İçeriğe Yönlendir

Naylon Huzurlarınızda

Uğur Samyeli

Recommended Posts

Uğur Samyeli

Abi güle güle kullan kazasız belasız cezasız inşallah

İyi günlerde kazasız, belasız, keyifli sürüşler olsun üstad.

Allah tekerlerini düz bastırsın...

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,sağolun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: teyp güzelmiş. bilgi ekranı da faal mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşallah.

Çok teşekkürler Lokman Bey,sağolun..

:nazar: teyp güzelmiş. bilgi ekranı da faal mi?

Evet çağlar Bey faal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...

Teşekkürler Sadık Bey,sağolun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Aynısından kardeşimde vardı,yol bilgisayarı tüketim değerlerine çok itibar etmemek lazım diye düşünüyorum,biraz farklı oluyor.Reel hız ile gösterge hızı bu araçta çok farklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Aynısından kardeşimde vardı,yol bilgisayarı tüketim değerlerine çok itibar etmemek lazım diye düşünüyorum,biraz farklı oluyor.Reel hız ile gösterge hızı bu araçta çok farklı.

Çok teşekkür ederim Talip.Tüketim değerlerinde ufakta olsa  sapmalar var fakat hız olayını tam anlayamadım,yani gösterge ile gerçek hız farklı mı,az mı gösteriyor fazlamı  :unsure2:

hayırlı olsun abi. :nazar:

Teşekkürler Süleyman Bey,sağolun..

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Benimkisi gereksiz bir detay olabilir Uğur abi,aracı görünce aklıma geldi.O zaman arabayı Adana dan galeriden almıştık,ruhsat sahibi Mersindeymiş,beraber Mersine geldik,gelirken adamlar performansı görün diyerek bastılar.arabada 4 kişiyiz ibre 230 u geçmeye başladı tamam inandık dedik ama dışarı baktığında o kadar gitmiyor gibiydi ki 85 Hp ile o arabada o sürat imkansız.Sonrasında araç bizdeyken bir kere ölçme şansım oldu,ibre 90 gösterirken hatırladığım 78 gibi bir değer bulmuştum,80 değildi yani.Tabi sayaçta buradan bilgi aldığından 90 km gidilmiş görünen yol aslında 80 km bile değil,yakıt ortalamasıda eksik çıkıyor.Takriden %10-12 eklemek lazım.

Araç güzel,56 k km de almıştık,170 k km ye kadar sorunsuz kullandı ki 2 yıldan az bir sürede bu km yi yapmıştı,şantiyelere gidip geliyordu.170 k km civarı enjektör hatası vermeye başladı,tamir takım değiştirip satmıştı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun hocam tekrardan. Sonunda görebildik naylonu :) Allah kaza bela vermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benimkisi gereksiz bir detay olabilir Uğur abi,aracı görünce aklıma geldi.O zaman arabayı Adana dan galeriden almıştık,ruhsat sahibi Mersindeymiş,beraber Mersine geldik,gelirken adamlar performansı görün diyerek bastılar.arabada 4 kişiyiz ibre 230 u geçmeye başladı tamam inandık dedik ama dışarı baktığında o kadar gitmiyor gibiydi ki 85 Hp ile o arabada o sürat imkansız.Sonrasında araç bizdeyken bir kere ölçme şansım oldu,ibre 90 gösterirken hatırladığım 78 gibi bir değer bulmuştum,80 değildi yani.Tabi sayaçta buradan bilgi aldığından 90 km gidilmiş görünen yol aslında 80 km bile değil,yakıt ortalamasıda eksik çıkıyor.Takriden %10-12 eklemek lazım.

Araç güzel,56 k km de almıştık,170 k km ye kadar sorunsuz kullandı ki 2 yıldan az bir sürede bu km yi yapmıştı,şantiyelere gidip geliyordu.170 k km civarı enjektör hatası vermeye başladı,tamir takım değiştirip satmıştı.

