Oğuzhan Ertuğrul 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Herkese selamlar , connect in el freni tutmuyor. Hafif eğimli yolda bile arabayı geri salıyor.Geçenlerde arabanın arkasından ses geliyor diye , kriko vurdum arka lastiğe,lastiği yerden kestim, Lastiği çevireyim dedim lastik son derece sanki el freni çekili değilmiş gibi dönüyordu. Sizlere sorum kendimin yapabileceği düzeltebileceği bir durum var mı ? Gerdir falan dediler nasıl olur bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler kazasız belasız günler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 kampana sökülecek arkaya ayr yapılacak. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Başbuğ 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 el fren telindende olabilir Çağlar beyin dedigi gibi kampananıza baktırın oguzhan bey Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Önceki ford aracimda ayni sorun başima geldi. Kampana da sabit teli tutan küçük bir parça var. O kırilmiş tel içeri kaçiyordu ve yeterli gerginliği sağlayamiyordu.Sabitlenip kapatildi. 20 Tl ücret verdim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts