İçeriğe Yönlendir

Fusion Far Folyo Kaplama

Bekir Topla

Recommended Posts

Bekir Topla

Resimlerde de gördüğünüz gibi pembeye kapladım :) Görüntüsü değiştiği gibi farında ışık rengi değişti. Daha önceden cam filmi kaplama biliyordum ama bunu ilk defa yaptığım için biraz kırışıklıklar oldu :)

Ha bu arada Türkiyem'de bu işlem polislerde sorun yaratıyo mu bilmiyorum ancak burda bir çok modifikasyon işlemi sorun yaratmıyor :)

İŞLEMLER

-  İlk önce farı iyice camsil ile yada su ile temizliyoruz

-  ardından farı ve filmi camsil ile iyice ıslatıp fara yapıştırıyoruz

-  Folyonun altında kalan su kabarcıklarını saç kurutma makinesi ile ısıtarak ve birde düz bir aparat ile düzeltiyoruz

-  Son olarak ta filmi farın boyutuna göre kesiyoruz ve ön yüzünde ki koruyucu filmi çıkarıyoruz :)

XtHhXKU.jpg

A6a2KRo.jpg

VsnZMqI.jpg

tCUsD5C.jpg

Yorum bağlantısı
Bekir Topla

Folyo diyorum folyo :D Valla jantların markasını bilmiyorum aldığımda biraz yıpranmıştı gri renkliydi bende beyaza boyadım :D

Yorum bağlantısı

Elinize sağlık. Kırışık kalan kısımlar ışığın kırılımına sebep olarak dağılmasına ve karşıdakinin gözünün rahatsız olmasına yol açabilir.  ;)

Yorum bağlantısı
Bekir Topla
  Kerem Minaz yazdı:

Elinize sağlık. Kırışık kalan kısımlar ışığın kırılımına sebep olarak dağılmasına ve karşıdakinin gözünün rahatsız olmasına yol açabilir.  ;)

Aynen öyle biraz öyle oldu ama ilk defa yaptığım için şimdilik iyi :)

Ayhan Onaran yazdı:

Kırışmadan olmuyor mu bu iş ? akşam neyse de gündüz göze batabilir.

kırışmadan oluyor hocamda el işçiliği istiyor işte biraz :D

Anıl Akgül yazdı:

Şerit güzel de folyo hele ki pembe hiç olmamış bence..

Hocam mavi renkli alacaktım da kalmamış bende deneme amaçlı pembe aldım 1 ay sonra geliyormuş malum Türkiye'den. Bende pembe aldım hevesimi alayım :)

Yorum bağlantısı
Huseyin CAN

farın icini acıp sıyah renge kapla daha hos bı goruntu yakalarsın buda farklı olmus gule gule kullan :)

Yorum bağlantısı
Bekir Topla
  Muhammed İkbal Dübek yazdı:

Ha deneme amaçlıymış iyi  :biggrin:

Valla yaptık bişeyler  :D

Huseyin CAN yazdı:

farın icini acıp sıyah renge kapla daha hos bı goruntu yakalarsın buda farklı olmus gule gule kullan :)

Onu da düşünüyorum Hüseyin kardeşim :) Dur bakalım mavi folyolar Türkiye'den gelsinde öyle yapcam senin konunda görmüşütüm güzel duruyorlardı  :)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Hastanelerde mavi ameliyat önlüğü kalmazsa pembe veriyolar. Bu da ona benzemiş. Hocam başta bari belirtseydin deneme amaçlı folyo kaplama :)

Buradaki amaç xenon mavi ışık görünüm mü elde etmek ??

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bekir Topla
  Burak Fidan yazdı:

Hastanelerde mavi ameliyat önlüğü kalmazsa pembe veriyolar. Bu da ona benzemiş. Hocam başta bari belirtseydin deneme amaçlı folyo kaplama :)

Buradaki amaç xenon mavi ışık görünüm mü elde etmek ??

:D  yok hocam amaç olarak sis lambalarının orjinal rengi mavi olduğundan dolayı uzun-kısa farları da mavi kaplama yapacaktım. Böylece birisi sarı birisi mavi olmayacaktı. Ancak mavi kaplama kalmadığı için ve Türkiye'den gelecek olması sebebiyle pembe alıp bir öyle pekiştirme yapmak istedim  :)

Sani Gerşon yazdı:

Cok apaci olmus :(

Hocam mavi geldiğinde daha güzel olcak bence o gelene kadar apaçiye devam :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Sani Gerşon yazdı:

Mavi de bence boyle olacak.

Onun yerine far icini karartsaniz mesela?

+1 bence de arabaya yazık etme uğraşmak istiyosan farın içini aç sinyal kısmını turuncu far kısmını siyah kafana göre daha orijinal bişeyler yap ha bu benim fikrim sana kalmış tabiki yapacakların :)

Yorum bağlantısı
Bekir Topla

Amaç renk değiştirme olunca hocam, karartma istemiyorum o yüzden :) lamba da alsam pahalıya patlıyacağı için şimdilik böyle yapıyorum :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
  Huseyin CAN yazdı:

ahanda boyle olması gerek farlar hemen sök onları :)

XYvQQ6.jpg

cam filmi....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...