İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 2010 Model Kol Dayama Aparatı

Hüseyin Demirel

Recommended Posts

Hüseyin Demirel

Merhabalar;

Ford Fiesta 2010 Model Kol Dayama Aparatı arıyorum. önerebileceğiniz bir site bir link varmıdı?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

internette kolçak diye aratırsanız bir sürü ürün çıkıyor.Araç modeline uygun olarak seçim yaparsanız bizleri yormamış olursunuz.Biz size ürün karşılaştırmanızda yardımcı oluruz.Kullanan tecrübe edinen arkadaşlar yazar.Ama siz Google da Fiesta kolçak diye aratın.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirel

Eğer sadece demir sabitleyici aparatsa bulmanız zor.Aksi halde en sağlam ve sağlıklısı aşağıdaki linkteki.Bende takmıştım aracıma.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-2-ford-fiesta-2004-2010-kolcak-kol-dayama-netron-dan-179650365/detay

memmunsanız bende sipariş edeceğim uğur bey

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Ben 100 tl ye bardaklığa oturtulan delme gerektirmeyen kolcaklardan aldim.Konusu vardi modifiye bolumunde mobilde oldugum icin link veremiyorum.Konunun adi "Fiesta Modifiyeye Basladim" olacak bir gözatın isterseniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Az önce kol dayamayı taktım gerçekten dediğinşz kadar varmış çok rahat ve duruşuda şık.

y9SPd2n.jpg?1

z8ytsjc.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta
(düzenlendi)

Az önce kol dayamayı taktım gerçekten dediğinşz kadar varmış çok rahat ve duruşuda şık.

y9SPd2n.jpg?1

z8ytsjc.jpg?1

Yusuf bey memnun olmaniza sevindim. Sallanma ses cikarma gibi durum yok 6 aydir gule gule kullanin [emoji2] tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

çok güzel görünüyor güle güle kullanın.

Eyvallah teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...