İçeriğe Yönlendir

Torpido Aydınlatma Yapımı

Koray Aytekin

Recommended Posts

Koray Aytekin

Yeni Araçlarda Torpido aydınlatması olmaması gece torpidoda birşey ararken sinir ediyor ve artık kendim yaptım sizinlede paylaşmak istedim kullanılan Malzemeler

Hyundai Torpido Aydınlatma swich Yedek Parça kodu 93510-21000

5050 Chip Gün ışığı led aydınlatma 

Kablo fiş 

Swich bu 

8a053c4s-960.jpg

Takılan kısım yeri işaretlenerek kesildi 

Fq3hgH.jpg

Kesilen kısmın Hemen arkasında dar bir ara kaldı fişler ve fiş kılıfı ile arasına izalasyon yapıldı

lSf0cn.jpg

enerji ise Çakmaklıktan alındı connectlerde kontak kapalı olsa dahi enerji bulunuyor kablo sıyırmadan fişlerin arasına kablo sıkıştırıldı ve kargaburun yardımıyla sıktım çıkmaması için

y4byTB.jpg

son olarak Led Bağlantısını yaptım ledi en güzel gizleme şekli ile en güzel yer olarak kapak kilit karşılığının üstü olarak karar verdim ve uyguladım kablosunuda delik açarak içeriden bağladım ve ışığı Çok güzel durdu 

AF4TAV.jpg

Şuan sıkıntısız bir şekilde torpidomu aydınlatıyorum.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Elinize sağlık. Güzel olmuş. Şirketlerin masraftan kaçtığı aydınlatma sorunu hepimizde mevcut ne yazıkki..

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ellerinize sağlık, gayet güzel olmuş...güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Ellerinize sağlık,benim de aklımda olan bir uygulama gayet güzel ve orjinal olmuş.Güle güle kollanın.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

el işçiliginize diyecek birşey yok,gerçekten on numara olmuş,güzel çalışma.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş malesef içerdeki aydınlatmalar genel olarak yetersiz. Ekstra bişeyler gerektiriyor.

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Elinize sağlık,birşeyi insan kendi yapınca çok daha güzel oluyor.

Elinize sağlık. Güzel olmuş. Şirketlerin masraftan kaçtığı aydınlatma sorunu hepimizde mevcut ne yazıkki..

Ellerinize sağlık, gayet güzel olmuş...güle güle kullanın...

Ellerinize sağlık,benim de aklımda olan bir uygulama gayet güzel ve orjinal olmuş.Güle güle kollanın.

el işçiliginize diyecek birşey yok,gerçekten on numara olmuş,güzel çalışma.

Elinize sağlık.

:good1:  :bravo:

Hepinize teşekkür ediyorum  :)

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş malesef içerdeki aydınlatmalar genel olarak yetersiz. Ekstra bişeyler gerektiriyor.

Aydınlatma Yetersiz Değil torpido gözü kapağı olmadığı için ışık çok yok olarak gözüküyor ancak kapak takılı iken mükemmel aydınlatıyor Fotoğrafını Çekip gösteririm  :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Elinize sağlık, güzel bir çalışma, ancak zaman içinde kapak yayının gücü, taktığınız ters butonun yayını yenemeyebilir. Bu da lambanın sürekli yanması demektir. Böyle bir olumsuzluğu baştan bertaraf etmek için cereyanı kontağa veya parklara bağlı bir yerden almanızı öneririm.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Elinize sağlık, güzel bir çalışma, ancak zaman içinde kapak yayının gücü, taktığınız ters butonun yayını yenemeyebilir. Bu da lambanın sürekli yanması demektir. Böyle bir olumsuzluğu baştan bertaraf etmek için cereyanı kontağa veya parklara bağlı bir yerden almanızı öneririm.

Haklısın abi ancak tam ucuna ayarladım desem yeridir kapağın ses yapmaması için pabucu var o pabuc basıyor üzerine yani zorlama veya başka bişey yapmıyor dediğin olumsuzluğu düşündüm 15 dk onu kontrol ettim kapağı baktım filan olmaz diye karar kıldım ama bilgilendirme için teşekkürler  :)

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Ellerinize sağlık,çok güzel bir iş çıkmış ortaya.

Teşekkür ederim abi  :)

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Eline sağlık güzel olmuş.

Benimde yapmadığım tek uygulama bu, ihtiyacım olmadığı için.

Elinize sağlık,güzel işçilik.

Teşekkür ediyorum Sağolun  :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Yeni Araçlarda Torpido aydınlatması olmaması gece torpidoda birşey ararken sinir ediyor ve artık kendim yaptım sizinlede paylaşmak istedim kullanılan Malzemeler

Hyundai Torpido Aydınlatma swich Yedek Parça kodu 93510-21000

5050 Chip Gün ışığı led aydınlatma

Kablo fiş

Swich bu

8a053c4s-960.jpg

Takılan kısım yeri işaretlenerek kesildi

Fq3hgH.jpg

Kesilen kısmın Hemen arkasında dar bir ara kaldı fişler ve fiş kılıfı ile arasına izalasyon yapıldı

lSf0cn.jpg

enerji ise Çakmaklıktan alındı connectlerde kontak kapalı olsa dahi enerji bulunuyor kablo sıyırmadan fişlerin arasına kablo sıkıştırıldı ve kargaburun yardımıyla sıktım çıkmaması için

y4byTB.jpg

son olarak Led Bağlantısını yaptım ledi en güzel gizleme şekli ile en güzel yer olarak kapak kilit karşılığının üstü olarak karar verdim ve uyguladım kablosunuda delik açarak içeriden bağladım ve ışığı Çok güzel durdu

AF4TAV.jpg

Şuan sıkıntısız bir şekilde torpidomu aydınlatıyorum.

Öncelikle elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Konuyla pek alakası olmayan bir sorum olacak size, gözüme çarpan bir detayda klima düğmelerinizin orjinalden farklı olduğunu gördüm. Bunlar sonradan mı takıldı acaba? Sonradan takıldıysa parçaları nerden temin ettiniz? İnternette birkaç örneğini buldum ama bunlara pek benzemiyordu. Ve son bir istek olarak biraz daha geniş açıyla fotoğrafla görme şansımiz varmıdır acaba; nasıl durduğu konusunda daha iyi fikir ve elde etmek adına? Şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Öncelikle elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Konuyla pek alakası olmayan bir sorum olacak size, gözüme çarpan bir detayda klima düğmelerinizin orjinalden farklı olduğunu gördüm. Bunlar sonradan mı takıldı acaba? Sonradan takıldıysa parçaları nerden temin ettiniz? İnternette birkaç örneğini buldum ama bunlara pek benzemiyordu. Ve son bir istek olarak biraz daha geniş açıyla fotoğrafla görme şansımiz varmıdır acaba; nasıl durduğu konusunda daha iyi fikir ve elde etmek adına? Şimdiden teşekkürler :)

Akşama bir fotoğraf Çekicem Ve evet klima düğmeleri yurt dışından geldi çıkar tak olarak geldi ama bazı arkadaşlar farklı firmalardan aldı onlarda konum farkı oldu  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

elinize ve emeğinize  sağlık,

acaba toplam maliyet ne kadar

özellikle hyundaı anahtarın fiatı 

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

elinize ve emeğinize  sağlık,

acaba toplam maliyet ne kadar

özellikle hyundaı anahtarın fiatı 

Sağolun ve Maliyet olarak Anahtarı Hyundaı'da Çalışan bi abimden aldım ancak parça fiyatı 17 liraymış led ise 3 tane şerit ledin bir parçası 50 kuruş 1 lira olur az parça kablo kullandığım malzeme maliyeti 25 lira dır. :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Akşama bir fotoğraf Çekicem Ve evet klima düğmeleri yurt dışından geldi çıkar tak olarak geldi ama bazı arkadaşlar farklı firmalardan aldı onlarda konum farkı oldu :)

Bende aracın en üst donanımı olan silver modeli olduğu halde klima düğmeleri bu arabaya yakışmıyor, temin edebilirsem kesinlikle değiştirmek istiyorum [emoji4]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...