Tuncay Bektas 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 arkadaşlar bu gözlük çok görünür oldu piyasada acaba kullanan var mı nasıl faydası oluyor mu yardımcı olabilir mi? http:// [/url] Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Abim almıştı benim arabada var.1 kere bile kullanmadım. Takınca heryeri hafiften sarı görüyorsun buda farklı renklerdeki farların gözünü almasını azaltıyor ama heryeri sarı görmeye alışmak lazım. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Bana netten yaptığım bir alışverişten hediye gelmişti. Denedim işe yarıyor mu diye ama anlayamadım çünkü 3 dk dan fazla takamadım çok rahatsız etti. Galiba cam olmadığından, sarı plastik gibi bişey. Eğer ihtiyaç varsa optikçilerden almanızı tavsiye ederim. Onlar hem işe yarar hem de sağlıklı olur. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Eğer rahat bir yolculuk yapmak istiyorsanız marka vermek istemiyorum ama kaliteli güneş gözlüğü almanızı tavsiye ederim. Boşuna bunlara para vermeyin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Polarize cam aman aman birşey değildir, o yüzdende 100 liralıklara falan bakmanıza gerek yok, markaya para veriyorsunuz, şunu alın geçin mesela, 50 kaat bile fazla, Drager yeter. http://www.teknikoutlet.com/Drager-X-pect-8312,PR-21886.html Yorum bağlantısı
Mehmet Yıldırım 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 bilindik bir siteden 8 tl ye almıştım.gece görüş gözlüğü diye satılıyor. Karşıdan gelen beyaz ışığı kırıyor.göz kamaştırmayan sarı renge dönüştürüyor.uzun süren gece yolculuğu için faydalı diyebilirim. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Bence faydalı bir ürün ışığın direk gözünüze gelmesini engelliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Vefa 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Hepsiburadan 9 liraya falan almıştım.Bayağı faydasını görmüştüm.Sonra arabayı değiştirdim gerek kalmadı.Gece olduğuna bakmayın güneşli havalarda da işe yarıyor.Özellikle gece uzun farla gelen densizlere karşı faydalı.Çok uzun süre takmayacaksanız ve gözlük takmakta probleminiz yoksa tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 2 sene önce BİM e Heider gelmişti. 3-4 hafta bir tanesi satılmamış. Sonunda indirime sokmuşlardı. 59,90 dan 29,90 Tl ye almıştım. Normalde 100 Tl nin üzerinde. Şekil olarak piyasadaki en karizmatik gözlük. Gündüz takınca etraf HD gibi güzel bir şekilde görünüyor. Görüntüyü netleştiriyor. Gece karşıdan gelen araçların ışık hüzmelerini kısarak rahat ve güzel veriyor. Gözü rahatsız etmiyor. Yağmurda ve karda daha çok faydalı. http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/heider-hb1-anti-glare-gece-gorus-gozlugu-120665339 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 bir ara eşim bana güya hediye olsun diye almıştı. (kesin emin değilim ama pazarlama taktiklerine kurban gitmişte olabilir.) bir sefer denedim, bir faydasını görmedim. lüzumsuz bir eşya olarak kabul ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Bende var kaç senedir kullanıyorum. Gece yağmur kar her durumda faydasını görüyorum rahatsızda etmiyor.. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Sarı cam yağmurda,karda ve gecede oldukça işe yarıyor ama çerçevenin de iyi olması lazım yoksa çok rahatsız ediyor. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Ben kullanıyorum faydalı bir ürün daha kaliteli olsa iyi olurdu. Çerçeve kötü... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 hepsiburada'dan 6.5 tl.ye almıştım, henüz kullanmak nasip olmadı Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Ben kullanıyorum ama ilk başta alışmadığın için zor oluyordu sonra alışınca keyifli bir şekilde kullanıyorum. Geceleri bazı arabaların far ayarı bozuk iken gözlüklüğün faydası çok var N11 den 15 tl veya 16 tl ye almıştım 10 ay falan oluyor Yorum bağlantısı
hakan çeçen 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Ben havalı tüfek zamanında gözü korumak için almıştım. Gözü havalı tüfek saçmalarından koruyor gerçekten. Bunun gerçekliğini bilmem ama 3m'de güvenlik amaçlı bu gözlüklerden var. Alacaksanız bari 3m alın. Kaliteli olsun. Kötü plastikler gözünüzü yorabilir. Bu arada kalitelilerin gözü dinlendiyor (bu benim görüşüm). Gündüz taktığımda rahat ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts