Sedat Kılınç 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Merhabalar, Aranıza yeni katıldım 1998 model Mondeo 2.0 GLX aracım var 3 ay önce aldım. Dün aracı stop ettim 5 dakika içinde bekledim ve arka kapıdan indi bindi oldu aracı çalıştırmak istediğimde panele ve kontaga elektrik gelmedi dörtlüler filan normal alışıyordu motor bölümünde sigorta kutusunu açtım sigortaların üstüne bastırdım ve aracı 3 kere kilitledim açtım ve arac calıştı. Bu sigortadanmı kaynaklanıyor yoksa gizli koruma gibi birşey mi mevcuttur. Yardımınız için teşekkür ederim. Ayrıca form çok güzel katılmadan edemedim.Emegi geçen herkese çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Oncelikle hos geldiniz. Yasa bagli olarak oksitlenmeler olabiliyor, sigortalari sokun temizlemek yerine ayni degerde sigorta takin maliyetli bir sey degil zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 koruma vs yok. sigorta kutusuna baktıırn yolda bırakabilir Yorum bağlantısı
Sedat Kılınç 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Teşekkür ederim En yakın elektrikçiye gidecegim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts