Ensari Tekel 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 İyi günler arkadaşlar , Dün Turkcellden almış olduğum Huawei Mediapad 7 youth elime ulaştı. Diğer telefonumu servise gönderdiğim için bu tabletide telefon olarak da kullanabildiğimiz için(blueetooth ile) tercih ettim. Fakat tablette telefon uygulamasını indirip çalıştıramadım. Kullandığım operatör Avea ve sim kartım tablette 3g ve sms olarak çalışıyor. Yani sim kartta sıkıntı yok fakat bir uygulama eksik sanırım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise memnun olurum. İyi günler. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Tablet i root lamak gerekiyor sanırım uyan rom u bularak biraz zahmetli bi iştir. Yapsanız bile yeni rom yüzünden bazı stabilite kararlilik sorunları olabilir. Android forumlarina bakabilirsiniz. Benim bilgim ce tüm mediatek işlemcili tabletler telefon olarak kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 İmei sorunu yoksa huwaimediaphone.apk uygulaması varmış onu yüklemeniz lazım galiba... Yorum bağlantısı
Ensari Tekel 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 Pazartesi günü turkcell shop a götüreceğim. Yarında müşteri hizmetlerini arayacağım. Hayır sonuçta internet sitesinde satarlarken telefon özelliği var ve kullanılabiliyor yazmışlar. Bu durumda sorunu çözmekte onların görevi. Yorum bağlantısı
Murat Aydın 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 sorun senin tablette değil bence o tablet sadece türcell in siminde kullanılıyordur. başımdan gecen ilginç bir olayı anlatacağım 5 gün önceydi. eşimin kullandığı hat benim üzerime kayıtlı vodofon son bir kaç aydır msj atamadığından yakınıyordu . bende sen beceremiyorsun diye biraz takılıyordum . neyse aramızda böyle iki defa şakalaştık hanım al öyleyse sen gönder dedi verdi elime telefonu. (ancak2 ay öncesine kadar gayet güzel msj atılabiliyordu yani birden msj atamama olayı başladı.) bende uğraştım kurcaladım abi hayatta msj atmıyor tlf. vdfn müşteri hizmetlerini aradım 12 dk sonra bir bey açtı paketiniz değişmiş bey efendi bu paketle msj alırsınız ama msj atamazsınız dedi (500dk duran tarife) yav nasıl olacak peki dedim. 5 tl karşılığında 100 mşj verelim ama fatura kesim tarihinde kullanmadığınız msj lar geri alınır. e dedim ben bitane atıcam napıcaz tek msj 5 tl fazla degilmi yapılacak bu yoksa taahhüt vermişsiniz çıkarsanız cezalarıda ödersiniz dedi. iyi peki dedim napalım ver 100 msj da hanıma havamız olsun aldım. sonra ikitane mşj gönderdim hanımda bir şaşırıyorki nasıl yaptığıma sorma gitsin.neyse hanımdedi bankadan msj geldi kredi kartı promosyonu varmış market harcamasına şu numaraya da kartın son dört hanesini gönder alalım promosyonu attıkya ald tlf elime kartı yazıyom yazıyom cvp yok hanım dedim banka bizi kabul etmiyor cevap gelmiyor.oda bu sefer sen beceremiyorsun ver tlf bana gönderir gönderir msj gitmez .adımız Murat ya inada bindi . aradım bir daha vdfnu 9 dk sonra bir bayan anlattım durumu bey efendi siz bu paketle 4 haneli numaralara msj gönderemezsiniz sadece alırsınız. e nasıl yani 15 dk önce 100 msj aldım iki tanesini kullandım şimdi buna nasıl msj atıcam. bey efendi 6 tl ye 4 haneli numaralara msj atabileceğiniz bir paketiimz var onu verelim 100 msj 6 tl yav bacım dedim kulaklarını kapat ben bedavaya 100 tane sövecem şimdi bak başlıyorum .dedim . neyse biraz sövdükten sonra bayan beefendi paketi alıyormusunuz ?demez mi bu kadar sövdükten sonra alıyım bari hanım efendi dedim ayıp olur şimdi size. o küfülerin muhatabı siz ve şirketiniz değil bilesiniz tamamen duran pakete duran içindi (kendimi kastederek) sövmelerim. sonra byn başladı 6 tl karşılığı....msj paketini almayı kabul ediyormusunuz bey efendi dedi ..epeyce bir durdum düşündüm hayatım gözlerimin önünden geçti ve cevabı verdim .duruyorum))) hanım efendi dedim kabul ediyormusunuz bey efendi diye bir kere daha sordu bu sefer (alışmış olmalıyım ki ) düşünmeden evet duruyorum hanım efendi:)) dedim . vel hasıl biraz espirili ve abartılı olmakla beraber böyle bir vdfn duran .olayım oldu bunlardan herşey beklenir ..fazla yaklaşmamak lazım bilesiniz. Yorum bağlantısı
Ensari Tekel 15 Eylül 2014 Yazar Paylaş 15 Eylül 2014 Turkcell shoptaki teknoloji danışmanını 3 gündür bulamadım.Ya yemekte oluyor, ya nereye gidildiği bilinmiyor. Neyse en azından şunu öğrendim, Rom numarası değiştirilerek aramaya açılabiliyor. Zahmetli ve garanti konusunda şüphelerim var. WhatsApp yükledim 3G olmadan da çalışıyor, bu da yeter bana demekle yetindim. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda ise olayın yazılmsal bir sıkıntı olabileceğini Huawei müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Yarında onları arayacağım olursa olur, olmassa bu hali bile yeterli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts