İçeriğe Yönlendir

Torpido Aydınlatma Yapımı

Koray Aytekin

Recommended Posts

Buğrahan Büyükaydın
Serdar abi ürünler çok güzel duruyor, siyah olsaydı çok daha güzel olurdu benim için, şu ara açık öğretim kayıtları falan derken durumlar biraz sıkışık, önümüzdeki ay için nasipse ve kalırsa bir görüşme yaparız senle inşallah :rolleyes:
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Serdar abi ürünler çok güzel duruyor, siyah olsaydı çok daha güzel olurdu benim için, şu ara açık öğretim kayıtları falan derken durumlar biraz sıkışık, önümüzdeki ay için nasipse ve kalırsa bir görüşme yaparız senle inşallah :rolleyes:

Tamam nasıl istersen para benim için önemli değil,istersen öbür ay ver ? Ama renk olarak gri kaldı,tamam dersen özelden adresi gönderirsin.

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Tamam nasıl istersen para benim için önemli değil,istersen öbür ay ver ? Ama renk olarak gri kaldı,tamam dersen özelden adresi gönderirsin.

Çok sağol abi ama bizde sağlam iş yapılır, insanlık hâli, kimseye borçlu olmak istemem, nasipse önümüzdeki ay inşallah, ama sen bir adeti satılmış gibi say :)
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Çok sağol abi ama bizde sağlam iş yapılır, insanlık hâli, kimseye borçlu olmak istemem, nasipse önümüzdeki ay inşallah, ama sen bir adeti satılmış gibi say :)

:) tamam sen bilirsin 

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

:) tamam sen bilirsin

Tekrar sağol abi, iyi niyetin için [emoji4]
Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Torpidonun Aydınlatmasını Merak edenler için buyrun 

iç Aydınlatma Açık iken

hYJ95v.jpg

İç Aydınlatma Kapalı iken

JBBrkQ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Emiroğlu

Fabrikasyon bile bundan iyi olamazmış :) elinize sağlık

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Fabrikasyon bile bundan iyi olamazmış :) elinize sağlık

Teşekkür Ediyorum  :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Torpidonun Aydınlatmasını Merak edenler için buyrun

iç Aydınlatma Açık iken

hYJ95v.jpg

İç Aydınlatma Kapalı iken

JBBrkQ.jpg

Koray bey yine konuyla alakalı olmayacak ama, şu klimaların düğmelerinin uygulanması konusunda nasıl bir yol izlediğiniz konusunda beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba? Hem onları hemde torpido aydınlatmanızı çok beğendim, sorunsuz bir şekilde kullanırsınız inşallah[emoji4]
Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Koray bey yine konuyla alakalı olmayacak ama, şu klimaların düğmelerinin uygulanması konusunda nasıl bir yol izlediğiniz konusunda beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba? Hem onları hemde torpido aydınlatmanızı çok beğendim, sorunsuz bir şekilde kullanırsınız inşallah[emoji4]

Klima Düğmelerini dediğim gibi çekersiniz kendinize doğru çıkar alıcağınız ürünler aynı şekilde takılıp ittirilicek.Bu kadar  ;)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Klima Düğmelerini dediğim gibi çekersiniz kendinize doğru çıkar alıcağınız ürünler aynı şekilde takılıp ittirilicek.Bu kadar ;)

Sağolun teşekkürler :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...