İçeriğe Yönlendir

Toyota Corolla1.4 D4D Elegans

Yalçın Dağlıoğlu

Recommended Posts

Yalçın Dağlıoğlu

Arkadaşlar Toyota Corolla 1.4 dizel mi yoksa 1.6 benzinli mi tercih edersiniz.

1.6 daha güçlü bir motor 1.4 performans olarak tatmin edermi Yarı otomatik sıkıntılımıdır .

2007 -2009 model aralığında  hangi versiyon dizel/benzinli aracı önerirsiniz. 

Düşündüğüm araç şu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-renault-yetkili-bayisinden-otomatik-toyota-coralla-elegant-paket-163496801/detay/

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

1.4 dizel alıcaksanız mauel alın otomatik olanı otobüs gibi vites değiştirdiği için sinir bozucu hale geliyor perfonmans olarak gayet iyi 90 hp ve güzel gidiyor.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Abi bu modeldende sürdüm.2013 olandanda sürdüm üst komşumuzda var.Bu modelde fazla yakıt tüketiminden dolayı sattı üst komşumuz araçta birde yokuş kalkış desteği yok sanırım yokuşta geri kaçırıyordu.Konfor olarak gayet güzel arabaya binince konfor hissini veriyor direk.Dizelin vites geçişleri hoşuma gitmemişti.Ama benzinli yağ gibi akıyor 1.6 çok fazla km yapmıyorsanız benzin+lpg otomatik 1.6 bakılabilir.

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Bu araç olmaz bir başkası olur önemli olan hangi araca bakmam gerek 1.6 benzinli ,1.4 dizel otomatik veya manuel mi ona karar vermek. 

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

2009 1.6 elegance manueli var bende 100 km yi geçmediğiniz takdirde benzine göre gayet ekonomik... Gidişine zaten lafım yok... Yine 100 km hızı geçmediğiniz takdirde duyacağınız sadece az bir lastik sesi olur... Hakkınızda hayırlısı... :)

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

2009 1.6 elegance manueli var bende 100 km yi geçmediğiniz takdirde benzine göre gayet ekonomik... Gidişine zaten lafım yok... Yine 100 km hızı geçmediğiniz takdirde duyacağınız sadece az bir lastik sesi olur... Hakkınızda hayırlısı... :)

Peki1.6 benzinli mi 1.4 dizel mi. Yolda 1.6 bmw gibi madara olmayalım. :moto:​ 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak

Dizel otomatiklerde yoğun trafikte ısınma(10-15 dk çalışmama) ki bunu yetkili servisleri soyluyor. Kalibrasyon gibi sıkıntıları olduğunu da duymuştum. Benzinli otomatiklerde de her tam otomaikte olduğu gibi güçsüzlük mevcut

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Bunların 2011 modeli dizel bir arkadaşımda vardı arac yağ yakıyordu garanti dahilinde segman atıldı o da tutmadı sonra soğudu sattı kurtuldu.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Peki1.6 benzinli mi 1.4 dizel mi. Yolda 1.6 bmw gibi madara olmayalım. :moto:​ 

Dizel hakkında bilgim yok kullanmadımda ne desem yalan olur... Fakat benzinlide hiç tereddüt etmeden alın derem madara olmazsınız madara edersiniz ama... 3 hafta önce İstanbuldan Silivriye dönerken yeni kasa focus biraz hareket yaptı bende yaptıştırdım focusa 5-6 boy fark attım biraz gittik focus aradaki farkı kapatamadı... Uzun yolda ortalama 100 Km hızla gittiğinizde takdirde km de 30 kuruş yakıyor... Fazla derseniz lpg taktırıp kullanın derim... Kalkışları zayıf araba hantal olduğu için yığılıyor ama sürati aldığı takdirde nal toplatırsınız... Arabam 74 bin km de bu zamana kadar servisinden başkasına götürmedim en fazla ödediğim rakamda 300 küsürat olması lazım... Seçim tabiki sizin... :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Yok ki şöyle temiz bir şey. Tabi sen buldun  temizinden, bizi unuttun hani paslaşıyorduk.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yok ki şöyle temiz bir şey. Tabi sen buldun  temizinden, bizi unuttun hani paslaşıyorduk.

Abi daha araba alamadın mı :D :D 

Yorum bağlantısı

Abi toyotaya karar verdiysen 1.33 comfort tavsiye ederim. Bekarken arkadaşım sıfır aldı 2010 yılında. Benzinli araca göre çok güzel yakıtı var. Gidişi ise hiç 1.33 demezsiniz. Aabartı gelmesin aşağıdaki fotoğraf çekildiğinde malesef araçtaydım. :( Ayrıca 6 ileriydi.

30sSTNd.jpg?1

örnek ilan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-hatasiz-2011-corolla-69000-km-de-180022055/detay

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

Araçtaki vites tipini bilmiyorum ancak otomatik olan mmt ise koşarak kaçın. 

Sebebi için google amcaya toyota mmt yazın, anlarsınız.

İlave: Şanzımandan başka yerine lafım yok.

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Araçtaki vites tipini bilmiyorum ancak otomatik olan mmt ise koşarak kaçın. 

Sebebi için google amcaya toyota mmt yazın, anlarsınız.

İlave: Şanzımandan başka yerine lafım yok.

mmt şanzıman

mmt şanzıman

o zaman manuele bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...