İçeriğe Yönlendir

Lastik Tavsiyeleriniz.

Orçun Fazlı

Recommended Posts

Orçun Fazlı

Merhaba arkadaşlar 

Şuan aracımın üstünde Goodyear lastik mevcut. 215x55x17 aracım 40.000 kmde ve lastikler bitmiş durumda hiç bir şekilde sert kullanım mevcut degildir. Dün akşam kütahyaya seyahat ederken herhangi bir hızda araba sallanmaya başladı ve kütahyaya kadar bu şekilde geldim. Lastiklerimi acil olarak değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz ne olur acaba hangi marka almalıyım 

Yorum bağlantısı
Orçun Fazlı

baktım fakat aklımdan şu an için petlas geçiyor goodyear kesinlikle düşünmem ve fiyatlar oldukça uçuk petlas için düşünceniz ne olur pt741 için ? 

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Orçun kardeğim kalite diyosan eğer Continental-Goodyear-Nokian  v.b lastiklere bakmanda fayda var.Yok benim için fiyat diyosanız Petlas yabiki başta düşünülebilir bir marka en azından yerli üretim..

Yorum bağlantısı
Orçun Fazlı

uğur bey goodyearda en büyük korkum resimdeki gibi daha 39.856 kmde iken herhangi bir sert kullanım olmadan bu sorunları yaşamak 6 aya bir rot - balans ayarlarını yaptıdığım halde bu sorunları yaşamak bu nedenle fiyata önem veriyorum yani 1800-2200 lira gibi bir tutar ödeyip bu kadar kmde bu sorunları yaşamak istemiyorum 

NYyovk.jpg

Yorum bağlantısı
Orçun Fazlı

okadar çok kafam karıştıki tv almak bir okadar zordur şuan için lastikte öyle oldu 

* kumho dediler sadece KU31 kullanılabilir dendi

* pirelli diyorlar ama lastigin tanesi 550 lira civarı 

* petlasta icene aklım kalmaya başladı öyle kala kaldım bugün veya en geç yarın bu işi bitirmem lazım yoksa bu lastiklerle yola çıkmak zorunda kalıcam

Yorum bağlantısı
Orçun Fazlı

arkadaşlar sonunda petlas pt741 modelini alarak arabama taktım. Şuan için izlenimim biraz yol gürültüsünü içerisi alması onun haricinde bir şey yok sabaha karşı yola çıkıcam esas ozaman belli olur ilginiz için teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

O lastik resmi sizin araca mi ait? Resmen yarilmis. En kotu sifir lastik bile bu lastikten daha guvenlidir bence...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...