İçeriğe Yönlendir

2006 C Max'larda Tarih Ayarı

Mustafa Şimşek

Recommended Posts

Mustafa Şimşek

Günaydın,

2006 C Max'larda Tarih Ayarlarında neden yıl olarak 2014 veya 14 seçilemiyor ?

Teşekkürler.

lzrnyp.jpg

Yorum bağlantısı

2006 dan ziyade, otomatik olanlarda var bu tip ekran. Size en sağlıklı otomatik vites Focus sahipleri yada M. Fatih Yüce abimiz yardımcı olabilir. Manuellerde üstteki ekran yok. Çift satır ekran var. Tarih teypte..

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Denedinizmi bilmiyorum ama eger teyp sony ise menu tusuna uzun basip, oklarla menüyü hareket ettirip tarihi kisminda ayarlanabiliyor olmasi lazim. (bu bizim kucuk ekranlarda gecerli. belkide sizinki yol bilgisayari menüsünden ayarlaniyordur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Denedinizmi bilmiyorum ama eger teyp sony ise menu tusuna uzun basip, oklarla menüyü hareket ettirip tarihi kisminda ayarlanabiliyor olmasi lazim. (bu bizim kucuk ekranlarda gecerli. belkide sizinki yol bilgisayari menüsünden ayarlaniyordur

dediğiniz gibi denedim ancak 09 (2009 anlamında) 'dan sonra 00 oluyor 11 veya 12 olarak devam etmiyor ?

bende şimdilik geçici olarak 26.09.04 olarak ayarladım :)

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

enteresan bir durum. 2006 model aracta 2009 son tarih olmasi imkansiz bence. biraz daha kurcalayin isterseniz, kullanim kitapcigina bakin bi

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu ekran sony  ile paralel çalışıyor. Sony'deki ayarları düzeltince burasıda otomatik düzelir ama ben şimdiye kadar senede 2 kere saat ayarı ile oynadım onun haricinde hiç şaşmadığı için tarihi ellemedim. 2014 olarak bende görünüyor. Belki 3.cü dijit arızalıdır 1 olmuyorda olabilir. Aracı satın sorunlardan kurtulun ( genelde herkes böyle yazıyor :) )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

dijitalde bir arıza yok, küçük bir ayar için de araç satmaya gerek yok :)

dediğiniz gibi diğer ekrandan yapacağım.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...