Emre Emre Sarıkaya 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 (düzenlendi) Merhaba Ben Eskişehirdeyim Tel No Verirseniz Görüşelim 14 Ağustos 2015 tarihinde Emre Emre Sarıkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Emre Sarıkaya 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Merhaba Ben Eskişehirdeyim Tel no verirseniz Görüşelim Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Fakat 1600 TL ye Mondeo Selective üzerinde gelen orijinal Pioneer alsaydınız daha mantıklı olmazmıydı ? Bence çok para ve bu kadar paraya rağmen,dokunmatiği,açılış hızı vs vasat olması üzücü Hayırlı olsun.. Yine mi sen [emoji48] Bu arada konuyu yeni gördüm [emoji14] Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Fakat 1600 TL ye Mondeo Selective üzerinde gelen orijinal Pioneer alsaydınız daha mantıklı olmazmıydı ? Yine mi sen [emoji48] Bu arada konuyu yeni gördüm [emoji14] Evet yine ben O kadar çok konu açtın ki kendi konun hariç diğer konulardan haberin yok Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Evet yine ben [emoji14] O kadar çok konu açtın ki kendi konun hariç diğer konulardan haberin yok Yok canım o kadar değildir [emoji48] [emoji41] Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Yok canım o kadar değildir [emoji48] [emoji41] Bazen diyorum blue bird paspas konusu neden yok Şöyle 3d havuzlu falan olacak paspas Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Bazen diyorum blue bird paspas konusu neden yok [emoji14] Şöyle 3d havuzlu falan olacak paspas Bluebird for sale Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 (düzenlendi) Bluebird for sale Yok canım Fiyatı çok merak ediyorum Konusunu 8 gözle bekliyorum 15 Ağustos 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Yok canım Fiyatı çok merak ediyorum Konusunu 8 gözle bekliyorumKonu belki açmayabilirim. Henüz karar vermedim. Fiyat 38250 yazdım Zeki adamsın normalde ilanı bulup yapıştırman gerekirdi [emoji48] [emoji16] Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Konu belki açmayabilirim. Henüz karar vermedim. Fiyat 38250 yazdım Zeki adamsın normalde ilanı bulup yapıştırman gerekirdi [emoji48] [emoji16] İlanı gördüm ve şok oldum resimler çok çok kötü Ayrıca konu aç yorumları oraya yazalım bu konuyu baltalamayalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-araci-vizyon-mavi-ford-focus-trend-ukrayna-paket-225595917/detay Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı 17 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2015 Bugün itibariyle Zenec'in yeni sahibi Emre Bey. Akşama doğru montajını beraberce yaptık. Güzel günlerde kullanması dileğiyle. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Emre Emre Sarıkaya 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Bugün itibariyle Zenec'in yeni sahibi Emre Bey. Akşama doğru montajını beraberce yaptık. Güzel günlerde kullanması dileğiyle. Hayırlı olsun. teşekkür ederim sağolasın Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Merhaba, bu çerçeveyi söküp kaplamak istiyorum, söküm esnasında dikkat etmem gereken bir husus var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Merhaba, bu çerçeveyi söküp kaplamak istiyorum, söküm esnasında dikkat etmem gereken bir husus var mı ? Çerçevedeki tırnakların yerlerine dikkat edin yeterli. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Çerçevedeki tırnakların yerlerine dikkat edin yeterli. Teşekkür ederim, zaten bir kaç videoda izledim sökümle alakalı, inşallah kazasız belasız söküp takarım Yorum bağlantısı
Mustafa Tıraşçı 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 Öncelikle kolaylıklar dilerim. Görüntü açısından önemli bir bölge. En ufak çizik ve zedelenme bile belli olur. Çerçevenin en zor çıkan kısmı klima düğmeleri ile teyp arasındaki ince kısım. İki tane tırnak var ve bunlar çekerek çıkarmak çok zor. Klimanın hemen üstünden çizmeyecek şekilde bıçak gibi birşey sokup kanıttırırsanız bu kısmı çıkarmak kolay olur. Tırnaklar, ortanın sağ ve sol kısmında. Merhaba, bu çerçeveyi söküp kaplamak istiyorum, söküm esnasında dikkat etmem gereken bir husus var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Öncelikle kolaylıklar dilerim. Görüntü açısından önemli bir bölge. En ufak çizik ve zedelenme bile belli olur. Çerçevenin en zor çıkan kısmı klima düğmeleri ile teyp arasındaki ince kısım. İki tane tırnak var ve bunlar çekerek çıkarmak çok zor. Klimanın hemen üstünden çizmeyecek şekilde bıçak gibi birşey sokup kanıttırırsanız bu kısmı çıkarmak kolay olur. Tırnaklar, ortanın sağ ve sol kısmında. Teşekkür ederim, benim maun kaplamada derin çizikler var eski sahibinden hatıra, onları kapatmak için kaplama yapacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts