İçeriğe Yönlendir

Ford Araçlarının Kaza Sonrası Resimleri

Hasan Basri Bayraktar

Recommended Posts

İsa Erdoğan

İmkan olsa da mondeo kullansak,  güvenlik üst düzeyde bir araç.

youtube da mondeonun kaza test videolarını seyrettim pek iç açıcı gelmedi.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

youtube da mondeonun kaza test videolarını seyrettim pek iç açıcı gelmedi.

Sabit duvara çarpmada güvenlik farkını pek göremezsiniz. Ama küçük araçlarla çarpışmalarda çok üstündür. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Katılıyorum lakin o zaman trafikte bu kadar araba da yoktu. Şimdi ortalık filo araçlarından geçilmiyor

Trafigi en coo tehlikeye atan araclarin plakasina bakıyorum. Yuzde 90 filo araci. Plakanin altinda kirmizi, yesil mavi renkli hat var ise kesin filo araci.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Trafigi en coo tehlikeye atan araclarin plakasina bakıyorum. Yuzde 90 filo araci. Plakanin altinda kirmizi, yesil mavi renkli hat var ise kesin filo araci.

Dikkat pert ustası şeklinde etiket takanları var kendini bilmek güzel bir erdem :D
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hepsi filo değil, kiralık olanlar da var. Kuzeyde var 3 senedir kiralık araç plakalik yeşil :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dün serviste birkaç saat geçirince servisin tamamını gezme fırsatı buldum...Gerçi ara ara kazalı arabaları görmeye giderim...Araç kullanırken neler olabileceğini görmem ve hatırlamam adına yaparım bunu....Şimdiden tüm arkadaşlarıma kazasız günler dilerim...

Ancak kaza bazen kaçınılmaz olabiliyor...

Bir sürü kazalı araba vardı bir kaç. tanesini burada paylaşacağım ama dikkatimi çeken araç tit x focustu...Bunun haicinde tüm kazalı araçları açtım baktım özellikle kapı ayarlarının bozulmadığını görmek beni bayağı bi şaşırttı...iBuxwoQ.jpg6RCDTHX.jpgSl9SnVB.jpgGoBF8MY.jpgENOZzFV.jpgEd1aheq.jpg

rFRMDop.jpgbWNAKYT.jpgXfrz0es.jpg

Hasan hocam fotolar elinde varsa tekrar yüklersen seviniriz.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...