onurdursun 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Arkadaşlar merhaba, 99-00 model clk 200 kompresörleri kafaya takmış vaziyetteyim focusuma müşteri var onu satıp bu arabadan almak istiyorum biraz kredi kullanıcam ortalama bütçe 33-35bin arası Yıldız hakkında tecrübeli arkadaşlardan clk hakkında yorum almak isterim. örnek foto 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Mahmut ŞAHIN Abiye sorun. Konuyu görse gerekli yorumu yapar. Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Çok güzel makinalar. Hele ki tek kapı tadından yenmez. Büyüklerimiz, bilenlerimiz teknik detaylarını vereceklerdir ama beni bu merci'lerin bakımı parçası hep korkutmuştur. Hepsi aynı olacak diye bi' durum yok tabi ama geçen hafta Balçova Sanayi'de ustamla oturmuş çay içiyorduk yabancı plaka gurbetçi bi' abimiz getirdi bi mercedes ( seriyi tam hatırlamıyorum ) sol ön tekerlek frende vuruntu şikayetiyle söküldü. Adamlar amortisör ile fren düzeneğini yek parça yapmış. Orjinalini sordurduk 2000 tl. Balata temizleme spreyi fısfıs, devam. Yapacak bi'şey yok. Bu çok uç bir örnek tabi ama parçaları çok ucuz sayılmaz. Verdiğiniz paranın karşılığını :Mercedes-Benz gibi bir dünya devinden tabi ki alırsınız o başka, gerek konfor gerek güvenlik. 80küsür model Mercedesler sanayide hala yeni yetme markalara taş çıkartacak kadar diri duruyorlar. Şimdiden hayırlısı olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 çok çok iyi ustasına çok çok iyi biçimde eksperttiz yaptırın. mekaniğe 4 Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Furkan Avcı abimde de yıldız var pek çok parçasını söküp takmıştır. Onla irtibata geçmenizi önerebilirim. 2 Yorum bağlantısı
fatih iyigün 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 2000-2001 modeller makyajlı kasalardır o fiyatlara bulmanız zor. Bu model araçların temizini bulmak neredeyse imkansız gibi birşey. Temiz olara ise inanılmaz rakamlar isteniyor. Örnek olarak linkteki araca bakabilirsin gerçekten çok güzel ama fiyatıda ortada; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-koleksiyonluk-clk-beyaz-140.000-km-emsalsiz-157397601/detay/ Yorum bağlantısı
onurdursun 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Dediğim fiyata araç var temizligide ona goredir o paraya yüzbin km altı boyasız olmayacağının farkındaydı m Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 ikinci ellerinin zayıf olduğunu ve parça sıkıntısı yaşandığını belirtmek isterim 1 Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 ikinci ellerinin zayıf olduğunu ve parça sıkıntısı yaşandığını belirtmek isterim Bu yüzden w208 kasa ( CLK ) almaktan ustamında önerisi ile vaz geçmiştim ... C kasa ( W202 ) kasayı tercih ettim, gerçekten CLK çok klas ve şık bir araba ama acil bir durumda elden çıkartmakta sıkıntı yaşamak kuvvetle muhtemel ama yok siz gönlümde CLK var diyorsanız çok iyi araştırarak çok sıkı bir ekspertiz yaptırmanızda fayda var ... Şayet Mercedesin temizini alırsanız kolay kolay sanayiye yolunuz düşmez ... Mesela ben yılda bir sefer yağ değişimine gidiyorum... 5 Yorum bağlantısı
onurdursun 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 teşekkür ediyorum, tasarım olarak hoşuma gitti ve 00 modelde olsa hala prestijli duruyor bekar olduğum için 1-2 sene biner satarım diyorum ama araba hakkında hiçbir bilgim yok tabi focusumda bu normal şartlarda başka bir araba için kıymam buna ama merso kafamı kurcaladı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 focus parasına mercedes. masrafı yoksa alın. 192 ps motor çok zevkli yakıtı da normal sürüşte makuldür. c200 K yı yeni pert ettik hala bi tane daha alasım var ama bakalım. focusunuz kaç model onunda makyajı iyiymiş Yorum bağlantısı
onurdursun 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Focus 07 model bende aynı paralara yıldız varken değerlendirelim diye düşündüğümden bu arayışa girdim ama vazgecirtecekler galiba Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 (düzenlendi) Zevki başka olsa gerek geçenlerde yakaladım bende bir tane jant lastik 10 numara [emoji3] Bizim focus a uyarmı acaba bu jantlar Bijon tutarmi ?... 3 Ekim 2014 tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
onurdursun 3 Ekim 2014 Yazar Paylaş 3 Ekim 2014 Bak ya böyle tahrik edici fotoğraflar paylasmayin lütfen Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 3 Ekim 2014 Paylaş 3 Ekim 2014 Araçta oynama hiçbir şey yoktu sadece jant lastik araç ortada önünde duranda sahibi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Bu model clk larda cidden temizini bulmak sıkıntı olabilir. Mercedes bu taş gibi bir şey olmaz deyip aldanmayın. Ama temiz bulursanız alın kullanın, ölümlü dünya. Bana da manyak mısın 3.200 Motor araba mı alınır demişlerdi, çok şükür pişman olmadım Allah kaza bela vermesin zevkle kullanıyorum. Motor parçası yönünden çok sıkıntı çekmezsiniz ama diğer donanımlar şaşırtıcı olabilir çünkü yetkili servis haricinde bulunamayabiliyor. Sınıf olarak C değil E sınıfının Coupe modelidir, yani konforu rahatlığı yaşanır. Alırsanız Allah temizine denk getirsin. İyi bayramlar... 3 Yorum bağlantısı
onurdursun 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 Teşekkürler temiz ini istediğim fiyatlara alabilmem zor çünkü zaman fiyat 40 binlere çıkıyor O zaman bu sevdadan vazgecicez öyle anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Bu aralar benimde kafama yatıyor. c200 w203 araba hoşuma gidiyor ama kullanan bir arkadaş yakıtından şikayetçiymiş. Lpg kompresör uyum sıkıntılarıda olabiliyormuş. Yorum bağlantısı
onurdursun 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 (düzenlendi) [ATTACH=CONFIG]28118[/ATTACH] şuan gözüme takılan ilanlar Mercedes - Benz CLK CLK 200 Komp. Avantgarde 2002 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 176588555 Mercedes - Benz CLK CLK 200 Komp. Avantgarde 2000 Model 34.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 181360163 Mercedes - Benz CLK CLK 200 200 Komp. 2000 Model 35.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 180465003 4 Ekim 2014 tarihinde onurdursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 (düzenlendi) Uzmanlar var tabii ama benim bu araç hakkında söyliyeceğim tek şey var, kullandım güzel evet, ama kesinlikle 2 kişi için zevk aracı, aile durumuna uygun değil, 2 kapı spor araçlar böyledir, eğer ailemle beraber kullanırım alışverişe giderim vs. diyorsanız anında sizi bayar, 2. araç olarak keyif için uygun .... Ayrıca denildiği gibi temizini bulmak dert, bizim şefe bulalım dedik, canımız çıktı, o 30 a yakın araba bakmış alayı tırt çıkmış mesela... 4 Ekim 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Araç denildiği gibi ise kaçırılmaması gerek hemde cabrio http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-tekrar-fiyat-dustu-2002-model-clk-200-kompressor-176588555/detay Yorum bağlantısı
onurdursun 4 Ekim 2014 Yazar Paylaş 4 Ekim 2014 Otuzaltı istiyordu benim arabayı satmış olsaydım hemen kredi cekerdim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Otuzaltı istiyordu benim arabayı satmış olsaydım hemen kredi cekerdimCabrio bakmayın bence, mekanizması sıkıntı yaparsa iş açabilir başınıza. Birde hemen vazgeçmeyin, bizim de kulağımız delik olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 bu arada sürüş dinamiği focustan çok farklıdır. yol tutuş adına clk da esp var galiba ama ben c200 de ilk zaman biraz bocaladıydım. hatta otobanda vs sol şeritte gereksiz fren yapan mercedeslerin sebebini de gördüm. aracın ön tarafı arkadan çekişe alışmayana değişik geliyor. aracın önden kayma eğilimi bi acayip. burda focus fantazisi yapmıyorum ama önden kopma eğilimi ve direkiyon tepkisi bi acayipti w202 nin. şase ne kadar ortak bilmiyorum ama yürüyeni benzer clk da da diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts