Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Dostlar biliyorsunuz bizim ufaklık Fiestadan ayrıldıktan sonra,epeyce bi süre Focus aradım ama nafile,aracada acil ihtiyaç olunca 2005 model Megane2 1.5dci Dynamic model olan bu araç denk geldi.Araçta darbe,boya değişen yok.109 000 km oldu.Yeni araç aldığımda mutlaka genede bir bakıma sokarım,ufak tefek ön düzen v.s elden geçirdim.Yakıtı oldukça mükemmel.Sunrof,hız sabitleyici haricinde full diyebileceğim ve kullanımı keyifli bir araç.Allah herkese daha iyilerini nasip etsin,buyurun bikaç resim... Bunlarda xenonlar Evet dostlar,telefonla çektim anca bu kadar.Şu anda sadece pasta,cila ve güzel bir temizlik istiyor,kışa hazırlanmalıyız.... 17 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 hayırlı olsun abi keyifli yolculuklar 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin hocam gule gule kullanin.teyp guzel olmus hocam.direksiyon kenarindaki tuslar aktif mi hocam.marka model nedir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 hayırlı olsun abi keyifli yolculuklar Çok teşekkür ederim Aydınım... Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin hocam gule gule kullanin.teyp guzel olmus hocam.direksiyon kenarindaki tuslar aktif mi hocam.marka model nedir. Navitech Serkan.Uzaktan kumandası olduğu için kumanda aparatını almadım,bu arada çok teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Yeni tanıştık ama yine de hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Yeni tanıştık ama yine de hayırlı olsun Adaşım,burada yeni eski diye bir kavram yoktur.Üye olan herkes bizim dostumuzdur.Çok teşekkürler.. 5 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Çok hoş görünüyor. Multimedia teyp de varmış. Allah kazadan beladan ve dahi trafik cezalarından uzak bir şekilde binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Çok hoş görünüyor. Multimedia teyp de varmış. Allah kazadan beladan ve dahi trafik cezalarından uzak bir şekilde binmeyi nasip etsin. Çok teşekkürler Celalettin Hocam,sağolun.. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 (düzenlendi) Hocam bu Sağlam naylonlardan .Tekrardan hayırlı olsun diyelim, Megane'ye bu renk çok yakışıyor. Dikkat etmemiştim, Şimdi Sami'den gördüm; plakanız güzel olmuş. Kaç hp? Yakıt değerleri nedir? 6 Ekim 2014 tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Abicim maşallah diyorum. Keyifle binersin umarım. Plakan yine maşallah adına göre olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 İlk ben söyleyecem abi merceksiz xenona karşıyız hayırlı uğurlu olsun 2 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Hocam bu Sağlam naylonlardan .Tekrardan hayırlı olsun diyelim, Megane'ye bu renk çok yakışıyor. Kaç hp? Yakıt değerleri nedir? Teşekkürler Muhammed.85hp Şehir içi yakıt tüketimi 5.5 Lt/100 km Şehir dışı yakıt tüketimi 3.9 Lt/100 km Ortalama Yakıt tüketimi 4.5 Lt/100 km Kitapçığındaki veriler böyle...Gerçektende çok ekonomik bir araç.Benim için önemli olan şehir içi tüketimi zaten.. Abicim maşallah diyorum. Keyifle binersin umarım. Plakan yine maşallah adına göre olmuş. Sami çok teşekkürler.Fiestamın plakasını geri aldım İlk ben söyleyecem abi merceksiz xenona karşıyız hayırlı uğurlu olsun Mustafa teşekkürler fakat daha önce yazmıştım bunları söktürüp halojen kullanacağımı.Genede duyarlılığından dolayı kutluyorum seni. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Abi hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Güzel değerler, Abi sen xenonları bana yolla adresi vereyim Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Abi hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.. Çok teşekkür ederim Mustafa sağolasın.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Güzel değerler, Abi sen xenonları bana yolla adresi vereyim Muhammed o kadar çok taliplisi varki Hayirli olsun... Teşekkür ederim Hasan Bey.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Gürkan 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Adaşım,burada yeni eski diye bir kavram yoktur.Üye olan herkes bizim dostumuzdur.Çok teşekkürler.. Arabanızla yeni tanıştık anlamında demiştim abi Yanlış anlaşıldım affola 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Arabanızla yeni tanıştık anlamında demiştim abi Yanlış anlaşıldım affola Hımm galiba ben yanlış anlamışım,özür dilerim Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Hayırlı bayramlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Dip not: Kapı aydınlatmaları ve tavan aydınlatmaları led ile değiştirilmeli. Totalde 40watt'lık bir tüketim var, en fazla 8watt'a kadar düşecektir tüketim. Warm White renk tercih edilirse halojenle aynı renk aydınlatmayı sağlarsınız. Xenon'lar hala mı takılı Stop'arlda sinyaller sarı, geri vitesler beyaz yanmaz ise muayeneye veda edin 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Hayırlı olsun abi. Allah kaza bela vermesin Çok teşekkür ederim Onur'um,Allah razı olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts