Buğrahan Büyükaydın 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Elimde son 2 takım gri renk var istersen ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260262-yeni-tip-klima-d%C3%BC%C4%9Fmeleri/ Serdar abi ürünler çok güzel duruyor, siyah olsaydı çok daha güzel olurdu benim için, şu ara açık öğretim kayıtları falan derken durumlar biraz sıkışık, önümüzdeki ay için nasipse ve kalırsa bir görüşme yaparız senle inşallah Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Serdar abi ürünler çok güzel duruyor, siyah olsaydı çok daha güzel olurdu benim için, şu ara açık öğretim kayıtları falan derken durumlar biraz sıkışık, önümüzdeki ay için nasipse ve kalırsa bir görüşme yaparız senle inşallah Tamam nasıl istersen para benim için önemli değil,istersen öbür ay ver ? Ama renk olarak gri kaldı,tamam dersen özelden adresi gönderirsin. Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Tamam nasıl istersen para benim için önemli değil,istersen öbür ay ver ? Ama renk olarak gri kaldı,tamam dersen özelden adresi gönderirsin.Çok sağol abi ama bizde sağlam iş yapılır, insanlık hâli, kimseye borçlu olmak istemem, nasipse önümüzdeki ay inşallah, ama sen bir adeti satılmış gibi say Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Çok sağol abi ama bizde sağlam iş yapılır, insanlık hâli, kimseye borçlu olmak istemem, nasipse önümüzdeki ay inşallah, ama sen bir adeti satılmış gibi say tamam sen bilirsin Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 tamam sen bilirsinTekrar sağol abi, iyi niyetin için [emoji4] Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Torpidonun Aydınlatmasını Merak edenler için buyrun iç Aydınlatma Açık iken İç Aydınlatma Kapalı iken 1 Yorum bağlantısı
Emre Emiroğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Fabrikasyon bile bundan iyi olamazmış elinize sağlık Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Fabrikasyon bile bundan iyi olamazmış elinize sağlık Teşekkür Ediyorum Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Torpidonun Aydınlatmasını Merak edenler için buyrun iç Aydınlatma Açık iken İç Aydınlatma Kapalı iken Koray bey yine konuyla alakalı olmayacak ama, şu klimaların düğmelerinin uygulanması konusunda nasıl bir yol izlediğiniz konusunda beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba? Hem onları hemde torpido aydınlatmanızı çok beğendim, sorunsuz bir şekilde kullanırsınız inşallah[emoji4] Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 17 Eylül 2014 Yazar Paylaş 17 Eylül 2014 Koray bey yine konuyla alakalı olmayacak ama, şu klimaların düğmelerinin uygulanması konusunda nasıl bir yol izlediğiniz konusunda beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba? Hem onları hemde torpido aydınlatmanızı çok beğendim, sorunsuz bir şekilde kullanırsınız inşallah[emoji4] Klima Düğmelerini dediğim gibi çekersiniz kendinize doğru çıkar alıcağınız ürünler aynı şekilde takılıp ittirilicek.Bu kadar Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Klima Düğmelerini dediğim gibi çekersiniz kendinize doğru çıkar alıcağınız ürünler aynı şekilde takılıp ittirilicek.Bu kadar Sağolun teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts