Fatih Taktak 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel bir tercih olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Barış abi güle güle kullan. Gönül isterdi ki benim arabayı sana satmak, durumları uzun uzun konuştuk, hakkında hayırlısı buymuş demek ki... Aklıma takılan otomatik arıyordun diye hatırlıyorum... teşekkür ederim hocam,hanımın da kullanabilmesi açısından öyle bir düşüncem vardı ama,buna nasipmiş. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Kazasız belasız kullanın inş çok da güzelmiş heleki stoplarr Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun, birde buna oem evo body kit taktınmı tamamdır Bu arada jawss tan sonra Orka modeliyle fena gelecek bu lancer 4 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı olsun.arkadaşımın da var.ama arka kesinlikle spoiler istiyor. nedense arkasını ben bi sevemedim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun.On numero ...Kazasız Belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı olsun.arkadaşımın da var.ama arka kesinlikle spoiler istiyor. nedense arkasını ben bi sevemedim. :D :good1: Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 çok güzel hayırlı olsun, lpg ye uyumlumu bunlar? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Nankör seni Baktığımız arabalar yüzüne gözüne dursun Hayırlı olsun kardeşim,güzel günlerde kullan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Güle güle kullan kardeş. Durdun durdun bir anda patlattın bombayı. Allah kaza bela vermesin. Güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Ooo hayırlı olsun abi yeni makinen. Yakışır. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 çok güzel hayırlı olsun, lpg ye uyumlumu bunlar? uyumlu diye biliyorum,birçoğu zaten lpg li bayi çıkışı lpg li de satıldığını da söyledi aldığım arkadaş,fakat onlar taktırmamış. Ooo hayırlı olsun abi yeni makinen. Yakışır. Allah kaza bela vermesin teşekkür ederim ilteber Hayırlı uğurlu olsun sağol zafer,daha iyileri sizlerin olsun,allah razı olsun Güle güle kullan kardeş. Durdun durdun bir anda patlattın bombayı. Allah kaza bela vermesin. Güzel araç. sağol mk,nasip bunaymış Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 hayırlı olsun,araç gayet şık ve güzel maşallah,malum japon arabası teneke taksan yakışıyor hepsine,tek merak ettiğim tabikide yakıt tüketimi,shuttle serviste kullanan şöförlerden pek olumlu yorum almadım ama sizden ilerleyen zamanlarda güzel yorumlar bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hayırlı olsun,maşallah.Ama spoilersız çıplak gibi duruyor bunlar. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Çok agresif çok sert olmuş bu abi be maşallah çok guzel. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Iste budur. Bir oncekinden daha iyisinin olacagindan suphe yok demistim. Beni hakli cikarmissin abi. [emoji5]️ masallah. Allah agiz tadiyla, kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. Yine benzinden kurtulamamissin ama abi. [emoji3] tekrar tekrar masallah. Hayirli ugurlu olsun. Sağol kardeşim,maalesef öyle oldu,focus dan az yakar diye düşünüyorum,olmadı tüplenecez bizde Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Barış abi, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kazasız, belasız, cezasız, gönlüne göre binebilmeyi nasip eylesin. Maşallah araç harika duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts