Oğuzhan Ertuğrul 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Herkese selamlar, 2003 model 75 hp lik connect'imize kasa'nın ağır geldiğini düşünüyordum ve gerektiği gibi de yakıtın da, yazılım attırıp attırmayayım diye düşünürken güzelcem araştırıp yazılım attırdım. Çokta güzel oldu araba acayip fark etti gidişinde normal kullanımda yakıtında biraz düştüğünü söyleyebilirim . 75 lik connect kullanıcılarına tavsiye ederim . iyi günler herkese Aracımdan bir kaç fotoğraf [post=''][/post] [post=''][/post] 2 Yorum bağlantısı
onurdursun 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 dizel dediğin chipli olur , hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Sayısal değerler nedir? Hayırlı olsun bu arada 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Maşallah güzel atmışlar.. İyi günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Maşallah çok güzel olmuş Kaç hp kaç tork oldu dyno çıktınız mı ? Bunları söyleseydiniz çifte 5 kere maşallahı kapardınız. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Hayırlı olsun güzel günlerde duman salın sayısal değerleri de ogrenirsek ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Evde yapilmis yazilimi nerde olcecekler ? Yakinda android ile yazilim yapilacak.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Evde yapilmis yazilimi nerde olcecekler ? Yakinda android ile yazilim yapilacak.. O ayrıntıya dikkat etmemisim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul 5 Eylül 2014 Yazar Paylaş 5 Eylül 2014 arkadaşlar sayısal değerlerden pek anlamadığım için sormakta aklıma gelmedi, ama usta 20 hp aldığımızı söyledi çok güzelde gidiyo ayrıca azıcık duman atar dedi duman olayı hoşuma gitti yalnız ışıklarda datt datt diye kornaya basanları kara dumana boğuyorum teşekkürler herkese Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 Hayırlı olsun, yalnız yazılıma gerek yoktu, Sabri usta dan duymuştum, 75 lik connecte 90 lığın orjinal yazılımını direk atıyorsun oluyor sana 90 hp, hemde orjinal Ford ECU yazılımı 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul 6 Eylül 2014 Yazar Paylaş 6 Eylül 2014 Hayırlı olsun, yalnız yazılıma gerek yoktu, Sabri usta dan duymuştum, 75 lik connecte 90 lığın orjinal yazılımını direk atıyorsun oluyor sana 90 hp, hemde orjinal Ford ECU yazılımı bilmiyordum olabiliyosa çok güzel benim ki böylede güzel oldu ama kafama takılan bişey oldu ben yazılımı attırdıktan sonra 1 kaç usta bir araya toplandı niye attırdın turboyu yersin falan dediler aslı var mı ki ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 Uzun süre yüksek devirde kullanma ve çok sık gaza yüklenme, gerektiğinde kullanırsan uzun süre sıkıntı olmaz sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Sayısal değerler nedir? Hayırlı olsun bu arada 95-100 hp arası bir değer elde ediliyor. Bir aksilik çıkmazsa yakın zamanda bende yaptırıcam inşallah. Aciliyeti olan birşey olmadığı için önceliği görebilceğim uygulamalara verdim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts