyat istiyorum. İsteyen olursa ürünle ilgili güncel video ve fotoğrafları gönderebilirim. Telefonla bilgi almak isteyen olursa da özelden telefonumu verebilirim. Taksit veya başka bir şehre kargoyla gönderme vs. düşünmüyorum.

Merhaba Mustafa bey ürüne talibim detayları görüşmek için telefon numaranızı alabilirmiyim.

İzmirdeyim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı

Merhaba Mustafa bey ürüne talibim detayları görüşmek için telefon numaranızı alabilirmiyim.

İzmirdeyim

Telefonu özelden gönderdim Fatih Bey.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...