İçeriğe Yönlendir

Ford Araçlarının Kaza Sonrası Resimleri

Hasan Basri Bayraktar

Recommended Posts

Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Dün serviste birkaç saat geçirince servisin tamamını gezme fırsatı buldum...Gerçi ara ara kazalı arabaları görmeye giderim...Araç kullanırken neler olabileceğini görmem ve hatırlamam adına yaparım bunu....Şimdiden tüm arkadaşlarıma kazasız günler dilerim...

Ancak kaza bazen kaçınılmaz olabiliyor...

Bir sürü kazalı araba vardı bir kaç. tanesini burada paylaşacağım ama dikkatimi çeken araç tit x focustu...Bunun haicinde tüm kazalı araçları açtım baktım özellikle kapı ayarlarının bozulmadığını görmek beni bayağı bi şaşırttı...iBuxwoQ.jpg6RCDTHX.jpgSl9SnVB.jpgGoBF8MY.jpgENOZzFV.jpgEd1aheq.jpg

rFRMDop.jpgbWNAKYT.jpgXfrz0es.jpg

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

allah korusun.nasıl bir şiddetle çarptıysa artık titanyum olan şasede düz biryer kalmamış...

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

sabihi aramamış mondeosunu demekki öle duruyor.

focus nereye çarpmış acaba düz duran bir yeri kalmamış.içindekilere birşey olmamıştır inşallah.

Yorum bağlantısı

Araç sahiplerine birşey olmamıştır inşaallah.

Araçlarda değerlendirilecek çok yedek parça var yalnız.Sonyler göz kırpıyor :good1:

Yorum bağlantısı
Alparslan Erdin

Allah bu tür kazalardan herkese korusun umarım hiç birinde can kaybı olmamıştır.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

titanyum: geçenlerde bir öğretmen sulama kanalına çarpmıştı, hayatını kaybetmişti, aynı o araca benziyor. :(

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Jantlarda sapa sağlam duruyor. Replika olsaydı o şekilde olmazdı herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mondi ve fiesta tam final otoluk. Çıtır hasarlı sadece kaporta hasarı vardır :p

Saka bi yana ic ürpertici kazalar, bindigimiz euro ncaplardan 5 yildiz alan araclar iste bunlar, Allah korusun

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Jantlarda sapa sağlam duruyor. Replika olsaydı o şekilde olmazdı herhalde.

jantın görüntüsü sizi yanıltmasın.sadece 2 cm lik en dış kısmı duruyor iç tarafı hiç yok bıçak kesiği gibi ...iç tarafı yok olmuş...

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İmkan olsa da mondeo kullansak,  güvenlik üst düzeyde bir araç.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

sanırım bu konu Furkan'ın konusu ile birleşecek, benim c-max fotoğraflarını'da atayım, Allah kimsenin başına vermesin.
6unatase.jpg
ge6uryty.jpg
sy4a3edy.jpg
y2yjy4a2.jpg
ytaja3y2.jpg
u3epyju5.jpg
y2egasy3.jpg
ehazybe4.jpg
e2etusy6.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Hasan Basri Bayraktar

Bugün servise uğradik ve yine kazalı Fordlari çektim...

6448f1cde7d3a50db5aacaa33a397749.jpge0aeeb7b55f3d02981df7ab2addb5c10.jpgb4a9a4887a57fb6fb7bf7a23a83f802c.jpg683947901aaf5447c6f0c810ba4b0f98.jpg623ba217f569466f2a82c113421a1559.jpgeaa76d8e91a518622f1463098780f1bd.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

O focus len... Mondeo Focus kadar tirt mi...

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Bugün servise uğradik ve yine kazalı Fordlari çektim...

Hasan abi Samsun'da baya kaza yapılıyor anlaşılan. Şoförler biraz acemi heralde abi[emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Çoğu kiralama araci... Gençler hizli ve acemi...

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Sadece ankara tan oto boya kaporta servisi ayda 700 kazali ford araç onariyor Türkiyedeki sayıyı siz hesap edin.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Araba kullanmayı bilmiyor millet demek ki. Babalarımız , 40 sene arabayı çizdirmeden kullanırdı. Kasko falan yoktu zaten.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Araba kullanmayı bilmiyor millet demek ki. Babalarımız , 40 sene arabayı çizdirmeden kullanırdı. Kasko falan yoktu zaten.

Katılıyorum lakin o zaman trafikte bu kadar araba da yoktu. Şimdi ortalık filo araçlarından geçilmiyor
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...