İçeriğe Yönlendir

Sis Fari Yanmiyor

Eren Yılmaz

Recommended Posts

Eren Yılmaz

Merhaba arkadaşlar 2008 focus collection aracımda sis fari bianda yanmamaya başladı. Elektirikçiye gittim ampulleri , sigortaları ve aç - kapa anahtarini kontrol ettiler fakat sorun bulamadilar. Aracı cihaza baglatmam gerektigini sorunun nerde olduğunu göstereceğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan varmı herhangi bir akım gönderen cihazdami sorun vardır fikri olan varsa sevinirim .

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

hem ögrencisin hemde iki aracınmı var,kişisel bilgilerinde aracın fiesta,soru sordugun araç focus :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

hem ögrencisin hemde iki aracınmı var,kişisel bilgilerinde aracın fiesta,soru sordugun araç focus :rolleyes:

Bundan bize ne Hami bey?

Bu sorun işte.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Bundan bize ne Hami bey?

cümle hatası ve yanlış anlama oldu heralde,anlatılmak istenen o degildi aslında.

sadece ve sadece soru sordugu ve bilgilerindeki farklılıktı aslında toplam iki araç gibi olmuş oluyor ya.kıskançlık ve başka birşey degil..

cümle hatası ve yanlış anlamaya yol açtıysam özür dilerim... :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

cümle hatası ve yanlış anlama oldu heralde,anlatılmak istenen o degildi aslında.

sadece ve sadece soru sordugu ve bilgilerindeki farklılıktı aslında toplam iki araç gibi olmuş oluyor ya.kıskançlık ve başka birşey degil..

cümle hatası ve yanlış anlamaya yol açtıysam özür dilerim... :(

Estağfurullah.

Bu forumda maalesef bu tip yargılamalarla zaman zaman karşılaşıyoruz. Hiç hoş olmayan atışmalara kadar ilerliyor bu durum. Bu sebeple aynı şimdi olduğu gibi bir yanlış anlaşılma var ise önüne geçmek için yazmıştım.

Sorun yok :flowers:

Yorum bağlantısı

Merhaba arkadaşlar 2008 focus collection aracımda sis fari bianda yanmamaya başladı. Elektirikçiye gittim ampulleri , sigortaları ve aç - kapa anahtarini kontrol ettiler fakat sorun bulamadilar. Aracı cihaza baglatmam gerektigini sorunun nerde olduğunu göstereceğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan varmı herhangi bir akım gönderen cihazdami sorun vardır fikri olan varsa sevinirim .

Far anahtarını söküp baktılar mı?

Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Bir yerde şase var ama nerede. Taktığının sigortayı patlatıyor mu? Yoksa sigortayı değiştirdiğiniz halde yanmıyormu.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Coşkun Demir

Herşey normal farkar yanıyor arka sis yanıyor ve ön sisler yanmıyor elektrikciye gösterdim fakat büyün komtroller yapıldı role ve sigorta vesayre ama çözülmedi başından böyle birşey geçen yardımcı ola bilirmi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sorun çözüldümü aynı olay bendede var şimdi napmalıyım

Coşkun bey bu konudan devam edelim.

Herşey normal farkar yanıyor arka sis yanıyor ve ön sisler yanmıyor elektrikciye gösterdim fakat büyün komtroller yapıldı role ve sigorta vesayre ama çözülmedi başından böyle birşey geçen yardımcı ola bilirmi

Yorum bağlantısı
Coşkun Demir

Kisenin başına gelmedimi böyle bir sorun napıcağım hakkında bi bilgisi olan varmı

Yorum bağlantısı
Coşkun Demir

Ben aldığımda üzerinde vardı nerde olduğunuda bilmiyorum kontrol edicem tşk ler ama american parklar yanıyo

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Ben aldığımda üzerinde vardı nerde olduğunuda bilmiyorum kontrol edicem tşk ler ama american parklar yanıyo

Amerikan parlaklar yanar ama baglantida hata var ise ya farlar yanmaz yada sisler arka sisler calistigina göre hata var ortada siz bi bakin baglantiya insallah düzelir :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Demir

Evet sorun çözüldü ve katlanır ayna modülü ile alakalı bir sorun oldu söktüğümüzde sisler yanıyor taktığımızdaise modülü sisler yanmıyor modül ün uyumsuz bir durumu var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...