Kadran kalibresi yapılması lazımmış. Bir de lastik ölçüsü değişiyor, kadrana girmiyorlar bu bilgiyi, bundan da olabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi hayırlar getirsin, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç

Uğur abi hayırlı olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Gerçekten az yakan ve yumuşak bir araba, hele ki arka diz mesafesi ve bagaj hacmi ile gerçekten alınıp binilesi bir araba, huzur ve güvenle binin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Tekrardan hayırlı olsun Uğur Hocam. Allah kaza bela vermesin :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi hayırlı olsun. :nazar:

Aynı aracın cruise modelli olanların olurda direksiyonu denk gelirse al. Direksiyon ve iki adet swiç ile cruise aktif hale geliyor, alt yapısı hazır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı olsun.

Ahmet çok teşekkür ederim..

Abi hayirli ugurlu olsun. Renault da her kasasini ayri ayri begendigim tek araba Megane. Megane 2'den ben de cok baktim. Temizini bulamadim.

Allah kazasiz belasiz binmeyi masip etsin. Masallahi var, cok guzel duruyor.

Aykut,çok teşekkürler,inşallah bir gün sanada nasip olur..

Abi hayırlar getirsin, güle güle kullanın.

Mehmet Bey,ayrıca size çok teşekkürler.Bana bu yaştan sonra bu kadar güzel dostlar kazandırmaya vesile olduğunuz için.Allah razı olsun..

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.

Ali Bey,teşekkür ediyorum..

Uğur abi hayırlı olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Gerçekten az yakan ve yumuşak bir araba, hele ki arka diz mesafesi ve bagaj hacmi ile gerçekten alınıp binilesi bir araba, huzur ve güvenle binin inşallah.

Çağrı işte bütün bu saydıklarından dolayı cezbetti beni ve almaya karar verdim..Çok teşekkürler..

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Osman Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler..

Tekrardan hayırlı olsun Uğur Hocam. Allah kaza bela vermesin :nazar:

Ali Hoçam teşekkürler,Allah razı olsun..

Abi hayırlı olsun. :nazar:

Aynı aracın cruise modelli olanların olurda direksiyonu denk gelirse al. Direksiyon ve iki adet swiç ile cruise aktif hale geliyor, alt yapısı hazır

Değerli Servet Ustam,çok teşekkür ediyor,verdiğiniz bilgi için de Allah razı olsun diyorum,sağolun..

Kadran kalibresi yapılması lazımmış. Bir de lastik ölçüsü değişiyor, kadrana girmiyorlar bu bilgiyi, bundan da olabiliyor.

Sani,benim arabada böyle bir sorun olduğunu zannetmiyorum.Çünkü hız ve yakıt gerçektende verilen değerlerde...

Hayırlı olsun hocam tekrardan. Sonunda görebildik naylonu :) Allah kaza bela vermesin :nazar:

Çok teşekkürler Ozan'ım.Acele acele tanıtım oldu işte.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Uğur hocam tekerine taş gelmesin. Plakayı görünce eski günler aklıma geldi. Manisa pek iyi günlerim geçmedi. Alaşahirde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Uğur hocam tekerine taş gelmesin. Plakayı görünce eski günler aklıma geldi. Manisa pek iyi günlerim geçmedi. Alaşahirde.

Arda,çok teşekkürler.Hayırdır askerlik anıları mı  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Arda,çok teşekkürler.Hayırdır askerlik anıları mı :D:D:D

evet uğur abi kenan evren alaşehirli olduğu için adam gölü kurutmuş üzerine eğitim alayı kurdurmuş. iki dağ arasında ayazı çok olan kulak memesi koparan bir soğuğu olan bir yer. eğitim çavuşuydum. doğuya asker yetiştiriyorduk. eğitimi anla abi. eğitim beni bitirdi. kanser hastası olduk orda. çok kötü günler di. 45 plaka görünce daha içim ürperir
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...