Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 herkese hayırlı bayramlar. malum sitede dolaşırken bu farlara denk geldim sizce bu linkteki farlar alınır mı,alındıktan sonra biraz üzerinde çalışıldığında adam olur mu anlayamadım.satıcı farların hella olduğunu söylüyor ama merceklerle ilgili bişey demedi. oktay abiyle görüşmüştüm benim farların üzerinde çalışacaktık ama fırsatım olmadı sizce sıfırdan yaptırmak mı daha mantıklı yoksa bunları alıp biraz tadilatla görsel açıdan birkaç eklentiyle kullanmak mı mantıklı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-mondeo-hella-bi-x-enon-fari-172522003/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 İş görebilir.. Madem eski farı imiş.. Duvar resmi vardır, isteyin görelim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 1 dak daha beklenmez üstüne atlaanarak alınr. muhteşemler 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 İş görebilir.. Madem eski farı imiş.. Duvar resmi vardır, isteyin görelim... o aklıma hiç gelmedi mehmet abi,duvar resmi bozuk olmuş olsa yinede alınır mı bunlar 1 dak daha beklenmez üstüne atlaanarak alınr. muhteşemler çağlar abi kararsız kaldım eğer öyleyse yarın gidip alacağım sonra oktay abiye teslim etmeyi düşünüyorum,anadol bitti malum uğraşacak bişey bulamadığımdan bu aralar forda yöneldim biraz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 bence yine de alınır ön cam yaptırması sadece bu paradan fazlaya mal olur 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 bence yine de alınır ön cam yaptırması sadece bu paradan fazlaya mal olur spor yay almayı düşünüyordum o zaman onu biraz daha erteleyip bunlara yöneliyorum yarın tekrar görüşüyüm satıcıyla abi fiyatta biraz daha yardımcı olursa satın alıyım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Bence bozuk da olsa alınır. Ben atlardım şahsen Yayı boşverin. Önce görmek sonra çakmak lazım. Bixenonu 4 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 bu farda yapılacak birşey yokki,zaten üzerindeki mercek; hellanın d1s mercegi bi xenondur. bu fara sadece gen 5 balast ve ampuller,selektöre devam. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Bence de mukemmel bir firsat gibi gorundu.. 200 tl cikma normal far ciftini bile bulmak zor. Ankarada olsaydim sizinle yarisabilirdim [emoji12] Simdiden hayirli olsun. Aldiktan sonra oktay abiyle uzerine calisir cizgi kusur varsa giderirsiniz [emoji6] Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Bence bozuk da olsa alınır. Ben atlardım şahsen Yayı boşverin. Önce görmek sonra çakmak lazım. Bixenonu abi o zaman ben bu farlara balıklama atlıyorum satıcıyı arayım yarın gidip alayım ne gerekiyorsa oktay abiyle halledelim bunu zaten kış geliyor yay konusunda kararsızdım ona ayırdığım bütçeyle bunları halledeyim far ayarım bozuk ayar tutmuyor kör gibi geziyorum önüm açılsın biraz bu farda yapılacak birşey yokki,zaten üzerindeki mercek; hellanın d1s mercegi bi xenondur. bu fara sadece gen 5 balast ve ampuller,selektöre devam. teknik detayını pek bilmiyorum ama artık yapacak bişey yok alacağım çünkü 1 çift yan sanayı far alsam bu para ee montajı ıvırı zıvır çok yüksek fiyatlara malolacaktı bana en azından bunları biraz daha düzeltebilirsem içini merceğini daha güzel bişey olabilir diye düşünüyorum Bence de mukemmel bir firsat gibi gorundu.. 200 tl cikma normal far ciftini bile bulmak zor. Ankarada olsaydim sizinle yarisabilirdim [emoji12] Simdiden hayirli olsun. Aldiktan sonra oktay abiyle uzerine calisir cizgi kusur varsa giderirsiniz [emoji6] teşekkür ederim yarın sabah erkenden gidip alacağım oktay abiyle gereken tadilat ve yenilemeleri yaparız diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Emre Sutay 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Guzel resimleri bekleriz. Cok canimiz ceker oktay abi de bize yapar satar Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Guzel resimleri bekleriz. Cok canimiz ceker oktay abi de bize yapar satar oktay abinin bu farlarla ilgili projesi hazır yanı mk2 farlarıyla ilgili bakalım bunda neler yapacak güzel olacağı kesin yarın farları bi alıyımda gerekenleri oktay abiyle halledecem,bide spor yay istiyorum artık onlarıda önümüzdeki aya alacağım onlar beklesin biraz Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ekim 2014 Yazar Paylaş 6 Ekim 2014 Kaçırmaaa sakın üzülürsün. kaçırmayı düşünmüyorum teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Atilla Yılmaz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 ben olsam alırdım kendim yapsam bu fiyata zor hiç kaçırma al Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Kaçırmayın. Ben de 300tl civarına bixenon montajı yapılmış fiesta farı bulup aldım,su an ampul ve balast yan sanayi ama sıfır alıp takicam mis gibi. sadece boş far fiyatı bu zaten Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Alanlar bi xenona geçiş yapanlara hayırlı olsun güle güle kullanın.Ama internetteki araştırmamda şunu öğrendim.Bosch mercek pek kullanılmıyor.Hella kullanılıyor bunun yanında evo 8 evo 10 mini morimoto mercekleri fx35 ZKW mercekleri gibi yurt dışı yabancı marka arabaların merceklerıni daha çok kullanıyorlar ve clear lens mercek camlarını kullanıyorlar.Keyif almak isteyen bence mercekleri taktıktan sonra biraz renk oynaması yapmaya çalışsın. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Yanlış hatırlamıyorsam ben bu kişiden bir şeyler almıştım. mühendis olduğunu söylemişti, adını hatırlamadığım bir bakanlık ismi vermişti. Xenon mercek modifiyesiyle epeyce uğraşmış. Fctr'den bahsetmiştim. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 7 Ekim 2014 Yazar Paylaş 7 Ekim 2014 Farlari satin aldim suan itibariyle oktay abiye teslim ettim farlari gerisi oktay abide 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 Bosch'ın ışığı daha iyi, Sadece kesilme çizgisi daha kötüdür... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Farları komple dağıttım.Yapacağım çalışmada her şeyi yeniden tasarlamak gerekiyor.Cam şeffaf olunca ve bi-xenon olunca uzun hüzme pasif kalmış.Merceklerden ziyada görsel görünüm tasarımı yapmaya gayret ediyorum.Sinyal kısmı falan değişik ve Mondeo tutkum nedeniyle özel bişiler ve far sadece bu araca özel olsun istiyorum.Umarım begenilecek ve son derece kalite olacak bir far olacak. Orijinal camlı far ve bu far için aynı anda çalışmaya başladım.Arge bölümü biraz uzun olacak. 2 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Yardımcı olabileceğimiz bir husus var mı Oktay abi? Sürahi, bardak vs. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts