İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Bu Far Alınır Mı?

Gökhan Ünal

Recommended Posts

Gökhan Ünal

herkese hayırlı bayramlar.

malum sitede dolaşırken bu farlara denk geldim sizce bu linkteki farlar alınır mı,alındıktan sonra biraz üzerinde çalışıldığında adam olur mu anlayamadım.satıcı farların hella olduğunu söylüyor ama merceklerle ilgili bişey demedi.

oktay abiyle görüşmüştüm benim farların üzerinde çalışacaktık ama fırsatım olmadı sizce sıfırdan yaptırmak mı daha mantıklı yoksa bunları alıp biraz tadilatla görsel açıdan birkaç eklentiyle kullanmak mı mantıklı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-mondeo-hella-bi-x-enon-fari-172522003/detay

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İş görebilir.. Madem eski farı imiş.. Duvar resmi vardır, isteyin görelim... 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 dak daha beklenmez üstüne atlaanarak alınr. muhteşemler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

İş görebilir.. Madem eski farı imiş.. Duvar resmi vardır, isteyin görelim... 

o aklıma hiç gelmedi mehmet abi,duvar resmi bozuk olmuş olsa yinede alınır mı bunlar

1 dak daha beklenmez üstüne atlaanarak alınr. muhteşemler

çağlar abi kararsız kaldım eğer öyleyse yarın gidip alacağım sonra oktay abiye teslim etmeyi düşünüyorum,anadol bitti malum uğraşacak bişey bulamadığımdan bu aralar forda yöneldim biraz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bence yine de alınır ön cam yaptırması sadece bu paradan fazlaya mal olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

bence yine de alınır ön cam yaptırması sadece bu paradan fazlaya mal olur

spor yay almayı düşünüyordum o zaman onu biraz daha erteleyip bunlara yöneliyorum yarın tekrar görüşüyüm satıcıyla abi fiyatta biraz daha yardımcı olursa satın alıyım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence bozuk da olsa alınır. Ben atlardım şahsen :D

Yayı boşverin. Önce görmek sonra çakmak lazım. Bixenonu

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

bu farda yapılacak birşey yokki,zaten üzerindeki mercek;  hellanın d1s mercegi bi xenondur.

bu fara sadece gen 5 balast ve ampuller,selektöre devam.

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Bence de mukemmel bir firsat gibi gorundu.. 200 tl cikma normal far ciftini bile bulmak zor. Ankarada olsaydim sizinle yarisabilirdim [emoji12]

Simdiden hayirli olsun.

Aldiktan sonra oktay abiyle uzerine calisir cizgi kusur varsa giderirsiniz [emoji6]

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Bence bozuk da olsa alınır. Ben atlardım şahsen :D

Yayı boşverin. Önce görmek sonra çakmak lazım. Bixenonu

abi o zaman ben bu farlara balıklama atlıyorum satıcıyı arayım yarın gidip alayım ne gerekiyorsa oktay abiyle halledelim bunu

zaten kış geliyor yay  konusunda kararsızdım ona ayırdığım bütçeyle bunları halledeyim  :)

far ayarım bozuk ayar tutmuyor kör gibi geziyorum önüm açılsın biraz  :biggrin:

bu farda yapılacak birşey yokki,zaten üzerindeki mercek;  hellanın d1s mercegi bi xenondur.

bu fara sadece gen 5 balast ve ampuller,selektöre devam.

teknik detayını pek bilmiyorum ama artık yapacak bişey yok alacağım çünkü 1 çift yan sanayı far alsam bu para ee montajı ıvırı zıvır çok yüksek fiyatlara malolacaktı bana en azından bunları biraz daha düzeltebilirsem içini merceğini daha güzel bişey olabilir diye düşünüyorum

Bence de mukemmel bir firsat gibi gorundu.. 200 tl cikma normal far ciftini bile bulmak zor. Ankarada olsaydim sizinle yarisabilirdim [emoji12]

Simdiden hayirli olsun.

Aldiktan sonra oktay abiyle uzerine calisir cizgi kusur varsa giderirsiniz [emoji6]

teşekkür ederim yarın sabah erkenden gidip alacağım oktay abiyle gereken tadilat ve yenilemeleri yaparız diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Guzel resimleri bekleriz. Cok canimiz ceker oktay abi de bize yapar satar :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Guzel resimleri bekleriz. Cok canimiz ceker oktay abi de bize yapar satar :)

oktay abinin bu farlarla ilgili projesi hazır yanı mk2 farlarıyla ilgili bakalım bunda neler yapacak güzel olacağı kesin yarın farları bi alıyımda gerekenleri oktay abiyle halledecem,bide spor yay istiyorum artık onlarıda önümüzdeki aya alacağım onlar beklesin biraz

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Kaçırmaaa sakın üzülürsün. :)

kaçırmayı düşünmüyorum teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz

ben olsam alırdım  kendim yapsam bu fiyata zor hiç kaçırma al

Yorum bağlantısı
Misafir

Kaçırmayın. Ben de 300tl civarına bixenon montajı yapılmış fiesta farı bulup aldım,su an ampul ve balast yan sanayi ama sıfır alıp takicam mis gibi. sadece boş far fiyatı bu zaten

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Alanlar bi xenona geçiş yapanlara hayırlı olsun güle güle kullanın.Ama internetteki araştırmamda şunu öğrendim.Bosch mercek pek kullanılmıyor.Hella kullanılıyor bunun yanında evo 8  evo 10 mini morimoto mercekleri fx35  ZKW mercekleri gibi yurt dışı yabancı marka arabaların merceklerıni daha çok kullanıyorlar ve clear lens mercek camlarını kullanıyorlar.Keyif almak isteyen bence mercekleri taktıktan sonra biraz renk oynaması yapmaya çalışsın. :)

VyMNbv.jpg

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yanlış hatırlamıyorsam ben bu kişiden bir şeyler almıştım. mühendis olduğunu söylemişti, adını hatırlamadığım bir bakanlık ismi vermişti. Xenon mercek modifiyesiyle epeyce uğraşmış. Fctr'den bahsetmiştim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Farlari satin aldim suan itibariyle oktay abiye teslim ettim farlari gerisi oktay abide

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bosch'ın ışığı daha iyi, Sadece kesilme çizgisi daha kötüdür... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
(düzenlendi)

Farları komple dağıttım.Yapacağım çalışmada her şeyi yeniden tasarlamak gerekiyor.Cam şeffaf olunca ve bi-xenon olunca uzun hüzme pasif kalmış.Merceklerden ziyada görsel görünüm tasarımı yapmaya gayret ediyorum.Sinyal kısmı falan değişik ve Mondeo tutkum nedeniyle özel bişiler ve far sadece bu araca özel olsun istiyorum.Umarım begenilecek ve son derece kalite olacak bir far olacak.

Orijinal camlı far ve bu far için aynı anda çalışmaya başladım.Arge bölümü biraz uzun olacak.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

Yardımcı olabileceğimiz bir husus var mı Oktay abi? Sürahi, bardak vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...