Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Dip not: Kapı aydınlatmaları ve tavan aydınlatmaları led ile değiştirilmeli. Totalde 40watt'lık bir tüketim var, en fazla 8watt'a kadar düşecektir tüketim. Warm White renk tercih edilirse halojenle aynı renk aydınlatmayı sağlarsınız. Xenon'lar hala mı takılı Stop'arlda sinyaller sarı, geri vitesler beyaz yanmaz ise muayeneye veda edin Bilgi ve uyarılar için teşekkür ederim Sani.Xenonlar sökülecek,sinyaller sarı yanıyorlar zaten.Ledlere el atamadım ama değişecek.. Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Hayırlı bayramlar. Çok teşekkür ederim Öğretmenim.Hayırlı bayramlar,sağolun... allah kaza bela vermesin abi Çok teşekkürler Barış,amin cümlemize... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 hayırlı olsun. dış tasarımı hoşuma giden araçlardan birtanesi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 hayırlı olsun. dış tasarımı hoşuma giden araçlardan birtanesi. Adaşım çok teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Maşallah. Hayırlı ve uğurlu olsun. Plakanız güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Maşallah. Hayırlı ve uğurlu olsun. Plakanız güzelmiş. Sağolasın Serkan,benim bütün araçlarımda plaka US dir. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Hocam maşallah kazasız belasız sürüşler Xenonlarda güzel duruyor sanki 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun uğur abi sedanlarda sevdiğim kasadır kendisi (komser kasa) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Hocam maşallah kazasız belasız sürüşler Xenonlarda güzel duruyor sanki Ya Onur xenonlar güzelde merceksiz olunca tadı yok.Bu arada çok teşekkürler.. Hayırlı uğurlu olsun uğur abi sedanlarda sevdiğim kasadır kendisi (komser kasa) Cüneyt çok teşekkür ederim.Evet bu kasa benimde çok hoşuma gidiyordu zaten,yol tutuşu falan mükemmel. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Ya Onur xenonlar güzelde merceksiz olunca tadı yok.Bu arada çok teşekkürler.. Cüneyt çok teşekkür ederim.Evet bu kasa benimde çok hoşuma gidiyordu zaten,yol tutuşu falan mükemmel. Hocam eliniz yatkınsa mercekli farlardan alıp bi xenona çevirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 hocam iyi günlerde kullanın.. ne kadara aldınız öğrenebilir miyim ? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 hocam iyi günlerde kullanın.. ne kadara aldınız öğrenebilir miyim ? Teşekkürler öğretmenim.Ben 26 000 tl ye aldım.Şu anda 27500 tl yi veriyorlar hemen.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Allah kaza bela vermesin hocam tekrar hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Allah kaza bela vermesin hocam tekrar hayırlı olsun Çok teşekkür ederim komutanım.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Uğur abi hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Uğur abi hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim Emre çok teşekkür ederim sağolasın... Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Abi alalı pek uzun bi süre olmadı ama yine görüşlerini merak ediyorum Performans, trim sesleri, konfor vs. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Abi alalı pek uzun bi süre olmadı ama yine görüşlerini merak ediyorum Performans, trim sesleri, konfor vs. Valla Onur,beni gayet tatmin etti.Konfor olarakta performans olarakta.Tabiki performas olarak 100 veya 105 lik megamlar farklı ama onlarda şehir içinde çok yakıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Abi hayirli olsun arka stopları beğenmedim.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Abi hayirli olsun arka stopları beğenmedim.. Sağol Ahmetcan.Neden ki ????? 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 (düzenlendi) Sağol Ahmetcan.Neden ki ????? Orjinal olarak kalsa daha hoş olur abi Kırmızı film gibi birsey cekmisler ya sökülmeli anlaminda 6 Ekim 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Orjinal olarak kalsa daha hoş olur abi Kırmızı film gibi birsey cekmisler ya sökülmeli anlaminda Anladım,bakayım öyleyse hemen sökerim.Söke söke bitiremedim yaafff.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Anladım,bakayım öyleyse hemen sökerim.Söke söke bitiremedim yaafff.. Birde xenonlar galiba 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Abi güle güle kullan kazasız belasız cezasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 İyi günlerde kazasız, belasız, keyifli sürüşler olsun üstad. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts