Serdar Samancıoğlu 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Hatırlayacağınız üzere aracımdaki birkaç kusurdan ötürü şöyle bir konu açmıştım. Boyatmalı Mıyım? Yine bir gün aklımda bu sorular napsam diye düşünürken birden kafamın üstünde ampül yandı. Meğer çin malıymış ben de söktüm yenisini taktım . Şaka bi yana bagaj kapağı için aklıma nerden estiyse kurbağacıkla düzeltme fikri geldi ve işte sonuç. Bu arada altına koyduğum bezi ince katladığım için biraz tırnak izleri çıktı ama artık gözüme batan yamukluktan eser yok. Bu da çamurluğun öncesi ve pasta ciladan sonrası. İsteyene pm den marka verebilirim. Bu da kurbağacık 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Elinize sağlık. İşlem güzel olmuş. Çin malı lambanın faydaları.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Büyük masraftan kurtulmuşsunuz... İsterseniz konunun altında da pastanın markasını paylaşabilirsiniz.. Reklam olacağını zannetmiyorum... Ben yanlış biliyorsam affola.. 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 El becerisinin faydaları güzel olmuş maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Reklam niye olsunki siz satmıyosunuz sonuçta, pastanın markasını alalım. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 27 Eylül 2014 Yazar Paylaş 27 Eylül 2014 (düzenlendi) Elinize sağlık. İşlem güzel olmuş. Çin malı lambanın faydaları.. Güzel çalışma,tebrikler. Elinize sağlık. Güzel çalışma El becerisinin faydaları güzel olmuş maşallah. Herkese teşekkürler, biraz acemiliğime geldiği için bagaj kapağı mükemmel olmadı ama göze batan bişey de kalmadı. Bu arada ilk mesajımı düzenle seçeneği çıkmıyor o yüzden burada paylaşıyım. Koçtaş'ta krem tüpü şeklinde satılan Turtle Wax Scratch Remover ürününü kullandım. 27 Eylül 2014 tarihinde serdar samancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Eline sağlık, senin yaptığın tamamen sinir olup dayanamayıp beklemeyi göze alamayıp kendi işini kendin halletme durumu sanırım, tam da benim yapacağım şey zaten 1 Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 27 Eylül 2014 Yazar Paylaş 27 Eylül 2014 Bişey kafama takılınca rahat duramıyorum, biraz da bişeyleri yapabildiğimi görmek rahatlatıyor sanırım Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Elinize sağlık, sabırsızlık bazen güzel sonuçlara imza atmamıza neden de olabiliyormuş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Güzel olmuş, elinize sağlık.... 1 Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 9 Ekim 2014 Paylaş 9 Ekim 2014 elinize sağlık güzel olmuş birde sorum olacak pastanın renk seçeneği gibi bişey varmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts