İçeriğe Yönlendir

Aux Yaptım Fakat Ses Az Ve Sadece Bir Taraftan

Volkan Ceneviz

Recommended Posts

Volkan Ceneviz

evet aux kablosunu yaptım teybe pc pinlerine takılan basit bi giriş söktüm ve 5 6 11 nolu pinleri teybe göre ayarlayıp kablolara ek yaptım ve ayarlardığım sekilde taktım altın uçlu erkek jak kullandım fakat dediğim gibi pc anakart lara takılan ince pinlerin kablosuna ek yaptım ses az geldi sağ taraftan geldi ama sağ tarafa ses geliyor sol tarafa fade ayarı yaparak deniyorum gelmiyor denedim kabloları değişip gene olmadı acaba sorun nerde artı ses kaltiesi neden böyle 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

teybin neresinden girşi yapıldı? teyp hangi seri? diğer jackte kaısa devre olamaz mı? lehimde

Yorum bağlantısı
Cihan Arslan

ben elektirik malzemeleri satan bir yerden aldım 1.8 metre uzunluğunda 2 tl ye.ayrıca kipada altın uçluları 11 ve 15 tl ye var.

sizin kablonuz hazırlanırken yanlış lehim yapılmış olabilir.

birde sizin araç nasıl bilmiyorum ama benim müzikçalarda aux un ayarları ayrı. yani auxu açtıktan sonra basını tizini treble sini falan ayarlıyorsun ses artıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

sesin az olması dişi jack kullanmanızdan kaynaklı.tek taraftan cıkması 5-6 pinlerinden birini 11 yani şase pini yerıne takmanızdan olur

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz

ford focus trend yani 6000 cd  5,6. pinleri deneyerek taktım sağ sol değiştirdim. 11 e başka taktığımda zaten hiç bir şekilde ses alamıyorum 11 siyah olanı diğerlerini değiştirerek taktım tek traflı ses geldi. artı lehim olayı yok direk bağladım kablodan kabloya çünkü ucunda hazır soket var bozmadan direk kabloları birbirine bağladım teybe göre taktım 

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz

ama nasıl bi işlem yapmalıyım tek tek denedim her kabloyu değiştim altta ki 11 nolu kabloyu değişnce ses gelmiyor yani şaseye farklı kablo taksam heralde çalışma imkanı yok şaşe belli sadece 5, 6 noluyu değiştirmem gerekiyor sanırım ama her ikiside aynısını yaptı sorun nerde olabilir 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...