Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay gibi süren bi araç araştırmasından sonra yeni aracımı almış bulunmaktayım.Araç 2009 model jaws 42 bin km de,ilk sahibinden,tamamiyle orjinal,en dolu modeli,detayları kullandıkça yazarım. Araç arayışım esnasında bana destek olan yardımlarını esirgemeyen,benim en doğru karar almam konusunda sürekli fikir alışverişinde bulunduğum,başta murat ersel abim,eren erdoğan kardeşim ve telefonla sık sık rahatsız ettiğim emmi ye çok teşekkür ederim Resimler gelsin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bende bu konuyu bekliyordum abi hayırlı uğurlu olsun tekrardan Kocaman maşallah Ayrıca rica ederiz abi faydamız olduysa ne mutlu.Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bende bu konuyu bekliyordum abi hayırlı uğurlu olsun tekrardan Kocaman maşallah Ayrıca rica ederiz abi faydamız olduysa ne mutlu.Allah kaza bela vermesin çok teşekkür ederim eren,herşey için Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Barışcım hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel görünüyor. İnşallah bende yakında senin jawsın arkadaşı ASX'i alabilirsem forumda canları sıkılmaz. kardeş kardeş geçinir giderler. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 41 kere maşallah. Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı olsun.güle güle kullan.stoplar çok güzel maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Barışcım hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel görünüyor. İnşallah bende yakında senin jawsın arkadaşı ASX'i alabilirsem forumda canları sıkılmaz. kardeş kardeş geçinir giderler. inşaallah abi,gönlüne göre olsun,teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Barış abi çok güzel bir araç güle güle kullanın. Bunların bir de spoilerli modeli vardı orjinal spoiler denk getirirsen güzel olur güzel günlerde kullanman dileği ile. 1 Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun Barış ,güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun . Çok güzel araba :nazar: Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Balığı güle güle kullanın.Sanırım tek eksiği Yorum bağlantısı
Hami Erışık 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 stopları bunun orjinalmi,,,çok güzelmiş. önden bakınca tamamen köpekbalıgı,bende şahsen şekil olarak begendigim bir araç. güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Abi hayırlı uğurlu olsun. Güzel görünüyor. 1 tur veresene Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. 1 Ekim 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı olsun artık bilgilerdeki araç kısmınada yazarsınız : Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Barış,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız cezasız binersin inşallah Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bilgilenmek adına sormak istiyorum. Full donanımlısının model adı nedir? Lazım olur bir gün Çok güzel araba maşallah. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Ee, güzelmiş ya. Hayırlı olsun. KAzasız, belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bilgilenmek adına sormak istiyorum. Full donanımlısının model adı nedir? Lazım olur bir gün Çok güzel araba maşallah. lancer 1,5 Invıte teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts