İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Arkadaşlar içeriden bagaj açma butonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Birde araç bazen içeriden otomatik kilitleme yapıyor bazen yapmıyor bu durumu tam çözemedim. Nasıl bir sorun olabilir. Başına böyle bir durum gelmiş olan varmı? Yorum bağlantısı
Hami Erışık 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 sizin aracınız varmıki,kişisel bilgilerde görünmüyor,da. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Elektrik sisteminde şase olabilir.Kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Arkadaşlar içeriden bagaj açma butonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Birde araç bazen içeriden otomatik kilitleme yapıyor bazen yapmıyor bu durumu tam çözemedim. Nasıl bir sorun olabilir. Başına böyle bir durum gelmiş olan varmı? Arabayı içeriden kendiniz kapı kollarından kilitlediğinizde bagaj açma düğmesi iptal olur, bu detayı biliyorsunuz değil mi ? Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Arabayı içeriden kendiniz kapı kollarından kilitlediğinizde bagaj açma düğmesi iptal olur, bu detayı biliyorsunuz değil mi ? Hayır bilmiyordum. Ancak bir bütün olarak kapanmıyor diye biliyorum. ayrı ayrıda hiç kitlemedim ama Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Hayır bilmiyordum. Ancak bir bütün olarak kapanmıyor diye biliyorum. ayrı ayrıda hiç kitlemedim ama Sürücü kapısını içeriden kilitleyince tüm kapılar kilitlenmiyor mu ? Eğer kilitlenmiyorsa kapı kilidi bozuktur.. Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Sürücü kapısını içeriden kilitleyince tüm kapılar kilitlenmiyor mu ? Eğer kilitlenmiyorsa kapı kilidi bozuktur.. bunu denemedim hiç bugün deneyeyim. Şimdi bide bu çıkmasın. Gerçi basit bir konu ama bozuksa tüm sistemmi değişecek yoksa sadece benim tarafımmı değişecek? Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Şimdi baktım çalışıyor. sıkıntı yokmuş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Şimdi baktım çalışıyor. sıkıntı yokmuş Bagaj açma çalışıyor mu ? Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Bagaj açma çalışıyor mu ? Serkan bey o kafasına göre takılıyor. Birde anahtardan kapı kapatma tuşuna basınca direk olarak çift kilitleme sistemi devreye giriyor. İyice kafası karıştı cihazın. Çift kilitleme sistemini nasıl devre dışı bırakabilirim? Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 16 Eylül 2014 Yazar Paylaş 16 Eylül 2014 Aç kapa aç kapa yaptım galiba bilmeden bir özelliği devreye aldım. Aracın kapı kapama tuşuna basınca çift kilitleme devreye giriyor direk. Bundan nasıl çıkabilirim? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Çift kilitleme için anahtara iki kez basmanız lazım.. Anahtarın bir fotoğrafını ekler misiniz ? Yorum bağlantısı
Kemal Mert 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Merhabalar, Aynı sorunların benzerleri benim aracımda da mevcut.Şöyleki; 1- Çift kilitleme nasıl anlaşılır yani bir kez kilitlediğim zaman şak diye ses gelip kapılar kilitleniyor ama ikinci kez bastığımda ne ses ne seda. 2- Ayrıca sağ ön kapı kumandadan ne kilitliyor, ne açıyor inerken içerden kilitliyor, binecek olan kişiye kapıyı içerden ben açıyorum. 3- Bagaj hem içerden açılmıyor hemde bagaj kapağındaki döğmeden, sadece kumandadan iki kez üst üste bagaj açma düğmesine bastığımda açılıyor (araba çalışırken kumanda devre dışı olduğundan,bagajı açmam için aracı stop etmem gerek) 4- Son olarak içerden kapıyı kilitlediğim zaman sadece kilitlediğim kapı kilitleniyor yani diğerlerini harekete geçirmiyor. Sebepleri nedir ne yapmam gerekir? Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 (düzenlendi) Merhabalar, Aynı sorunların benzerleri benim aracımda da mevcut.Şöyleki; 1- Çift kilitleme nasıl anlaşılır yani bir kez kilitlediğim zaman şak diye ses gelip kapılar kilitleniyor ama ikinci kez bastığımda ne ses ne seda. 2- Ayrıca sağ ön kapı kumandadan ne kilitliyor, ne açıyor inerken içerden kilitliyor, binecek olan kişiye kapıyı içerden ben açıyorum. 3- Bagaj hem içerden açılmıyor hemde bagaj kapağındaki döğmeden, sadece kumandadan iki kez üst üste bagaj açma düğmesine bastığımda açılıyor (araba çalışırken kumanda devre dışı olduğundan,bagajı açmam için aracı stop etmem gerek) 4- Son olarak içerden kapıyı kilitlediğim zaman sadece kilitlediğim kapı kilitleniyor yani diğerlerini harekete geçirmiyor. Sebepleri nedir ne yapmam gerekir? Kilitçiye gidip sol ön kapıdaki kilitin içinde 3 tane kahverengi soket var değiştirin sorun kalmaz. 14 Ekim 2014 tarihinde İlker Yüksel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Mert 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kilitçiye gidip sol ön kapıdaki kilitin içinde 3 tane kahverengi soket var değiştirin sorun kalmaz. Teşekkür ederim ilker bey, ilk fırsatta adanaya gidip baktıracağım. Yalnız şöyle bir dipnot vereyim. baya bi zaman önce sol ön cam arıza yapmıştı camı indirip kaldırırken tıkırtı geliyordu giderekte ses artmıştı, bi elektrikçi tanıdığıma yaptırmıştım sağolsun tertemiz yaptı ve daha da sorun olmadı, o zaman kapının içini açtığında problemi ona söylemiştim, baktı ve burda bir motor olmalı demişti o yok dedi, bagaj açma motoru demişti, bana çok uzak geldi söylediği şey, böyle birşey olabilir mi? yani benden önceki sahibi zamanında çıkarılmış olabilir mi? yada motor dediği başka birşey mi beyin gibi birşey mesela? inşallah dediğiniz gibi birşey vardır, çünkü daha az maliyetli gibi Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 Kemal bey motor yok kapının kilidi var ya onu sökecekler içini açacaklar içinde üç tane kahverengi soket var hepsini değiştirip takacak ortalama 100 tl bir işlem.Bagaj butonu ve diğer tüm özellikler bu dakikadan sonra devreye girecek. Aracın tüm kapı kilit mekanizması sol ön kapı kilidine bağlı. (Sol ön kapıda 3 tane diğer kapılarda 2 tane soket var.) Yorum bağlantısı
Kemal Mert 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kemal bey motor yok kapının kilidi var ya onu sökecekler içini açacaklar içinde üç tane kahverengi soket var hepsini değiştirip takacak ortalama 100 tl bir işlem.Bagaj butonu ve diğer tüm özellikler bu dakikadan sonra devreye girecek. Aracın tüm kapı kilit mekanizması sol ön kapı kilidine bağlı. (Sol ön kapıda 3 tane diğer kapılarda 2 tane soket var.) Bilgilendirme için teşekkürler ilker bey, ilk fırsatta ya adam akıllı bir elektrikçiye gideceğim, ya da kilitçiye, sonucu paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Bilgilendirme için teşekkürler ilker bey, ilk fırsatta ya adam akıllı bir elektrikçiye gideceğim, ya da kilitçiye, sonucu paylaşacağım. İlker bey dün aracımın bakımlarını yaptırdım, yağ,tüm filtreleri,vs.sonra elektrikçiye götürdüm detaylı baktırdım sol kapı açma motoru yanmış değiştirdiler, soketler takıldı, ne kapılarda ne bagajda herhangi bir sorun kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 İlker bey dün aracımın bakımlarını yaptırdım, yağ,tüm filtreleri,vs.sonra elektrikçiye götürdüm detaylı baktırdım sol kapı açma motoru yanmış değiştirdiler, soketler takıldı, ne kapılarda ne bagajda herhangi bir sorun kalmadı. Sizin adınıza sevindim hallolduğuna. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Demirel 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Kilitçiye gidip sol ön kapıdaki kilitin içinde 3 tane kahverengi soket var değiştirin sorun kalmaz. Öncelikle herkese Selâmun aleyküm Forum'a yeni katıldım. Aynı sorun bende'de var ön kapıyı söktüm fakat 3'lü soketi göremedim sadece cam düğmelerine giren kalın bir soket var. Araç 2001 mk3 acaba benimki farklımıdır ?. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Aleykümselam Hakan Bey, Ben de aynı sorunu yaşamıştım ve forumda sıkıntımı dile getirmiştim. Kilit mekanizması önemli olduğu için kendim uğraşmadım uğraşacak ta vaktim yoktu zaten Götürdüm gösterdim açtılar değişecek parçayı değiştirdiler soket varmış o da çıkmış taktılar çalıştı ve halen de çalışıyor, kapı kilitlerinde sadece sol arka kapı soğuk havalarda kilitlenmiyor, ben kilitliyorum yazın sorun yok galiba yağlanması gerekiyor. Onuda çok takmıyorum. Benim araç ta mk3 2001 model. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts